"
Аз мисля, че трябва да се види и как е обвързан Сатурн в техните карти, понеже те нали са бунтари, не търпят правилата." -Небесна
Както и да ви прозвучи,не само че отговарям на характеристиките на индиго (от статиите и писаното за тях),но
знам че съм такъв представител.И го знам отдавна и покрай разни преживявания и сънища,не само заради способностите ми и това,че съм ги използвал и че отделно пътят ми е бил такъв че да ги използвам.При това влияя и върху съзнанието на хората влезли в контакт с мен.
Картата си няма да слагам,дал съм я на Вещичка да се занимава с нея.
Въпросът на Небесна за Сатурн не е толкова простичък.Защото явно има значение нивото на изява на Сатурновия принцип.Погледнато реално индиго не се бунтуват срещу всеки ред,а само срещу този който е изкуствен и върви срещу естестественият и вселенските закони.А истинските закони са пак по Сатурн (един такъв е кармичния). Трябва да се прави разлика между социалните закони и също така всеки знае,че в различни общества и самите закони/ценности са различни.Според мен тези представители просто имат способността да отиват "напред" и идват тук за да заземят това което следва в еволюцията.Иначе нямаше да има нова 6та раса-за което се изисква и земни структурни промени .За това и Хирон е този неразрушим и нужен мост-тъй като е мост в съзнанието между миналото и бъдещето,на вида.А и както казах Земята има нужда да се лекува,а 6тата раса освен като представител на еволюция в съзнанието идва и за да я излекува на всички нива.
Макар че може да сте прави-че индиго могат да бъдат по-чувствителни към други обекти и т.н.,че хороскопа не трябва да се разглежда просто,само се замислете първо до каква степен повечето хора въобще могат да интегрират енергиите на Уран,Нептун и Плутон ...Мисля,че просто индиго успешно ги изявяват и следват техните колективни принципи.Така че е много вероятно всичките или някои от тях заедно с Хирон да са застъпени.
Лично аз имам много силен Сатурн-УПР на Слънце в екзалтация във Везни в съвпад с Юпитер и част от голям въздушен тригон,стационарен.Тъй като ми е във 2 дом се проявява като талант/способност да усещам времето ( и да го изменям-сега няма да се обяснявам) и кармичните процеси и отделно за мен законът-говоря за кармичния и по принцип вселенските закони са едно от най-ценните неща.Имам такъв тънък и дълбок усет за събития и процеси,че просто само дори и заради това се чувствам тотално различен от съзнанието на 5та раса.Защото и не мога да реагирам "нормално" след като знам последствията ...Често извършвам действия,които са ми в личен ущърб-в смисъл за личността,но изпълнявам част от програмите на Духа и така Душата ми е удовлетворена.
За Хирон- прави ми квадрат с възлите -за тези,които питаха за тях.Възлите ми са в Лъв 11 дом- Водолей 5 дом.
Хирон ми прави квадрат с Марс,тригон с Венера и АСЦ, куинконси към Юпитер,Сатурн,полусекстил с Луната.
Напоследък много неща допълнително разгърнах за това какво означават съвсем лично позициите и аспектите на Хирон в картата ми(отговори които не идват от книги или мислене,а от преживявания,които не съм си представял),едно от които често се застъпва-инкарнации в други светове,дори още съм във връзка с някои тяхни представители (на астрално равнище основно).Вещичка спомена ,че може да са главно прераждали се и развивали се другаде,е за мен мога да споделя,че не знам все още дали е главно,а че го има този момент.