Здравей Гост

транзитите на уран и сатурн и щастието

• 143 Отговора
  • 27384 Прегледи
*

Jd_K

• *
  • 435
Re: транзитите на уран и сатурн и щастието
« Отговор #120 -: Април 01, 2009, 08:48:41 pm »
ЕЕЕ хайде вижте, кои зодии са гениите на човечеството.... няма много въздух за сметка на водата и земята.

Съжалявам, че го казвам, но Сатурн е планетата на задълбочените науки, не Уран.

Дори създателя на Макинтош е Риби...

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #121 -: Април 01, 2009, 08:50:18 pm »
Марая това ти ли си на аватара си :)

« Отговор #122 -: Април 01, 2009, 09:14:24 pm »
ЕЕЕ хайде вижте, кои зодии са гениите на човечеството.... няма много въздух за сметка на водата и земята.

Ммммдааа! Затова гениалността и лудостта вървят ръка за ръка.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #123 -: Април 01, 2009, 09:23:47 pm »
Така е ръка, за ръка са.

И за Плутон в 1 дом, имаше доста коментари и на Росинда и на Синухе, силата не е само Марсовата агресивна, смазваща сила ( Марс е силен само за кратък период от време)... манипулацията е къде-къде по-опасна, цял живот могат така да те "владеят". На изток казват - при един дълъг сблъсък между водата и скалата, винаги печели водата. :)
Това за мен си е сила....

Относно волята и силния характер - силно източно полу-кълбо на небосклона....но и много други фактори.
Познавам само една жена с планети само в западното полукълбо и направо не мога да повярвам, че съществуват толкова безхарактерни хора...но на приятелят и всички планети му бяха в 1, 2, 3, 4 дом... под 90 гр ъгъл. 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #124 -: Април 01, 2009, 11:35:16 pm »
Марая това ти ли си на аватара си :)
ДА! не ме ли харесваш!??? ;D ;D;D или си представяше нещо друго?
« Последна редакция: Април 02, 2009, 12:06:41 am от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #125 -: Април 01, 2009, 11:38:24 pm »

Макар въздушните знаци да биват обявявани за непрактични мечтатели, те изиграват своята роля в СЪТВОРЕНИЕТО на най-широко социално равнище, тъй като техните ИДЕИ могат да засегнат съдбините на милиони хора. Те притежават способността да се дистанцират от непосредствените преживявания на всекидневния живот и така придобиват обективност, перспектива, поглед към бъдещето и рационален подход към всичко което правят.  

« Отговор #126 -: Април 01, 2009, 11:45:43 pm »
Цитат
И за Плутон в 1 дом, имаше доста коментари и на Росинда и на Синухе, силата не е само Марсовата агресивна, смазваща сила ( Марс е силен само за кратък период от време)... манипулацията е къде-къде по-опасна,
Права си, по-опасна е. Но това не е представата ми за сила и извисеност на духа. Такива хора най- често си служат с емоционално изнудване и почти винаги постигат целите си, но как гледа на тях манипулираният? Той се чувства вързан, принуден, и рано или късно се освобождава.Няма величие в тази позиция.Плутон владее тъмните нива на подсъзнанието,непроявеното латентно зло.И това в 1 дом...

