Здравей Гост

За старите и младите души на земята...

• 249 Отговора
  • 49949 Прегледи
Re:За старите и младите души на земята...
« Отговор #180 -: Април 15, 2010, 12:50:07 am »
Здравейте,

Не съм много на ясно с астрологията.Бих искала да попитам все пак може ли да се разбере за ИНДИГО чрез астрологията.Ако може -какви са и кои са разположенията на натала.

Благодаря
ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #181 -: Април 16, 2010, 07:52:44 pm »
Здравейте,

Не съм много на ясно с астрологията.Бих искала да попитам все пак може ли да се разбере за ИНДИГО чрез астрологията.Ако може -какви са и кои са разположенията на натала.

Благодаря
Мисля, че имаше някъде тема за ИНДИГО.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #182 -: Април 17, 2010, 07:35:10 pm »
и какво ако е индиго  :-\  това са души от други планети дошли тук най-вероятно заради наказание и тука се държат обикновено като говеда.... не че нещо лично... и аз си имам в къщи такова нещо и не съм очарована изобщо  ;)

да не говоря, че в момента има такива трансформации на планетата, че индиговия цвят ни превзема тотално и тук не става въпрос за хора, а за енергетика...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #183 -: Април 21, 2010, 01:29:01 am »
Мисля,че не разбрахте въпроса ми :unsure:
"може ли да се разбере за ИНДИГО чрез астрологията.Ако може -какви са и кои са разположенията на натала."
Има ли някакво точно определение в астрологията за ИНДИГОТО? :-[
Ако има такава тема във форума можели да ми я препратите.

Благодаря. :blink:

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!

*

Helo

« Отговор #184 -: Април 21, 2010, 01:46:45 am »
Мисля,че не разбрахте въпроса ми :unsure:
"може ли да се разбере за ИНДИГО чрез астрологията.Ако може -какви са и кои са разположенията на натала."

Благодаря. :blink:

Според един мой познат, асцендент или Слънце в съвпад с Галактическия център, който е на 27 градуса в Стрелец давал деца-индиго.

На мен Луната ми е на 27 градуса и няколко минути в Стрелец. Не вярвам в децата-индиго.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #185 -: Април 21, 2010, 11:16:28 am »

Това е темата.Тук сме се опитали да изведем някои общи положения,които се повтарят,но това не значи че нещата са изчерпани и мисля,че е рано да си говорим за точно определение,ако въобще такова е възможно,тъй като и индиготата биват различни видове,с различни мисии.

*

holanda

« Отговор #186 -: Април 21, 2010, 03:31:44 pm »
ясно за предопределеността на Индиго-тата да следват индивидуалната си мисия на Земята...но ме вълнува още нещо-всички такива  ли са с отворено съзнание и  свръхестествени сили :-\/не визирам магически способности,а като цяло нещо,което да им покаже на самите тях,че са специални по някакъв начин/?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #187 -: Април 21, 2010, 06:41:11 pm »
Одеве говорих с Диди4 и нейното мнение по въпроса за мисиите на децата индиго е категори4но... ;D ;D ;D
Перфектно късат нерви...ох милата...Добре, че моето не е такова  :P
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #188 -: Април 21, 2010, 06:54:06 pm »
Одеве говорих с Диди4 и нейното мнение по въпроса за мисиите на децата индиго е категори4но... ;D ;D ;D

те как са се издали,че са Индиго-та?  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #189 -: Април 21, 2010, 06:58:06 pm »

те как са се издали,че са Индиго-та?  :blink:

Добре, че е едно, да ѝ е жив и здрав разбойника......
Ми незнам, някой преди време беше му разглеждал картата, та го установи.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

holanda

« Отговор #190 -: Април 21, 2010, 07:14:42 pm »
предполагам по даденостите в радикса могат да се извадят всякакви показатели за това явление,но се чудя дали самите Индиго показват някакви признаци,които с категоричност биха потвърдили предопределеността им да 'наследят Земята''.Или са на пръв поглед най-обикновени човеци,които не биха могли да кажат за себе си,че са Индиго,а в действителност да притежават тази 'висока вибрация''.

защото...от една страна чета коментари,описващи Индиго като трудни деца и нищо повече;а като чета статии-оставам с впечатление,че става дума за дълбоко осъзнати деца,които знаят,че са такива и успешно го доказват чрез различни по-специални способности.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #191 -: Април 21, 2010, 07:20:00 pm »
Не знам, сигурно има нещо , щом се вдига такава врява.
« Последна редакция: Април 21, 2010, 07:35:17 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

holanda

« Отговор #192 -: Април 21, 2010, 07:33:42 pm »
ми то и по телевизията много рекламират безамонячната боя на Лореал ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #193 -: Април 22, 2010, 09:15:49 am »
въпреки, че сме обсъждали доста индиговите и аз съм лично заинтересована от информацията за тях и затова и се рових толкова много навремето в тая тема...

има нещо дето ама хич не ми се вързва, пък хем се славя като човек със широк мироглед  ;D

начи: Индигови  към Последователни инкарнации към Едновременни инкарнации към наказаните души /тия дето не са слушкали другаде и са тук да повтарят 1ви клас - образно казано/... нещо такова, ако изобщо някой ме разбира  ;)

защото индиговите като такива - високоразвити духовно и тъй нататък - и старите души - онези дето по естествен път са стигнали до Истината или така наречените Финални инкарнации - лично за мен са едно и също!!!

останалите индигови колкото и да ритат да са велики и за чеп за зеле не стават и това е факт! син ми е индигов /дори знам и откъде му е душата/ ама кел файда  :(  по-материалистично чудо не съм виждала, ако и аурата му да е наситено индигова и изпъстрена със звезди. за духовност не ще и да чуе. любимата му реплика е: пари ми дай не ме занимавай с други глупости!

