Марая, извинявай, че сипваме сол в раната, но и аз като Док щях да ти задам същия въпрос, въздържах се, но той го написа, така че...Имах някакво интуитивно чувство, не е свързано с картата на събитието, че ти всъщност не искаш, не си готова да пуснеш този човек. Но това е субективно, следствие от това, което ти написа тук. Не сме вътре в ситуацията и въпреки това си личи. Ти искаш да докажеш нещо на себе си, да победиш, защото на базата на сравнението егото ти страда и се пита "защо побеждава тя, която не го заслужава, не съм ли аз по- достойната". Винаги е така, когато се появи съперник.Зарежи тази жена, не струва вниманието и енергията ти. Няма какво да им доказваш, повярвай в значимостта си и не е необходимо да им натриваш носа.Децата ти имат нужда от спокойна и здрава психически майка, не от смъртно изтощен воин.Разбрах, че си жена с положение и връзки. Радвай се на това, използвай даровете на съдбата. Дадено ти е оръжието, използвай го в правилна посока. Не убивай, така умира нещо в теб. Създавай собственото си утре.Без вредните елементи.