Ще се включа в темата, защото имам подчертан въздух в картата си, не като астролог, защото нямам познанията.
Но някак мнението и заключенията на Марая ми идват прекалено повърхностни в категоричността си.
Не мога да се съглася с тях.

Моят въздух ме тласка към постоянно търсене на нови неща, нови емоции, но това не означава задължително, че съм непостоянна към старите. Почти винаги търсенето е насочено към познаване и задълбочаване на вече откритите неща, търсенето не е на повърността, а дълбае навътре в пластовете. Забелязала съм, че и другите хора с подчертан въздух са ужасно многопластови и имат способност да погледнат една ситуация от много ъгли, да я изживеят по различни начини, да я възродят през нова призма на усещанията си. По тази причина не съм съгласна, че сме непостоянни/повърхностни в емоциите си, напротив, дори имаме желанието да ги задълбочим и открием в дълбини.
Многото нови неща, които ни въвличат като идея, не бихме могли да изживеем всичките в реалността. Но това не се дължи на липса на стимул и смелост, а защото просто физически не можем да изживеем всичко ново, което ни грабне. Аз поне се страхувам единствено от това - че няма да ми стигне времето да изживея всичко, което искам да изживея, защото вечно търся градация.
Временното отлагане на действието при мен не се дължи на липса на стимул, а просто на необходима систематизация на всички желания по групички. Когато се съберат няколко желания в една лична категория, тогава няма сила на света, която да ме спре да осъществя всичките само с едно действие, с което просто компенсирам забавянето във времето.
Аз поне нямам съмнения, че ще изживея и постигна всичките си мечти. Просто го знам.
И аз като Вещичка имам непоклатими принципи, които с времето просто се бетонират, защото вечното въздушно търсене дава възможност да ги изследваме в дълбочина и да сме още по-убедени в тях.
Нестабилност на характера е другото нещо, което не откривам в себе си.
А колкото до липсата на страх от промени - имах предвид, че някои хора изживяват ужасно трудно промените и точно това ги прави нестабилни като личност и емоции. Докато многото промени при мен не водят до нестабилност, приемам ги с лекота, не драматизирам - просто ги изживявам със спокойствие.

п.п. Вече ми стана кристално ясно защо усещах Вещичка и Sinyhe някак близки.

Ние сме си били от сходен вид.