това за индиговите деца е нещо доста преекспонирано, защото обикновено точно тия деца са по-големи говеда и от ония дето пасат на поляната!

има нещо в това преекспониране и най-интересното е, че точно това се толерира доста. любимото оправдание на майки и учители е: ма той е индигов и затова го прави! - дръжки бееееееееееееее! дърво за него няма ли! начи като е индигово да ми играе пачанга на главата - ай сиктир и бабините манджи!...

има нещо в това и най-вероятно е свързано с последователни инкарнации! една едновременна инкарнация и е физически невъзможно да си "припомни" минали животи, освен в моментите когато съзнателно Висшият Аз не ти пусне информация /ако си Финална инкарнация на едновременна инкарнация/... ей точно тука започват да ми намирисват терминологиите за индиговите и техните производни...

*

missKapriz

« Отговор #194 -: Април 22, 2010, 09:33:12 am »
Да ви кажа честно ,като съм чела основните характеристики на Индигата-това,че не се вълнували от нищо,не били чувствителни към хорското мнение,изобщо емоциите им под пълен контрол или липсващи...-еми да ме извиняват Индиговите деца,но асоциацията ми е с някакви надрусани зомбита,минаващи като коне с капаци през живота,пълни непокисти.Това хубаво ли е,лошо ли е - представа си нямам
Цитат
има нещо в това преекспониране и най-интересното е, че точно това се толерира доста. любимото оправдание на майки и учители е: ма той е индигов и затова го прави!
:72:
И ако това е модела на високоразвитите хора...мани мани
« Последна редакция: Април 22, 2010, 09:43:12 am от missKapriz »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #195 -: Април 22, 2010, 11:15:06 am »
Цитат
може би качествата им ще са необходими в един момент, когато обикновените хора няма да могат да оцелеят с обикновените си качества..по време на катаклизми, например??

И аз напоследък много мисля за качествата, които развивам(е) и които са общо взето непотребни на днешното общество.
И понеже явно мисля за това, от Кабалата ми пращат мейли с избрани цитати на Лайтман. Много ми хареса едно негово описание - че човек развива вътрешно качество благодарение на някакво желание свое, после това желание се изчерпва, той потъва в тъмнина, докато се освети друго желание, действайки съобразно което, той развива друго свое позитивно качество. И като се обърне назад, не вижда смисъл от пътя си и няма да види, докато не завърши с изправлението. Тогава всички развити качества се проявяват накуп.
Когато се прехвърли от едно желание на друго, той дори не помни знанията отпреди, докато е бил в предишното. С ума си не помни, усещанията му обаче помнят.

Индиговите деца живеят по начин, различен от общоприетия, ето защо обществата се борят с тях, защото не им влизат в сегашните схеми. Но схемите се сменят, преди 20 години имаше СИВ, Съветски съюз и социализъм, сега има ЕС. Кой може да предполага какви качества ще са необходими само след година?

*

Uran

• 6041
« Отговор #196 -: Април 22, 2010, 11:33:01 am »
 Вещичка, замисли се какъв тип характери, не умове, пробиват днес.
Много съм размишлявала над този въпрос и от наблюдения стигнах до извода, че в много от случаите характерът доминира и над образование и възпитание.
Предишната с-ма осакати моето поколение от към характер.
Бъди спокойна относно сина си, ще оцелее, а и вие покрай него. ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #197 -: Април 22, 2010, 11:43:26 am »
Цитат
стигнах до извода, че в много от случаите характерът доминира и над образование и възпитание

Много отдавна психолозите измислиха рептилийния ум в противовес на аналитичния. Вторият се използва за логика и смятане, първият определя нашия характер и нагласи, обработен е в детството и много зависи от възпитанието и любовта на родителите към детето.
Образованието образова аналитичния, възпитанието възпитава рептилийния или детски ум. Не се обръща никакво внимание на тоя ум.
Извънредно интересно как обществото влага огромни средства в образование и абсолютно никакво внимание не обръща на възпитанието на характера, което е оставено на самотек.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #198 -: Април 22, 2010, 12:25:55 pm »
Вещичка, замисли се какъв тип характери, не умове, пробиват днес.
Много съм размишлявала над този въпрос и от наблюдения стигнах до извода, че в много от случаите характерът доминира и над образование и възпитание.
Предишната с-ма осакати моето поколение от към характер.
Бъди спокойна относно сина си, ще оцелее, а и вие покрай него. ;D

аз това много отдавна се опитвам да го обясня на хората около мен. може и да не мога да боравя с разни терминологии, но знам едно - душата се въплъщава в тяло. човекът произлязъл от това е завършен характер и идва тук на тази планета с определена мисия. ни възпитание, ни училище могат да променят този факт - могат да дообогатят с някакви знания, но нещата спират до там! майка ти и баща ти може и да са Далай Лама и Майка Тереза ама ти да си останеш сериен убиец - ако това е емоцията за твоя живот, то никой родител не може да промени този факт  ;)
а за децата си изобщо не се притеснявам - всичко каквото трябва да стане и каквото трябва да научат то ще стане и аз не мога, а и не искам да го променя. това са техни опитности и техни желания на духа отпреди инкарнацията им. просто горе го дадох като пример  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #199 -: Април 22, 2010, 12:28:58 pm »
Цитат
човекът произлязъл от това е завършен характер
Точно това не е вярно.
Точно затова идва човек в нови превъплъщения - за да си проработва характерът, всичко останало са глупости и пикници  по пътя.