Здравей Гост

Липсата и подчертаването на елементите в наталната карта

• 259 Отговора
  • 40135 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
...но става въпрос за "Заземеност", неосъществена връзка с по-фините нива на духа. ....

На утрепи ме, ама с духа съм на "Ти" от мнооого време. На най-дълбоки фини нива, на които 99% от хората не смеят даже око да фърлят.  ;D

Естествено че си та "ти",  щом си тук.  ;D Защо приемате лично съжденията, та нали освен вас има и други земни представители, които не са издигнали енергията си на такова ниво. И те са доста.Сблъсквали сме се с тях в ежедневието си.Затова казах, че всеки е индивидуален , а обобщенията не са от полза в случая.

*

Nebesna

Да сте чували огънат да присъства в 3 агрегатни състояния? Само и единствена водната молекула е способна на такова преобразувание. Хубав пример за силата на водния елемент дава един китайски учен от ХІ в. :

" Измежду всички елементи като техен предшественик, мъдрецът трябва да приеме водата. Водата е подалива, но покорява всичко. водата гаси огъня или ако види, че ще бъде победена, бяга във вид на пара и се преобразява. Тя лека-полека отмива земята или когато се изправи срещу скали, търси път да ги заобиколи...Водата насища атмосферата и така въздухът умира. Тя отстъпва пред пречките с измамна плахост, защото никоя сила не може да и попречи да следва предопределения и път към морето. Водата покорява, отстъпвайки. Тя никога не атакува, но винаги печели последната битка.

(из книгата на Джон Блофелд, "Колелото на живота", стр.78).

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Еййй....толкова  " бисери " отдавна не бях чела   ;D

Марая има една книжка на Стивън Аройо
вземи и попрочети малко :
" Астрология, психология & четирите елемента "
още се намира на пазара :
 http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=16216

защото някой ще вземе да повярва в това, което си написала:
( относно липсата на земен елемент )
" мисленето не е задълбочено , а по-скоро повърхностно , идеите не намират реализация.искам да кажа,че мисълта не намира земна форма и структура. ........намеренията и чувствата са нетрайни, разпилени и девет дена-десет акъла"    >:(     :-[     ::)

и особено това за клошарите много ме разсмя :

" клошарите,според мен имат много земя-сатурн "   :o    ;D    :P

това, защото спят на земята ли ?  ;)

;D ;D ;не скъпа освен стивън арой ,има една авторка-БЪЛГАРКА СВЕТЛА БАЛТОВА-ДОКТОР-ЦЯЛ ДЕН Я ЦИТИРАМ И ВИ ГЛЕДАМ САЙРА.И ЗНАЕШ  ЛИ,КАКВО РАЗБРАХ7
АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОБЯСНИШ ПО МНОГО НАЧИНИ,ОНОВА КОЕТО МИСЛИШ!ГОВОРЯ ЗА АСТРОПСИХОЛОГИЯТА!ПРЕДСКАЗАТЕЛНАТА Е НЕЩО ДРУГО-ТЯ НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА КОМЕНТИРА СЪВПАДА НА САТУРН И ЛУНА ПО НЯКОЛКО НАЧИНА-ТЯ ОТЧИТА ДОМ,КУСПИДА ,АСПЕТ И КАЗВА ДА!-ТОВА Е ЧЕРНО,ТОВА Е БЯЛО!СМЕШНО Е ДА СЕ ИЗМЪКВАШ ПО НАЧИНА  ЕМИИИ,МОЖЕ ДА ЗНАЧИ ТОВА ИЛИ ОНОВА.ЗА ТАЗИ ЦЕЛ ИМА ДРУГИ НАУКИ.
НЕ МОЖЕШ ДА ОПЛЮЕШ МНЕНИЕТО НА ДОКАЗАН БЪЛГАРСКИ АСТРОЛОГ,КОИТО ПРЕПОДАВА В ЧУЖБИНА,ЗАЩОТ ЗНАЕ,ЧЕ ТУК НИЕ ,КАКТО ВСИЧКО ГО ГЛЕДАМЕ ОТ ПЕТ СТРАНИ И ВСЕ СМЕ НА ЕДНО МЯСТО.ЧЕСТ И ПОЧЕТАНИЯ И КЪМ СТИВЪН АРОЙО И КЪМ НЕГОВИЯ УЧИТЕЛ ;D,НЯМА ВЪЗДУХ БЕЗ ОГЪН И ОГЪН БЕЗ ВЪЗДУХ,НЯМА ЗЕМЯ БЕЗ ОГЪН И ОГЪН БЕЗ ЗЕМЯ И Т.Н. ,НО ИМА ЕДНО НЕЩО ,КОЕТО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ,ТАМ КЪДЕТО НЕЩО Е В ПОВЕЧЕ ИМА ИЗЛИШЕСТВО , А ТО ВОДИ ДО ТУМОРИ/ОБРАЗНО КАЗАНО/,И Е КОНЦЕНТРИРАНО.
ПО ВЪПРОСА ЗА КЛОШАРИТЕ-САТУРН МИЛА.ТОЙ НЕ ПРОЩАВА И СЪБИРА И СТАРИ ВЕЩИ И СПОМЕНИ! И ИНКАСИРА-ПРОСТО ВИНАГИ МУ ПЛАЩАШ СМЕТКАТА! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

Според мен клошарите имат Лилит във втори дом в Рак или Скорпион.

