Здравей Гост

Липсата и подчертаването на елементите в наталната карта

• 259 Отговора
  • 40125 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
" мойта карта се разхожда тук напред-назад в различни теми ,нооо,ако искаш ето ти я-06.12.1965 6:35 софия...... "
-------------------------------------------------------

може би някой е ректифицирал картата, защото определено има нужда от ректификация  -
АСЦ в последния градус на Скорпиона
( ако смяташ, че мнението ми е без значение за теб -
няма проблем, не държа " да си го налагам " ) ;D
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
" мойта карта се разхожда тук напред-назад в различни теми ,нооо,ако искаш ето ти я-06.12.1965 6:35 софия...... "
-------------------------------------------------------

може би някой е ректифицирал картата, защото определено има нужда от ректификация  -
АСЦ в последния градус на Скорпиона
( ако смяташ, че мнението ми е без значение за теб -
няма проблем, не държа " да си го налагам " ) ;D
;D
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 06:06:31 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112

ректификация- пет броя деца родени от мен.първи брак.втори брак-вдовица,трети брак,две висши иииии има такива карти в градус анарета-приеми го! :)
[/quote]

при толкова бракове по-вероятно е остта АСЦ/ДСЦ да в подвижните
знаци Стрелец/ Близнаци, но щом ти харесва Скорпи....  ???  ::)

*

Nebesna

Не залагай много на това - Плутон е в подвижен знак.

*

Марая

• 28287

ректификация- пет броя деца родени от мен.първи брак.втори брак-вдовица,трети брак,две висши иииии има такива карти в градус анарета-приеми го! :)

знаци Стрелец/ Близнаци, но щом ти харесва Скорпи....  ???  ::)
[/quote]
 ;D
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 06:06:59 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112

не залагам на нищо - само дето ретроградния и неаспектиран
заточен Юпитер в 7-дом е по-вероятния управител на АСЦ   ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Дори и без куспидите точно,целите Близнаци/Стрелец са в 7/1 дом + техните естествени управители там в тези домове, което много засилва подвижността именно в тези области,да не говорим за възлите. ;) То не 3 ами за поне 10 брака има потенциал  ;D
  Това че Юпитер е управител на ЮЛВ и е в 7 дом,не му трябва даже да е и упр на АСЦ- все пак е господар и на Слънце .

*

Марая

• 28287

не залагам на нищо - само дето ретроградния и неаспектиран
Юпитер в 7-дом е по-вероятния управител на АСЦ   ;)
хич не!тук грешиш ,след 12години изследване,учене и астрология,прати го по дяволите юпито....,управителя е плутон!не марс , а плутон ;) и юпито е аспектирано ,амааа  ;D абе ти си зле с математиката лунна лейди ,разчиташ на компа,а той смята каквото му е зададено,виж аспекта юпи -сатурн,юпи-уран ;D

*

Марая

• 28287
Дори и без куспидите точно,целите Близнаци/Стрелец са в 7/1 дом + техните естествени управители там в тези домове, което много засилва подвижността именно в тези области,да не говорим за възлите. ;) То не 3 ами за поне 10 брака има потенциал  ;D
  Това че Юпитер е управител на ЮЛВ и е в 7 дом,не му трябва даже да е и упр на АСЦ- все пак е господар и на Слънце .

ще продължавам да се женя и до последния си верен час ;D и ако премина пак след мен ще има някой старец благ ;D ;D ;D ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
ами след като Плутон е в Дева - сигурно по-приличаш на
Дева, защото не приличаш на Скорпи на снимката  ;)
( а и изгряващото стрелешко слънце има пръст )

*

Марая

• 28287
ами след като Плутон е в Дева - сигурно по-приличаш на
Дева, защото не приличаш на Скорпи на снимката  ;)
( а и изгряващото стрелешко слънце има пръст )
;D ;D ;D,всичко друго но не и дева!чист скорпион , до мозъка на костите! вечно на ръба,страшен манипулатор,минути са ми нужни за да вдигна масите....ВЕРВАЙ МИ! ;D , като пиар на евродепутат на предишните избори си го доказах и съм много горда!
ВИЖ ЛУННА ЛЕЙДИ-СВЕТА ЕОЦЕЛЯЛ ЗАЩОТО СЕ Е СМЯЛ И СЕ ДЪРЖИ НА ОПАШКАТА СКРОПИОНА И НА МИСЪЛТА И СИЛАТА НА ВОДОЛЕЯ ;D ;D-кардинални знаци,знаеш как е!
« Последна редакция: Април 02, 2009, 02:43:40 am от maraj »

*

Moonlady

• **
  • 1112

[/quote]
 вечно на ръба,страшен манипулатор,минути са ми нужни за да вдигна масите....ВЕРВАЙ МИ! ;D
[/quote]

