Здравей Гост

Символични дирекции

• 477 Отговора
  • 101367 Прегледи
Re:Символични дирекции
« Отговор #120 -: Януари 24, 2010, 06:20:41 pm »
Шегуваш ли се или наистина са ти задавали такъв въпрос?  :o

Сериозно е  ;D Отговарям - и аз искам сама да си правя хорар.  :P ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Януари 24, 2010, 06:20:56 pm »
Не всеки аспект от типа натал - дирекция по принцип работи на събитийно ниво, но има които го правят.

Да, при мен един такъв аспект проработи събитийно, но не по начина, по който се очакваше и по който ми бяха прогнозирали още преди няколко години! И не какъв да е аспект, а дир. Марс в съвпад с нат. Слънце на К5!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Януари 24, 2010, 06:21:26 pm »
Дирекционни върху прогресивни не мисля че работят - моите впечатления са такива.

при мен работят безотказно. за съжаление. :blink: :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #123 -: Януари 24, 2010, 06:24:06 pm »

аз съм на мнение ,че по време на консултация един добър асстролог виждайки картата би могъл да разбере и нивото на питащия.

Много отдавна, още когато дойдох за пръв път във форума - аз помня темата и мога да покажа поста за доказателство, Скарлет беше написала, че сигурно съм на доста ниско еволюционно ниво, след като са ми се случвали разни лоши неща и неразбирателства с някои хора.

*

Asol

• 4140
« Отговор #124 -: Януари 24, 2010, 06:27:33 pm »
Шегуваш ли се или наистина са ти задавали такъв въпрос?  :o

Сериозно е  ;D Отговарям - и аз искам сама да си правя хорар.  :P ;D

...някои мислят същото и за наталната и предсказателната астрология - само да има програма ...нещо като хвърлянето на боб примерно  ;D

« Отговор #125 -: Януари 24, 2010, 06:28:28 pm »
При дирекция на натални в съвпад Слънце/Уран към Меркурий в Скорпион се срещнах с астрологията. Чудя се какво  ли ще стане като двойката Сл/Уран се срещнат с Нептун около дек 2014. Може да се науча да плувам най-сетне ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #126 -: Януари 24, 2010, 06:28:46 pm »
 Дирекционна Луна ми е в съвпад с натален Плутон в 3 дом.
Луна управлява 12 натален дом, Плутон-5дом, като скорпионът е част от 4 натален дом.
Чукам на дърво!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Януари 24, 2010, 06:32:43 pm »
...сигурно съм на доста ниско еволюционно ниво, след като са ми се случвали разни лоши неща и неразбирателства с някои хора.

И на мен са ми се случвали, при това безброй пъти.
А защо не се пита на какво еволюционно ниво е била отсрещната страна?
Аз лично не съм човек, който търси и провокира скандали, а когото провокират със скандали. Сигурно има нещо за "проработване" в картата ми, с което привличам като магнит такива индивиди.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #128 -: Януари 24, 2010, 06:34:45 pm »
При дирекция на натални в съвпад Слънце/Уран към Меркурий в Скорпион се срещнах с астрологията. Чудя се какво  ли ще стане като двойката Сл/Уран се срещнат с Нептун около дек 2014. Може да се науча да плувам най-сетне ;D ;D ;D

....а това трябва да си го усвоила до 2012  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Януари 24, 2010, 06:44:19 pm »

;D ;D ;D ,опитвам се ,да се науча... ,но след като видях каак мъжа ми :'( :'( :'( ,загина във водата се отказах.
сатурн в риби квадрат слънце. :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Януари 24, 2010, 06:49:23 pm »
Стана ми интересно да видя какви дирекции съм имала, когато започнах да се занимавам с астрология, и ето нещо интересно - дир. Меркурий в точна опозиция с нат. Уран, по същото време прогр. Луна прави опозиция с нат. Уран!
Мисля, че по това време Меркурий в картата ми се обръща ретроградно по прогресия. Транзитният Юпитер преминава през пети дом в съвпад с ЮЛВ, при индийците този аспект се интерпретира като "receiving divine knowledge", т.е. това е моята среща с Астрологията. Да добавя, че Кету ми се намира в 7 дом в раши и в 12 дом в навамша, а Юпитер - в 8 дом в раши и в 10 дом в навамша в съвпад с Меркурий.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Януари 24, 2010, 06:53:31 pm »
...сигурно съм на доста ниско еволюционно ниво, след като са ми се случвали разни лоши неща и неразбирателства с някои хора.

И на мен са ми се случвали, при това безброй пъти.
А защо не се пита на какво еволюционно ниво е била отсрещната страна?
Аз лично не съм човек, който търси и провокира скандали, а когото провокират със скандали. Сигурно има нещо за "проработване" в картата ми, с което привличам като магнит такива индивиди.

