Здравей Гост

За старите и младите души на земята...

• 249 Отговора
  • 49910 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: За старите и младите души на земята...
« Отговор #20 -: Март 25, 2009, 03:11:02 pm »
Има нещо вярно в това, аз съм забелязала, че това е най-силно проявено при близнаците. За това се казва че беден близнак няма. 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #21 -: Март 25, 2009, 03:42:46 pm »
Tочно за това си мислех, че всъщност на земните знаци нещо не има се отдава боравенето с пари.

А не би трябвало. :)
Tочно за това си мислех, че всъщност на земните знаци нещо не има се отдава боравенето с пари.
ми не ни се отдава :)
те парите са абстракция, не са за нас :) :) то и обществото е под ваша егида като абстрактна структура... вие най-добре знаете как да печелите от нея.
около мен най-печеливши са под Слънчев знак -  Близнаци Везни Водолей, а един приятел Близнаци а асц Везни, на 23 год. имаше компютърна фирма, сега (ненавършил 30)  има над 200 подчинени...
никой земен знак не го може това... ние обичамеда сме бавни, да си изживяваме нещата, не ни е интересно да живеемна такива обороти (което според мен пак показва мъдрост - знаеш, че няма смисъл :) )
Въздушните и огнените знаци изразяват енергията си навън в средата,понякога много силно,докато земните и водните знаци са по пасивни и предпазливи,но това не означава,че им липсва потенциал

*

Uran

• 6041
« Отговор #22 -: Март 25, 2009, 03:49:24 pm »

А не би трябвало. :)
ми не ни се отдава :)
те парите са абстракция, не са за нас :) :) то и обществото е под ваша егида като абстрактна структура... вие най-добре знаете как да печелите от нея.
около мен най-печеливши са под Слънчев знак -  Близнаци Везни Водолей, а един приятел Близнаци а асц Везни, на 23 год. имаше компютърна фирма, сега (ненавършил 30)  има над 200 подчинени...
никой земен знак не го може това... ние обичамеда сме бавни, да си изживяваме нещата, не ни е интересно да живеемна такива обороти (което според мен пак показва мъдрост - знаеш, че няма смисъл :) )
Въздушните и огнените знаци изразяват енергията си навън в средата,понякога много силно,докато земните и водните знаци са по пасивни и предпазливи,но това не означава,че им липсва потенциал
Въздушните знаци имат идеи, но не всякога достатъчно търпение и постоянство, за да ги реализират.
Земните знаци, като по-практични все намират начин да се осучат около някой такъв с идеи, паразитират и се държат така, сякаш му правят услуга (тук девите държат първенство). :)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #23 -: Март 25, 2009, 04:01:00 pm »
Ох дано си права, аз търпение имам :), ама нерви за безсмислени комуникации и абстракции :) нямам, дано се съберем, с някой въздушен :),само бизнес обаче :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Март 25, 2009, 04:12:40 pm »
Джей-ди твоето Слънце в кой знак беше ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #25 -: Март 25, 2009, 04:15:57 pm »
Има нещо вярно в това, аз съм забелязала, че това е най-силно проявено при близнаците. За това се казва че беден близнак няма. 

Аз познавам такъв. Стига с тия подценявания де, древността не се определя по зодията.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #26 -: Март 25, 2009, 04:19:11 pm »

Аз познавам такъв. Стига с тия подценявания де, древността не се определя по зодията.
Така е :) ние само се шегуваме и изказваме наблюдения... 
Аз съм Козирог, ама с теб (Elfidka) се разбираме, защото Луната ми е Лъв :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #27 -: Март 25, 2009, 04:20:18 pm »
 :-* :-* :-*
Мъжът ми е със Слънце в Лъв. И двамата сме толкова редкопръсти, а инче идеи колкото искаш ...Земната стихия липсва при него, както при мен водната. Добре, че Марса ми е в дева ...
« Последна редакция: Март 25, 2009, 04:33:58 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

veshti4ka

« Отговор #28 -: Март 26, 2009, 09:59:27 am »
вижте аз не искам да пренебрегвам земните знаци или нещо такова, просто изразявам мнение. лично аз в натала си нямам Земя изобщо, но въпреки това обожавам да се ровя в пръстта и да се занимавам с цветята, или да се търкалям по поляните в хубавите слънчеви дни, или да медитирам до някое старо дърво - просто Земята си я "набавям" по този начин  ;)

