...сигурно съм на доста ниско еволюционно ниво, след като са ми се случвали разни лоши неща и неразбирателства с някои хора.
И на мен са ми се случвали, при това безброй пъти.
А защо не се пита на какво еволюционно ниво е била отсрещната страна?
Аз лично не съм човек, който търси и провокира скандали, а когото провокират със скандали. Сигурно има нещо за "проработване" в картата ми, с което привличам като магнит такива индивиди.
всички станаха добри астролози

и летат хороскопи за 30 ,50 ,100 лв. абе на кило.
правила съм хороскоп за много пари , 30 листа и не сбърках никъде ,колкото и високомерно да звучи иии ,продължават да настояват за още консултаций.
3 дни бях като препикано мушкато....
не бих работила това ,но нивото на астролога е ясно в мига в който го видиш или прочетеш първите редове.
в хороскопа не искат да чуят :
вашата луна е на квадрат от сатурна ,което от своя страна участва в конфигурация йод ,бумеранг ,хвърчило и бла,бла.
ге искат да чуят реални думи свързани с ежедневието и изказа.
трудни отношения с майката ,трудно изразяване на емоцийте ,пречки за изразяването иииии.....какното още се решиш да кажеш.
обиколила съм много астролози....и ога да кажа ,че колкото повече обикалях толкова повече осъзнавах,че голяма част от тях проектираха собствените си виждания в/у мен , а не възможностите дадени ми от звездите.....