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Април 02, 2009, 12:16:29 am »
ей,хора,всички имате много силно ЕГО, астролога няма ЕГО,той енад нещата. това,което цитирах днес ,го знам от книгата на д-р СВЕТЛА БАЛТОВА. това е уникална книга!
ЕЙ,МАЦЕ,ЗАБРАВИХ ТИ ИМЕТО НЕ СЪМ ТЕ СРЕЩАЛА ТУК ,АМА ЩЕ СЕ СЕТИШ ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ТЕБ-ВСЕ ОЩЕ Я ИМА НА ПАЗАРА ТАЗИ КНИГА!КУПИ Я!
та , аз споделям мнението и,защото познамвам много хора с водещт въздушен елемент , ама НЯКОЙ ТУК ПРАВИ ЛИ РАЗЛИКА ОТ ВОДЕЩТ И ПРЕКОМЕРНО ПРОЯВЕН ВОДЕН ,ВЪЗДУШЕН ,ЗЕМЕН,ОГНЕН ЕЛЕМЕНТ.
не!тук всеки има ЕГО!  и не може да признае собствените си недостатъци и достатъци ;D ;D ;D,много сте готини,как отстоявахте въздуха.... :-* :-* :-*,
какъв би бил света без него,че как се диша без въздух -не става ,НО.....ТАМ ГОРЕ,КЪДЕТО ТОЙ Е СГЪСТЕН НЯМА ДИШАНЕ ,ТАМ УМИРАТ И КАТЕРАЧИ И ЛАМИ И ВСИЧКИ.КОНЦЕНТРАЦИЯТА И ЛИПСАТА НА БАЛАНС И УМЕРЕНОСТ-ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО!
НЕ ВОДНИЯ ЕЛЕМЕНТ ,НЕ ВЪЗДУШНИЯ,НЕ ОГНЕНИЯ ,НЕ ЗЕМНИЯ КАТО ВОДЕЩИ ,А НАТОВАРЕНИЯ........
ИИИИ.....ЕГОТО , ДА ПРИЗНАЕШ СЛАБОСТТА И ЛИПСАТА СЕ ИСКА СИЛА И СВОБОДА ,ДА МИНЕШ АСТРАЛНОТО НИВО ;D....И ДА ДОКОСНЕШ БЕЗСМЪРТИЕТО.ЗАЩОТО УМИРА ТЯЛОТО-ДУШАТА Е ВЕЧНА И ТЯ СЕ ПРЕРАЖДА ,ДОКАТО НЕ УСВОЙ И ПОСЛЕДНИЯ УРОК НА ВСЕЛЕНАТА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #128 -: Април 02, 2009, 12:28:49 am »
ТАМ ГОРЕ,КЪДЕТО ТОЙ Е СГЪСТЕН НЯМА ДИШАНЕ ,ТАМ УМИРАТ И КАТЕРАЧИ И ЛАМИ И ВСИЧКИ.КОНЦЕНТРАЦИЯТА И ЛИПСАТА НА БАЛАНС И УМЕРЕНОСТ-ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО!

Извинявай за поправката. Там горе въздухът е разреден, а не сгъстен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Април 02, 2009, 12:32:43 am »
ТАМ ГОРЕ,КЪДЕТО ТОЙ Е СГЪСТЕН НЯМА ДИШАНЕ ,ТАМ УМИРАТ И КАТЕРАЧИ И ЛАМИ И ВСИЧКИ.КОНЦЕНТРАЦИЯТА И ЛИПСАТА НА БАЛАНС И УМЕРЕНОСТ-ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО!

не се извинявай,права си!липсата на озон......,повече ми е емоцията ,силно съм впечатлена от егото на хората тук!
астролога няма его,той е над нещата! никой не е в състояние да ме убеди ,че там където има излишества всичко е наред!това е истината!балансааааа ;D

*

Nebesna

« Отговор #130 -: Април 02, 2009, 12:51:10 am »

не се извинявай,права си!липсата на озон......,повече ми е емоцията ,силно съм впечатлена от егото на хората тук!
астролога няма его,той е над нещата! никой не е в състояние да ме убеди ,че там където има излишества всичко е наред!това е истината!балансааааа ;D

Знаеш ли, темата е толкова обширна, че няма да ми стигне цялата нощ да обясня това, което чувствам и в което съм убедена. Баланс няма никъде. Ние се намираме в относително равновесие. А и не е нужно да притежаваме всички качества. Просто не ни е дадено. Първо, в момента раБотим с 12 планети и 10 зодиакални знака. А и не може във всеки знак и елемент да има планета. Просто не става така. Орисани сме с определени качества, които трабва да развием, а другото не ни е дадено да научим, развием или разберем. Никой не е виновен, че е роден с натоварени знаци или, че му липсват планети в определени елементи. Това е извън личния избор. Това че нямам планети в огнен елемент, например не ми пречи да бъда осъзната и творческа личност. Просто всеки е устроен различно. Всеки е ЦЕНЕН сам по себе си.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #131 -: Април 02, 2009, 12:54:12 am »
Марая, с най-добри чувства и просто като малка вметка, но не е от егото. Простичкото обяснение е, че въздух не търпи догмите, ограниченията, прекалената скованост и буквализъм.  :-[ Може би този хаос идва в повече на хората с преобладаваща стихия земята.  :)
Владей хаоса.  ;D Представи си движението по натоварен булевард в индийски град - мотоциклети, колела, всякакви по размер и година на производство автомобили, камиони, животни, никакъв ред и правилник на шофиране, но въпреки целия този първичен хаос, учудващо има в него вселенски космос(мир, подреденост), защото все пак поток от превозни средства не спира и жертви няма/са малко.  :)
Не става въпрос за его, а за уточнения, изказване, поднасяне на нова гледна точка - типично за въздух.
Нищо прекалено крайно не е хубаво сигурно, в това число и прекаления буквализъм.  :-[ ;D
На теб е трудно да си представиш да приемеш този светоглед за твой, защото не се вписва в твоя ритъм на живот, мисли и действия. Но това не се явява проблем за хората, които намират Космос и в хаоса си.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Април 02, 2009, 01:16:30 am »