в случая имах в предвид, че полета на мисълта към непознатите висини се дължи на въздуха, защото пред него няма спирачки... явно понякога разсъжденията ми звучат прекалено абстрактно и не мога да ги изразявам разбираемо  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #29 -: Март 26, 2009, 10:14:40 am »
Синухе, тука има още нещо което е редно да се отчете. ние хубаво си ровим в старите карти на духовните учители, но на мен току що ми щукна следната мисъл:
времето /според мен и личните ми усещания/ започна да тече все по-бързо. един ден вече минава много по-бързо отколкото преди 10 години например. стрелките на часовника започнаха да се движат по-бързо от преди. вече има новите поколения хора. първите индигови деца са започнали да се раждат около 1972 година /според Друнвало Мелхизедек/, след това идват кристалните деца, а сега вече не знам какви ще се пръкнат. Земята се движи към естественото според Абосолюта преминаване в 4то измерение и затова е нормално новите поколения да се развиват по-бързо от старите духовни учители. те са живели преди и са имали време да се отчитат такива неща като заземяване за няколко прераждания напред и отработване на аспекти и стихии.... но вече няма време - хората трябва да започват да се осъзнават бързо и правилно, а най-лесният начин е въздуха /ума/ да е свободен...

според теб не е ли редно да се отчита именно този момент  :(  ние живеем във време на тотални промени и ще бъдем свидетели на нещо, което маите само са предполагали ...  сам виждаш от статиите за индиговите и кристалните деца - децата на бъдещето... те не се вписват никъде, а са по-добри от нас... не е ли време да започнем да мислим малко по-различно и да влезем малко в крак с тези размирни времена които ще посрещнем...

уууууууффффф не зная дали пак някой ще ме разбере, но ако все пак ме разбирате поне мъничко какво искам да кажа нека си поспорим /в добрият смисъл на думата/ защото в спора се ражда истината  ;D

и моля ви нека не пишем чий мъж е със слънце някъде, освен ако нямате основателна причина и доказателствена теория по темата, да го правите  :-[

*

veshti4ka

« Отговор #30 -: Март 26, 2009, 10:26:13 am »
и в горният ред на мисли искам да ви попитам - в този случай не е ли по-редно да започнем да боравим с първичните принципи в астрологията, а не със стандартните  :-\

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #31 -: Март 26, 2009, 11:21:49 am »

според теб не е ли редно да се отчита именно този момент  :(  ние живеем във време на тотални промени и ще бъдем свидетели на нещо, което маите само са предполагали ...  сам виждаш от статиите за индиговите и кристалните деца - децата на бъдещето... те не се вписват никъде, а са по-добри от нас... не е ли време да започнем да мислим малко по-различно и да влезем малко в крак с тези размирни времена които ще посрещнем...

Всичко е вярно, което си казала... я виж как повечето настръхват във форума само като се каже нещо по-странно и се даде ново тълкуване. Особено жените, защото мъжете са логични и мислят първо...ние все на емоции го даваме.
Аз мисля, че имам 2-3 индигови приятели и няма да коментирам...защото не съм сигурна наистина как ще оцелеят...особено в БГ.

*

veshti4ka

« Отговор #32 -: Март 26, 2009, 11:37:03 am »
Jd_K, всеки може да настръхва и да се бори срещу онова, което не разбира - това е негово право. лошото е пък, че аз искам да разбера точно онова, което ми убягва  :-[  хората, които не вярват и не разбират, рано или късно ще разберат много неща и ще се принудят да ги приемат.

