Jd_K, всеки може да настръхва и да се бори срещу онова, което не разбира - това е негово право. лошото е пък, че аз искам да разбера точно онова, което ми убягва

хората, които не вярват и не разбират, рано или късно ще разберат много неща и ще се принудят да ги приемат.
мисълта ми беше, че вече времето е назряло да погледнем там отвъд стандартната астрология /онази която масово се "харчи"/ и да вникнем в същността и и там откъдето е произлязла. онези първични принципи, които са и дали началният старт... "първообраза на светлината" ... и отново да кажа, за да няма неразбрали - аз не съм астролог, мисля си че съм просто езотерик
и ще е много хубаво да разгледаме картите поне на едно индигово и едно кристално дете, защото те са стари души според мен, но са дошли на Земята за да поведат новите хора в новото време. ние вече живеем в новото време и затова си мисля, че старите духовни учители в точно този казус не биха ни помогнали кой знае колко много, освен за ориентация

пък ти за децата не се притеснявай как ще оцелеят - те си имат Божествен имунитет срещу всички "болести" и "бактерии"