за това стига Плутон на МЦ - за манипулацията на масите де  ;D

а за външния вид е характерен скорпионския поглед
( ама не се вижда - много е малка снимката)

*

Марая

• 28287

вечно на ръба,страшен манипулатор,минути са ми нужни за да вдигна масите....ВЕРВАЙ МИ! ;D
[/quote]

за това стига Плутон на МЦ - за манипулацията на масите де  ;D

а за външния вид е характерен скорпионския поглед
( ама не се вижда - много е малка снимката)
[/quote]
е няма как на тази снимка да видиш магнетизма и онзи поглед дето съблича всичко-освен дрехи и души и задръжки иии.... всичко! ;D

*

porto_kalka

И според мен е по-вероятно асцендента да попада в стрелец. Така екзалтиралата Луна ще се измести в пети дом. А като стана въпрос за пет деца, мисля че там й е мястото. ;) ::) Явно не й е правена ректификация.

Прочетох, че сте споменали името на д-р Балтова и не мога да се въздържа да не споделя, че започнах обучението си при нея- три години посещавах курсовете й по Астрология и Астропсихология. Познавам я и като човек, затова ще ви кажа, че написаното в книгата й е само нищожна част от това, което тя наистина знае. Има невероятно духовно прозрение ,когато тълкува карти. Мисли и като лекар, с точна практическа насоченост, и като поет - невероятен метафоричен изказ.Занимава се повече от 20 год. с тази наука и има завиден опит зад гърба си. Наистина чете лекции в Германия и Холандия и там е приета с изключителен интерес.Слънце-Рак, АС- Стрелец.
   По въпроса за клошарите съм много склонна да подкрепя Марая.Тя се е аргументирала добре и няма нужда да повтарям.Все пак беше изключително забавно, че въобще ги вмъкна в наблюдението. ;D Замислям се колко наранен трябва да е 4 дом на тези хора?

*

Lillie

• 30532
Дори и без куспидите точно,целите Близнаци/Стрелец са в 7/1 дом + техните естествени управители там в тези домове, което много засилва подвижността именно в тези области,да не говорим за възлите. ;)

Съгласна съм.
Независимо в кой знак попада АС, целият Стрелец е включен в първи дом, барабар със Слънце/Меркурий/Кету.
В интерес на истината, и аз се усъмних за изгряващия знак поради простата причина, че стрелешкото е твърде очевидно, няма я скорпионската потайност и сдържаност. Луна в Телец е емоционална, но не и експресивна! Докато Марая ми се струва много огнен и харизматичен човек, същински екстроверт! Влиянието на Юпитер в Близнаци също се усеща силно, много силно...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
ще продължавам да се женя и до последния си верен час ;D и ако премина пак след мен ще има някой старец благ ;D ;D ;D ;D

Тази нагласа е много характерна за Юпитер в 7 дом, стига да не изпадне в другата крайност - избягване на формалности и обвързващи го ангажименти...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112

По въпроса за клошарите съм много склонна да подкрепя Марая.Тя се е аргументирала добре и няма нужда да повтарям.Все пак беше изключително забавно, че въобще ги вмъкна в наблюдението. ;D Замислям се колко наранен трябва да е 4 дом на тези хора?

с най -добри чуства към д-р Балтова.....   :)

( ако има цитат на д-р Балтова - ще е съвсем друго, защото
останалото може да бъде личен прочит и тълкуване, затова ,
ако имате точния цитат, моля да го постнете , за да го прочетем)

по въпроса за клошарите беше изразено мнение, че имат много земя и Сатурн, с което няма как да се съглася, защото силен Сатурн и много земя дават хора практични и прагматични, които не биха изпаднали до " просешка тояга " земните хора се справят със " земните неща "  ;)

Относно АСЦ на Марая, нямам и намерение да убеждавам едно
изгряващо Слънце заедно с Мерка на АСЦ какво  " Е " или какво " не Е "
нямам излишна енергия  за разпиляване   ;D
Тя си е намерила точното призвание в Политиката   ;D  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Недей забравя,че Сатурн не е Венера или Юпитер- дава лишения,ограничения,самота,изолация,страдания и особено такива от материално естество- това е едно от лицата му и то е доста често срещано,там където е замесен нещата са заслужени и трудно се отработват,особено от по -незрели или със земно съзнание хора.

Аз пък виждам логика,паралелно и с 4ти дом разбира се  ;)

*

Lillie

• 30532
Така е, Лунна фейо...
Изгряващо Слънце в нищо не можеш да убедиш, защото то просто си Е. И това е напълно достатъчно - да бъде себе си, да изразява себе си (съвпад с Меркурий). Дори, ако трябва, и да говори само за себе си.
А съвпадът на Слънце с Кету в първи дом ми изглежда познат от друг клуб...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.