мисълта ми беше, че вече времето е назряло да погледнем там отвъд стандартната астрология /онази която масово се "харчи"/ и да вникнем в същността и и там откъдето е произлязла. онези първични принципи, които са и дали началният старт... "първообраза на светлината" ... и отново да кажа, за да няма неразбрали - аз не съм астролог, мисля си че съм просто езотерик  :P

и ще е много хубаво да разгледаме картите поне на едно индигово и едно кристално дете, защото те са стари души според мен, но са дошли на Земята за да поведат новите хора в новото време. ние вече живеем в новото време и затова си мисля, че старите духовни учители в точно този казус не биха ни помогнали кой знае колко много, освен за ориентация  ::)

пък ти за децата не се притеснявай как ще оцелеят - те си имат Божествен имунитет срещу всички "болести" и "бактерии"  ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #33 -: Март 26, 2009, 12:01:47 pm »
сега се сетих и друго: ако произходът на индиговите и кристални деца както се твърди, че не е земен, не е ли нормално в техните карти да няма застъпена Земя  :-\ ??? :D   но пък от друга страна докато не видим поне една такава карта не можем да си го смучем от пръстите...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Март 26, 2009, 03:45:46 pm »
Напълно възможно е , това което казваш, но какво значи земни или неземни, нали душите ни са някъде от космоса, а на земята само се превъплътяваме за известен период от време. То тогава би било по-правилно да се каже че всички сме с извънземен произход. Пък какво и е на думата извънземен , толкова е хубава.
 :)
Според Едгар Кейси, душите живеят в звездни пространства или нещо такова, а Земята е спирка- училище за тези които предявят желание да навлязат в материята... Подобна теория има и Майкъл Нютон в ,,Пътя на душите''
п.с. А индиговите и кристалните деца не са ли тези които са с паранормални сособности ? Или по-точно такива, на които не е изтрита напълно памета за техния произход.
« Последна редакция: Март 26, 2009, 05:03:33 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

veshti4ka

« Отговор #35 -: Март 26, 2009, 03:50:34 pm »
Елфи, под наименованието "Земни души" визирам серията от прераждания тук на Земята - няма значение дали са се прераждали хилядолетия или векове  :P

индиговите деца и кристалните деца мисля, че нямаха прераждане досега на земята - те са имали много прераждания, но не тая планета ;D 

затова изхождам от това като казвам земни или извънземни, а не че ние сме земни троли расли и развивали се само на тая планета  :P   

*

veshti4ka

« Отговор #36 -: Март 26, 2009, 03:52:44 pm »
ето ти статиите на Синухе за децата индиго и кристалните деца  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1975.0.html

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Март 26, 2009, 03:54:40 pm »
Ще ги погледна, мерси много...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #38 -: Март 26, 2009, 03:56:53 pm »
Не съм съгласна за индиговите деца. По мои наблюдения имам: Телец, Овен, Водолей, Рак - за тях съм почти сигурна, защото все си мисля, че усещам/виждамаурата при определена светлина. Имат пророчески сънища, гениални "просветления", бунтуват се много, проблеми с обществото...виждат много ясно нови възможности и поне 3-4 решения на даден проблем, изключително самостоятелни.....много малко хора ги харесват, защото винаги усещат лъжите,ама на момента.... Водолея вече не живее в БГ (работи като научен изследовател в САЩ). И всички обичат синия цвят много и са много интензивни като характери. Точно са си сини.

*

veshti4ka

« Отговор #39 -: Март 26, 2009, 04:04:37 pm »
Джей ди, споко бе жена  :P  започна да ми изкристализирва нещо, но все още е смътно... засега ще кажа само, че елемента въздух е много силно застъпен при тях - силата на ума никога не трябва да се подценява... тук не говоря за абсолютна липса на земен елемент, а визирам друго съвсем различно от стандартния поглед над натала... затова ви моля да пускате карти на индигови или кристални деца ... ако не искате да стават достояние ми пратете данни на лични... интересуват ме някои фактори от тези карти, но засега ще мълча защото поне 10 карти трябва да разчепкам докато стигна да си потвърдя изводите...

да му се невиди влезе ми като трън в задника тая тема и типично по дирекционно Слънце и ас в овен няма да мирясам докато не успея да разплета кошницата  ;D ;D ;D