всички станаха добри астролози ;D и летат хороскопи за 30 ,50 ,100 лв. абе на кило.
правила съм хороскоп за много пари , 30 листа и не сбърках никъде ,колкото и високомерно да звучи иии ,продължават да настояват за още консултаций.
3 дни бях като препикано мушкато....
не бих работила това ,но нивото на астролога е ясно в мига в който го видиш или прочетеш първите редове.
в хороскопа не искат да чуят :
вашата луна е на квадрат от сатурна ,което от своя страна участва в конфигурация йод ,бумеранг ,хвърчило и бла,бла.
ге искат да чуят реални думи свързани с ежедневието и изказа.
трудни отношения с майката ,трудно изразяване на емоцийте ,пречки за изразяването иииии.....какното още се решиш да кажеш.
обиколила съм много астролози....и ога да кажа ,че колкото повече обикалях толкова повече осъзнавах,че голяма част от тях проектираха собствените си виждания в/у мен , а не възможностите дадени ми от звездите.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Януари 24, 2010, 06:58:40 pm »
За нивото на астролога е ясно.
В поста си обаче, който цитираш, под "отсрещна страна" визирах онези, които ни провокират.
Ок, в крайна сметка кой трябва да е на по-ниско еволюционно ниво - провокиращият скандал или провокираният от него? Защото ако се вземе предвид, че цял живот с това ме провокират, моето ниво на духовна и емоционална интелигентност трябва да е доста ниско по тази логика, ако изобщо има някаква логика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #133 -: Януари 24, 2010, 06:58:50 pm »
обиколила съм много астролози....и ога да кажа ,че колкото повече обикалях толкова повече осъзнавах,че голяма част от тях проектираха собствените си виждания в/у мен , а не възможностите дадени ми от звездите.....

Това ми напомня ДжиПи-то на моя колежка, което е много апокалиптично. Все едно си три дни преди смъртта. Какво и да му кажеш, че те боли, то продължава с: "Ооооо, това е много лошо".  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Януари 24, 2010, 07:07:26 pm »
Та в тази връзка се сетих за мнението на някогашната Джей Ки... ъъъ, Джей Ди ли беше или Джей Ло? Нещо се беше изцепила от сорта "замислите се защо все лоши неща ви се случват тук?", от което следваше "логическият" извод, че нивото ни е много ниско, затова привличаме в живота си негативни събития. Пиленцето не разбираше, че някои неща просто трябва да бъдат изживяни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Януари 24, 2010, 07:12:12 pm »
Та в тази връзка се сетих за мнението на някогашната Джей Ки... ъъъ, Джей Ди ли беше или Джей Ло? Нещо се беше изцепила от сорта "замислите се защо все лоши неща ви се случват тук?", от което следваше "логическият" извод, че нивото ни е много ниско, затова привличаме в живота си негативни събития.  ;D

защо ни се случват лошите неща ли?
ами за да провокират и ни покажат ,че има и други неща ,че НЕ всичко е секс ,наркотици и рокендрол....
че има и други неща ,към които трябва да се обърнем ,преди това обаче трябва да се обърнем и към себе си....
болката е каталлизатор за израстването ни , а щом има болка има и лек за нея.
за мен астрологията е лек за душата. тялото страда ,когато е болна душата....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Януари 24, 2010, 07:19:46 pm »
Много уроци се научават именно чрез болката и справянето с нея.
Някой астролог беше казал, че няма осъзнаване без болка. Така е, болката е по Сатурн, а той владее материята.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #137 -: Януари 24, 2010, 07:21:25 pm »

Това ми напомня ДжиПи-то на моя колежка, което е много апокалиптично. Все едно си три дни преди смъртта. Какво и да му кажеш, че те боли, то продължава с: "Ооооо, това е много лошо".  ;D

ТИ СЕ смеей ,ама това е още по-страшно :( ,щото ти действат на психиката и те правят див и щастлив.онова поне знаеш ,че е доктор и може да ти даде витамин с и да ти каже ,че е животоспасяващо.
схващаш ли ми мисълта? :blink:
а тея ти се правят на мистични и духовни ,а са алчни и като ти зацикли на едно изречение и ти го развива с часове и дъвка на едно и също място ,ееее малко да му ебеш мамата /при това без извинение/ :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Януари 24, 2010, 07:24:21 pm »
Така е, болката е по Сатурн, а той владее материята.

не е виновен само сатурн! ;)
той просто определя вида болка... и времето на болката.не случайно зъбите са по него... ;)

*

abroad

« Отговор #139 -: Януари 24, 2010, 07:28:25 pm »

ТИ СЕ смеей ,ама това е още по-страшно :( ,щото ти действат на психиката и те правят див и щастлив.онова поне знаеш ,че е доктор и може да ти даде витамин с и да ти каже ,че е животоспасяващо.
схващаш ли ми мисълта? :blink:
а тея ти се правят на мистични и духовни ,а са алчни и като ти зацикли на едно изречение и ти го развива с часове и дъвка на едно и също място ,ееее малко да му ебеш мамата /при това без извинение/ :angry:

Е, не така Марая, че ще вземат да се размножат ;D ;D ;D