Здравей Гост

17 април 2009

• 23 Отговора
  • 5169 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
17 април 2009
« -: Март 29, 2009, 11:51:15 pm »
17 април 2009 ,започва края на мъката!
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 05:23:13 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

Re: 17 април 2009
« Отговор #1 -: Март 30, 2009, 12:01:50 am »
гнус ме е от мене си ,че съм живяла с "мъж" , които търси шкафчета. отврат! повръща ми се! срам ме е!

"Бойлера е мой!"

ПП. Шегувам се, за да ти повдигна духа. Поздравления за тази важна стъпка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 30, 2009, 12:18:39 am »

ПП. Шегувам се, за да ти повдигна духа. Поздравления за тази важна стъпка.
;D ;D ;D
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 05:23:51 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Март 30, 2009, 12:32:56 am »
Елективната карта:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Март 30, 2009, 12:48:54 am »
виждам тригон от  първи пети и десети дом.виждам и нептун ,юпитер и хирон на дсц :-\ ::) , какво ли значи -лъжи манипулаций и уроци в особенно големи размери.поооомммоощщщщ.........
какво е това? :D :D :D

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Март 30, 2009, 01:05:57 am »
Фиксирани знаци на оста 1-ви/7-ми дом, което означава продължителност на ситуацията. Добре е за сключване на брак, но не и за развод, когато искаме нещата да се развият бързо. Но само 10 минути след зададения час, Асцендентът сменя знака. Въпреки това, темата с развода отново е актуална. В първия случай - Лъв - Слънцето (т.е. "ти") е в 9-ти дом. Във втория случай Дева - Меркурий отново попада в 9-ти дом (на юридическите дела). Това означава, че ти си непреклонна в решението си.

Луната е изключително важна в елективната карта. Ако в картата на брака гледаме Слънцето и Луната да сключват благоприятен аспект, то при картата на развода, би трябвало да е обратното. В случая Луната прави сходяща квадратура със Слънце. При това светилата са в кардинални знаци. Мисля, че разводът е възможен и много вероятно е да стане бързо. А последният акпект, който прави Луната, преди да напусне знака е секстил с Венера (управителка на 10-ти дом - Съдията). Мисля, че нещата ще се развият в твоя полза.

Ако искаме ищецът да победи, подсилваме Асцендента и неговият господар- в случая Слънцето е в екзалтация в Овен.

Смущава ме ретроградния Сатурн в 1-ви дом. Във всяко едно начинание е добре Сатурн да се държи далеч от ъгловите домове. Обаче в случая Сатурн управлява интерсептирания Козирог в 5-ти дом (децата). Разположението на Сатурн е в 1-ви дом аз тълкувам така: децата ще бъдат присъдени на тебе, но вероятно ще има още едно дело за присъждане на децата (Сатурн е ретрограден).

« Отговор #6 -: Март 30, 2009, 01:09:25 am »
Ами имаш условия за развод.
Обратната екваториална дъга на Меркурий и Сатъра ти сключват полуквадрат с върха на седми дом ,което показва възможен развод.
Но го виждам по-вероятен за май месец.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 30, 2009, 01:16:55 am »
Ами имаш условия за развод.
Обратната екваториална дъга на Меркурий и Сатъра ти сключват полуквадрат с върха на седми дом ,което показва възможен развод.
Но го виждам по-вероятен за май месец.
док ,това ще бъде първото дело , а то е помирително-дрън дрън , та пляс!какво да се помиряваме , тя войната е вече в разгар.по-важно е как ще приключи...,е това искам да ми кажете. :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Март 30, 2009, 01:21:44 am »
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 05:22:44 am от Марая »

*

veshti4ka

« Отговор #9 -: Март 30, 2009, 09:03:49 am »
хахахаааааааааааа адаш смешно ми е  ;D ;D ;D ;D ;D  ама си чакай реда  :P  - мойто дело е на 01.04.2009 - деня на лъжата   :P :P :P  но при нас няма помирително щото е по взаимно съгласие  ::) 
дано всичко да ти мине наред щото знам какво е  :(   пък и моя дръвник изобщо не си направи устата да вземе и той попечителство - остави ги директно на мен  ;) 