Знаеш ли, темата е толкова обширна, че няма да ми стигне цялата нощ да обясня това, което чувствам и в което съм убедена. Баланс няма никъде. Ние се намираме в относително равновесие. А и не е нужно да притежаваме всички качества. Просто не ни е дадено. Първо, в момента раБотим с 12 планети и 10 зодиакални знака. А и не може във всеки знак и елемент да има планета. Просто не става така. Орисани сме с определени качества, които трабва да развием, а другото не ни е дадено да научим, развием или разберем. Никой не е виновен, че е роден с натоварени знаци или, че му липсват планети в определени елементи. Това е извън личния избор. Това че нямам планети в огнен елемент, например не ми пречи да бъда осъзната и творческа личност. Просто всеки е устроен различно. Всеки е ЦЕНЕН сам по себе си.
с това ,не исках да омаловажа никой и нищо,просто си вадя изводи.
аз съм безкрайно благодарна на този сайт и на този свят ,че срещнах теб ,лили,синухе,скарлет,вещичка и други хора от тук.ооо,забравих док. истината е, че аз имам моита философия , и я смятам за правилна,но твойто мнение дори и да не го уважавам , аз съм готова да изгоря като факел ,но ти да можеш свободно да го изразиш!
аз не съм ИЗУМЕНА, А ПОРАЗЕНА  ОТ ЕГОТО. и веднага ти казвам защо-защото аз отстоявах цял ден мнението на д-р СВЕТЛА БАЛТОВА-АСТРОЛОГ КАРДИОЛОГ,/не знам дали ти е попадала нейната книга ,добре ,че не задълбах и в другите сфери при липсата или прекомерното проявление на елементите/ и съм абсолютно съгласна с това ,което казва тя!изследвайки карти,хора,събития аз ти казвам , че това е истина!дали ще я приемеш или не -решаваш ти,факт е ,че тази истина я има тиражирана и аз от практиката я подкрепям....... :) водещт и претоварен са две много различни неща.
виж за какво става дума... софия-жена..... :)е това се вика въздух ,да!-въздух под налягане!
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 06:09:52 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Април 02, 2009, 01:25:28 am »
Марая, с най-добри чувства и просто като малка вметка, но не е от егото. Простичкото обяснение е, че въздух не търпи догмите, ограниченията, прекалената скованост и буквализъм.  :-[ Може би този хаос идва в повече на хората с преобладаваща стихия земята.  :)
Владей хаоса.  ;D Представи си движението по натоварен булевард в индийски град - мотоциклети, колела, всякакви по размер и година на производство автомобили, камиони, животни, никакъв ред и правилник на шофиране, но въпреки целия този първичен хаос, учудващо има в него вселенски космос(мир, подреденост), защото все пак поток от превозни средства не спира и жертви няма/са малко.  :)
Не става въпрос за его, а за уточнения, изказване, поднасяне на нова гледна точка - типично за въздух.
Нищо прекалено крайно не е хубаво сигурно, в това число и прекаления буквализъм.  :-[ ;D
На теб е трудно да си представиш да приемеш този светоглед за твой, защото не се вписва в твоя ритъм на живот, мисли и действия. Но това не се явява проблем за хората, които намират Космос и в хаоса си.  :-[

