въпреки, че сме обсъждали доста индиговите и аз съм лично заинтересована от информацията за тях и затова и се рових толкова много навремето в тая тема...
има нещо дето ама хич не ми се вързва, пък хем се славя като човек със широк мироглед

начи:
Индигови към Последователни инкарнации към Едновременни инкарнации към наказаните души /тия дето не са слушкали другаде и са тук да повтарят 1ви клас - образно казано/... нещо такова, ако изобщо някой ме разбира

защото индиговите като такива -
високоразвити духовно и тъй нататък - и старите души - онези дето по естествен път са стигнали до Истината или така наречените Финални инкарнации - лично за мен са едно и също!!!
останалите индигови колкото и да ритат да са велики и за чеп за зеле не стават и това е факт! син ми е индигов /дори знам и откъде му е душата/ ама кел файда

по-материалистично чудо не съм виждала, ако и аурата му да е наситено индигова и изпъстрена със звезди. за духовност не ще и да чуе. любимата му реплика е: пари ми дай не ме занимавай с други глупости!
това за индиговите деца е нещо доста преекспонирано, защото обикновено точно тия деца са по-големи говеда и от ония дето пасат на поляната!
има нещо в това преекспониране и най-интересното е, че точно това се толерира доста. любимото оправдание на майки и учители е: ма той е индигов и затова го прави! - дръжки бееееееееееееее! дърво за него няма ли! начи като е индигово да ми играе пачанга на главата - ай сиктир и бабините манджи!...
има нещо в това и най-вероятно е свързано с последователни инкарнации! една едновременна инкарнация и е физически невъзможно да си "припомни" минали животи, освен в моментите когато съзнателно Висшият Аз не ти пусне информация /ако си Финална инкарнация на едновременна инкарнация/... ей точно тука започват да ми намирисват терминологиите за индиговите и техните производни...