така, че ти желая успех там. аз хич ме няма по събитийните карти и затова дори и да си бях направила карта нямаше да мога да я разчета  ;D ;D ;D

« Отговор #10 -: Март 30, 2009, 10:08:35 am »
e не за една седмица научих за три развода - какво ви става , луднахте ли на
тая ретро Венера овенска , пък и Сатъра и той ретро, през май и Мерка ще е ретро? ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #11 -: Март 30, 2009, 10:10:48 am »
Стреличке, това не зависи от нас бре  ;D  когато го насрочи съда - тогава е. знаеш ли пък колко им пука на съдиите къде е Венера и какво прави  ;D ;D ;D

« Отговор #12 -: Март 30, 2009, 01:26:05 pm »
отново има гняв и заплахи!гнус ме е от мене си ,че съм живяла с "мъж" , които търси шкафчета.отврат!повръща ми се!срам ме е!

Спокойно, просто си казвай, че И ТОВА ще мине :)
Аз минах вече по този път и не искам да те обезкуражавам, но обикновено с първото дело нещата стават още по-гадни, а човека насреща- непознаваем... Просто ти желая много СИЛА  :) да минеш през помията... А тя все някога свършва- вярвай ми :)

« Отговор #13 -: Март 30, 2009, 02:57:35 pm »
Кой е ищецът - ти или той? Сега вече делата са по едно, какво при вас наложи друга процедура?При елективната карта се вижда дали времето е подходящо за извършване на събитие с благоприятен резултат. От тази карта ясно личи, че времето е "благоприятно" за събитие с неблагоприятен резултат.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Март 30, 2009, 04:11:47 pm »
Миличка, не се притеснявай, всички сме минавали по този път, за едни е по-леко, за други по-тежо. Задръж емоциите. Споко, в крайна смета това е само един от тези неприятни моменти на изчистване на негативната кармата. Ние сме с теб.  :-*

п.с. Ако искаш мога да те запозная с моята кума ?  Не ми дава да ѝ пусна картата за обсъждане във форума иначе би разбрала веднага защо те питам .
« Последна редакция: Март 30, 2009, 04:20:29 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Март 30, 2009, 09:48:16 pm »
Кой е ищецът - ти или той? Сега вече делата са по едно, какво при вас наложи друга процедура?При елективната карта се вижда дали времето е подходящо за извършване на събитие с благоприятен резултат. От тази карта ясно личи, че времето е "благоприятно" за събитие с неблагоприятен резултат.

Права си "времето е благоприятно за събитие с неблагоприятен резултат", както ти се изрази. Делото е помирително. Ми, няма да се помирят - Слънцето и Луната са в квадратура, а Сатурн е ретрограден в първи дом - ще има връщане на делото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Март 30, 2009, 10:01:29 pm »

Права си "времето е благоприятно за събитие с неблагоприятен резултат", както ти се изрази. Делото е помирително. Ми, няма да се помирят - Слънцето и Луната са в квадратура, а Сатурн е ретрограден в първи дом - ще има връщане на делото.
неблагоприятен за кого?за ищеца или за ответника? :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #17 -: Март 30, 2009, 10:03:39 pm »
Неблагоприятен за запазване на статуквото   
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #18 -: Март 30, 2009, 10:08:31 pm »
Абе Марая, да взема да те питам ,ти какво искаш всъщност?

От всичко ,което си споделила още не съм в състояние да смеля искаш ли го този господин или не го искаш ?
И още нещо ни ми стана ясно,ти ли подаде молбата за развод или той?

« Отговор #19 -: Март 30, 2009, 10:23:24 pm »

неблагоприятен за кого?за ищеца или за ответника? :)
Неблагоприятен ще е резултата за теб ,при мъжа ти единствен проблем ще е подялба на имущество.