;D ;D ;D ;D ;D,емма ,да не си го видяла гол апостол апостолов!?
ако не владееш хаоса,той те владее!
виж на фона на и отгледани от мен деца мислиш ли,че не владея хаоса!
хаоса го създаваме ние ,той е провокатора ,а ние след хаоса сами създаваме и защитната му реакция.... ;Dмного ти благодаря все пак за опита да ме посъветваш!
хората родени със слв в 7-ми са тук ,за това за което ти претендираш!
не се тревожи-владеем го!приземи се!не всичко ,което хвърчи се яде! ;Dнищо лично иии с добри чувства момиче-дерзай!
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 06:08:08 am от Марая »

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #134 -: Април 02, 2009, 01:33:14 am »
А, защо да не се яде?  ;D Аз съм длъжна да го опитам, може пък да ми е по вкуса.  ;D А защо не и да му добавя няколко подправки по свой вкус и да създам нещо ново?  ;D
Усмихна ме, благодаря.  :-[ Желая ти спокойна нощ.  :)
Харесвам жените, които приемат предизвикателството да отгледат толкова дечица.  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Април 02, 2009, 01:42:16 am »
А, защо да не се яде?  ;D Аз съм длъжна да го опитам, може пък да ми е по вкуса.  ;D А защо не и да му добавя няколко подправки по свой вкус и да създам нещо ново?  ;D
Усмихна ме, благодаря.  :-[ Желая ти спокойна нощ.  :)
Харесвам жените, които приемат предизвикателството да отгледат толкова дечица.  :)
защото може и да не може да се яде,да си счупиш зъб или да ти замине цялата захапка ;D,обичам въздуха,той поддържа огъня в мен ,но когато е в повече ми е много въздухарско.аз си имам от всичко.просто галеник на съдбата! а по отношение на децата-дай боже да го усетиш-то не може да се обясни ,то трябва да се усети.аз не само ги отглеждам ,аз съм ги родила-малка подробност- извини ме :)разчитам на висшите ти планети във водни знаци.лека и на теб! иии мека и розова.до скоро емма! :)

*

Nebesna

« Отговор #136 -: Април 02, 2009, 02:01:27 am »
Колкото повече знаци са населени с планети - толкова повече квадратури и опозиции в картата. Няма галеници, Марая!

*

Марая

• 28287
« Отговор #137 -: Април 02, 2009, 02:05:38 am »
Колкото повече знаци са населени с планети - толкова повече квадратури и опозиции в картата. Няма галеници, Марая!
галеник -защото си имам от всичко! и квадрата е аспект и той дава положителни неща-абе небесно цвете от лимона си правя лимонада и пак ми е вкусно.просто обичам да изследвам и да има мнения ,които ме подкрепят.търся си електорат! ;D ;D,а нали знаеш ,че теб много си те обичам!вари ме ,печи ме те това е положението!много близка те усещам.и се стягай,скоро идвам на гости-вече съм официално регистриран търговец на вредни емисий,тец-бургас и варна ме чакат! ;D

*

Nebesna

« Отговор #138 -: Април 02, 2009, 02:09:53 am »
галеник -защото си имам от всичко! и квадрата е аспект и той дава положителни неща-абе небесно цвете от лимона си правя лимонада и пак ми е вкусно.просто обичам да изследвам и да има мнения ,които ме подкрепят.търся си електорат! ;D ;D,а нали знаеш ,че теб много си те обичам!вари ме ,печи ме те това е положението!много близка те усещам.и се стягай,скоро идвам на гости-вече съм официално регистриран търговец на вредни емисий,тец-бургас и варна ме чакат! ;D

Браво! Честито! А пък аз днес съм философски настроена и търся хубавото във всяко нещо. Няма значение какво има в картата, ако човек не е научил да се приема такъв какъвто е и не се е научил да обича себе си. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Април 02, 2009, 02:17:15 am »

Браво! Честито! А пък аз днес съм философски настроена и търся хубавото във всяко нещо. Няма значение какво има в картата, ако човек не е научил да се приема такъв какъвто е и не се е научил да обича себе си. 
за кое честито?за лимона и лимонадата или за галеника!нищо не се случва на земята,ако не е написано в небесата,небесна! ;D аз те приемам във всичките ти настроения ,като част от цялото,без която цялото няма да е цяло!така,че философствай си ,на мен ми е добре!твойто мнение е важно за мен! :P :-*