*

Lillie

• 30532
Освен д-р Балтова и Аройо други автори нима не съществуват?
Въпросът е риторичен.
Защо задължително трябва да се позоваваме на някой авторитет, ако искаме да си защитим позицията? Ами ако няма "авторитети", как ще се аргументираме? Монопол върху истината ли притежават?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
Към Марая : - мила, ако опиташ с по-големи букви,
следващия път може и да схвана има ли някаква свързана
мисъл в постинга ти, а когато цитираш някого си има
правила - пишат се кавички и се посочва автора.

Опасявам се, че дори и Светла Балтова не я цитираш
точно и не става ясно това за клошарите тя ли го е казала
или ти не си го разбрала  ;)

( защото " спомените"  ги " събира " Луната )
« Последна редакция: Април 02, 2009, 12:23:04 am от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
Освен д-р Балтова и Аройо други автори нима не съществуват?
Въпросът е риторичен.
Защо задължително трябва да се позоваваме на някой авторитет, ако искаме да си защитим позицията? Ами ако няма "авторитети", как ще се аргументираме? Монопол върху истината ли притежават?  :)
тя ми хареса ,като мнение , и въобще не си представях ,че егото е толкова силно. ужасно ми хареса изказа ти: монопол в/у истината....,много се замислих...
днес отстоявах нейното мнение и за пореден  път се убеждавам ,колко е силно егото и как да достигнеш няколко нива на развитие се иска много лили ,много....,но това ,вие по-младите ще го разберете след време!не отричам нито един автор ,уважавам всички ,но......не обичам да казвам на черното-бяло и на бялото черно!стрелец-истината-каквато и да е тя и на всяка цена!това съм аз.дали ти харесвам или не не ме интересува ,по-важно е ,че те има ,че си тук днес и сега ,че си коректив,който провокира мислене ,че си просто лили,и без теб и мен ,би бил различен света!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Имам й книгата, хубава е.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Имам й книгата, хубава е.
:)-сигурна съм! и знам ,че си я чела! :-*

*

Марая

• 28287

въобще не ме интересува точно твоето мнение,не е миродовно видно от постовете ти тук ;D ;D ;D, иииии
аз съм в час по математика,преди 2 часа имах час по граматика!бъди жива и здрава и щастлива! :)
далечни сме......

*

Lillie

• 30532
В интерес на истината, ничии мнения тук не са меродавни...

Хайде, лека и спокойна!  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
В интерес на истината, ничии мнения тук не са меродавни...

Хайде, лека и спокойна!  :)
и на теб ,мила приятелко лека и спокойна!до утре ,че то е безкрайно далече..... :)от сън спомени нямааааа :P

*

Helo

Напротив : БЯГАТ КАТО ОГЪН ОТ ВОДА.

А земните и въздушните как се разбират?  :-\

*

Nebesna

Ти имаш ли въздух и земя в картата си? А как примиряваш в себе си тези стихии?

Като има вътрешен мир и човек се е примирил със себе си, ще има и разбирателство с другите. Така мисля аз. В противен случай винаги ще проектира вътрешните си противоречия върху някой друг.

*

Марая

• 28287

обективност и практичност!идеалното и реалното! може и да има полет на крилете на фантазията,ама след време има заземяване! иии ,много моля,без цинично отношение към живота! ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112

въобще не ме интересува точно твоето мнение,не е миродовно видно от постовете ти тук ;D ;D ;D, иииии
аз съм в час по математика,преди 2 часа имах час по граматика!бъди жива и здрава и щастлива! :)
далечни сме......

хайде изучи си граматиката и си остани със здраве   ;D

*

Марая

• 28287

далечни сме......

еее,не в час по математика съм ,практична личност съм.много е грозно да се налагаш така!уроците мила  ;D,на друго място и при друг ,не тук и не при мен! иииии,още нещо лунна лейди ,не вярвам на луната-бързо бяга ,прилича ми на ефтина жрица ,макар ,че при мен е много силна-екзалтира в знак телец!

*

Moonlady

• **
  • 1112

далечни сме......

еее,не в час по математика съм ,практична личност съм.много е грозно да се налагаш така!уроците мила  ;D,на друго място и при друг ,не тук и не при мен! иииии,още нещо лунна лейди ,не вярвам на луната-бързо бяга ,прилича ми на ефтина жрица ,макар ,че при мен е много силна-екзалтира в знак телец!

При мене Луната е на трон, а за налагането, права си - имам 7 планети в кардинални знаци, така, че както и да ги въртя все така излиза  ;)
« Последна редакция: Април 02, 2009, 01:11:48 am от Moonlady »

*

Марая

• 28287

или ти не си го разбрала  ;)

( защото " спомените"  ги " събира " Луната )
далечни сме......

хайде изучи си граматиката и си остани със здраве   ;D
еее,не в час по математика съм ,практична личност съм.много е грозно да се налагаш така!уроците мила  ;D,на друго място и при друг ,не тук и не при мен! иииии,още нещо лунна лейди ,не вярвам на луната-бързо бяга ,прилича ми на ефтина жрица ,макар ,че при мен е много силна-екзалтира в знак телец!

При мене Луната е на трон, а за налагането, права си - имам 7 планети в кардинални знаци, така, че както и да ги въртя все така излиза  ;)
психология на личността!нооовероятно има някоя кармична връзка помежду ни.мойта карта се разхожда тук напред-назад в различни теми ,нооо,ако искаш ето ти я ииииии,пиша стихове ,но  винаги бързам ,защото мисълта ми е насочена към звездите,ако мислиш,че можем да си бъбрим-нямаш грижа!тук съм
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 06:08:43 am от Марая »