Здравей Гост

17 април 2009

• 23 Отговора
  • 5155 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: 17 април 2009
« Отговор #20 -: Март 30, 2009, 10:31:36 pm »
Абе Марая, да взема да те питам ,ти какво искаш всъщност?

От всичко ,което си споделила още не съм в състояние да смеля искаш ли го този господин или не го искаш ?
И още нещо ни ми стана ясно,ти ли подаде молбата за развод или той?
молбата за развод е от
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 05:25:27 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #21 -: Март 30, 2009, 10:38:08 pm »
Марая, и на тебе никак не ти е лесно.Жалко,че не мога да ти дам съвет :(
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

« Отговор #22 -: Март 30, 2009, 11:04:35 pm »
Марая, извинявай, че сипваме сол в раната, но и аз като Док щях да ти задам същия въпрос, въздържах се, но той го написа, така че...Имах някакво интуитивно чувство, не е свързано с картата на събитието, че ти всъщност не искаш, не си готова да пуснеш този човек. Но това е субективно, следствие от това, което ти написа тук. Не сме вътре в ситуацията и въпреки това си личи. Ти искаш да докажеш нещо на себе си, да победиш, защото на базата на сравнението егото ти страда и се пита "защо побеждава тя, която не го заслужава, не съм ли аз по- достойната". Винаги е така, когато се появи съперник.Зарежи тази жена, не струва вниманието и енергията ти. Няма какво да им доказваш, повярвай в значимостта си и не е необходимо да им натриваш носа.Децата ти имат нужда от спокойна и здрава психически майка, не от смъртно изтощен воин.Разбрах, че си жена с положение и връзки. Радвай се на това, използвай даровете на съдбата. Дадено ти е оръжието, използвай го в правилна посока. Не убивай, така умира нещо в теб. Създавай собственото си утре.Без вредните елементи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Март 30, 2009, 11:19:12 pm »
Марая, извинявай, че сипваме сол в раната, но и аз като Док щях да ти задам същия въпрос, въздържах се, но той го написа, така че...Имах някакво интуитивно чувство, не е свързано с картата на събитието, че ти всъщност не искаш, не си готова да пуснеш този човек. Но това е субективно, следствие от това, което ти написа тук. Не сме вътре в ситуацията и въпреки това си личи. Ти искаш да докажеш нещо на себе си, да победиш, защото на базата на сравнението егото ти страда и се пита "защо побеждава тя, която не го заслужава, не съм ли аз по- достойната". Винаги е така, когато се появи съперник.Зарежи тази жена, не струва вниманието и енергията ти. Няма какво да им доказваш, повярвай в значимостта си и не е необходимо да им натриваш носа.Децата ти имат нужда от спокойна и здрава психически майка, не от смъртно изтощен воин.Разбрах, че си жена с положение и връзки. Радвай се на това, използвай даровете на съдбата. Дадено ти е оръжието, използвай го в правилна посока. Не убивай, така умира нещо в теб. Създавай собственото си утре.Без вредните елементи.
щастието не е миг...,то е път!не съм задържала никой , напротив-помолих го да напусне!вероятно звучи старомодно , но аз като представител на онова поколение,ще кажа :няма щастие ,градено в/у друго нещастие. и никой от вас не може да ме убеди в противното.
връзките и положението не са нищо повече от отговорност и време.инвестиций ако искаш можеш да ги наречеш!ПРЕДАТЕЛСТВОТО не се прощава мила! това е основното!живота е такъв ,какъвто си го подредиме. какво значи официално разведена,че аз не живея с нго от няколко години по-точно 24 юни 2007г.почти 2. аз отдавна съм пуснала птицата от кафеза , и от душата си. има други неща ,които са по-важни и те са свързани с бъдещето на децата ми.присъщо е за хора ,които нямат деца да приемат по-безоотговорно нещата......,но при мен не е точно така.аз не съм инвестирала времето ,чувствата ,енергията си и не на последно място парите си , за да се настани някой друг в панчарево!разбираш ли ,къде е ключа от бараката.и цял живот не мога да бъда луна-писна ми!луна е ТЯ  и майка му.аз съм просто сатурн и това е всичко!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците