Цитат на: Divna в Май 23, 2010, 11:45:18 amВещичка, имаш прекрасни коси! Направо да ти завиди човек .благодаря ти Дивна. ма ако знаеш къв дерт е вчесването им... затуй го правя един-два пъти месечно само :72:
Вещичка, имаш прекрасни коси! Направо да ти завиди човек .
Цитат на: Asol в Май 23, 2010, 10:31:34 amАя, стига доказва бе , все едно си виновна за нещо и си сгазила лука. Не си длъжна на никой за нищо. Злонамерени хора има, но това не променя теб каква си, а пък и всеки може да прецени другия спрямо действията и реакциите му и да си направи съответните изводи. Като стана въпрос в другата тема, че го слагам този цитат."Никой не се интересува от Вас. Хората се интересуват от себе си сутрин, обед и вечер"Дейл КарнегиНадявам се никой злонамерен човек да не се интересува от мен Все пак дръзнах и се показах на всеки, който иска да ме види и да знае как изглеждам. Утре ако някой ме срещненали ще ми каже ''здрастиииии'' , да не ме подминете.
Ая, стига доказва бе , все едно си виновна за нещо и си сгазила лука. Не си длъжна на никой за нищо. Злонамерени хора има, но това не променя теб каква си, а пък и всеки може да прецени другия спрямо действията и реакциите му и да си направи съответните изводи. Като стана въпрос в другата тема, че го слагам този цитат."Никой не се интересува от Вас. Хората се интересуват от себе си сутрин, обед и вечер"Дейл Карнеги
Внимавай, че тук се интересуват от магии, а някои, които твърдят, че не правят магии изобщо, се занимават с такива неща.
За това се 'оди на фризьор, Хело.Но вкъщи имам специална преса и професионална козметика за коса, не че често ми се налага да ги ползвам.
ми Лилито си има овчи къдрици и затова и е бухнала косата :29:
Цитат на: Вещичка в Май 23, 2010, 12:49:02 pmми Лилито си има овчи къдрици и затова и е бухнала косата :29:Да не говорим за твоите къдрици..хахаха
Такъв обем от първата снимка, Хело, може да се постигне с преса за вафли. Отдолу част от косата се прави, а отгоре се скрива с другата, която се приглажда. Никак не е трудно.
Цитат на: sunrain в Май 23, 2010, 12:52:23 pmТакъв обем от първата снимка, Хело, може да се постигне с преса за вафли. Отдолу част от косата се прави, а отгоре се скрива с другата, която се приглажда. Никак не е трудно. Но пресите повреждат косата.
Такъв обем от първата снимка, Хело, може да се постигне с преса за вафли.
Вещо, става въпрос за нормални коси, прави или чупливи, не за твоята. :blink: Твоята е къдрава и това я прави още по-обемна.
Вещее, и твоят втори пръст на крака е доста по- дълъг от първия, като на мен..родени сме за командерки.. но светът още не е узрял за едно по- добро ръководене, та се налага да се задоволим с домашното такова само..