Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360454 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #1240 -: Ноември 14, 2011, 04:06:08 pm »
Ако Лили беше казала че вс други сме грозни, можеше да си помисля да й се ядосам.  ;D ;D ;D

Че коя съм аз да го казвам!?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1241 -: Ноември 14, 2011, 04:15:26 pm »
Точно това имах предвид, че всеки има право да изрази мнение с положителна насоченост към друг човек и лошо в това не виждам.   :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1242 -: Ноември 14, 2011, 04:18:06 pm »
Венера и Луна са на 19* и 20* в Скорпион  :-[

Относно юпитеровото влияние сега се сетих, че Вишакха се управлява от него, а при теб в тази накшатра е Луната, така че няма как да не се усети влиянието му... Също така се гледат знакът и накшатрата на Асцендента (Лагна), от коя планета се управляват. Според индийците Луната и Лагна изграждат най-същностните черти на астрологичния профил - това е първото, което поглеждам във ведическата карта. Асцендентът ти в първата половина на Везни ли е?
« Последна редакция: Ноември 14, 2011, 04:22:43 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1243 -: Ноември 14, 2011, 04:24:49 pm »
Никой не е казал, че е лошо. Казах го на майтап не знам защо го приехте на сериозно.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1244 -: Ноември 15, 2011, 09:09:01 am »
Венера и Луна са на 19* и 20* в Скорпион  :-[

Относно юпитеровото влияние сега се сетих, че Вишакха се управлява от него, а при теб в тази накшатра е Луната, така че няма как да не се усети влиянието му... Също така се гледат знакът и накшатрата на Асцендента (Лагна), от коя планета се управляват. Според индийците Луната и Лагна изграждат най-същностните черти на астрологичния профил - това е първото, което поглеждам във ведическата карта. Асцендентът ти в първата половина на Везни ли е?
21* на Везни   :rolleyes:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1245 -: Ноември 15, 2011, 09:10:08 am »
Никой не е казал, че е лошо. Казах го на майтап не знам защо го приехте на сериозно.
Подозирах те :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #1246 -: Ноември 15, 2011, 09:18:40 am »
Deter, а спортуваш ли нещо ?

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1247 -: Ноември 15, 2011, 09:20:31 am »
 Преди много време тренирах, тенис на маса и ЛОМ /летен отбранителен многобой/, тоест тичане и стрелба.
 От една година не съм стъпвала в зала  :(

*

Asol

• 4140
« Отговор #1248 -: Ноември 15, 2011, 09:25:50 am »
Изглеждаш човек със спортен състезателен дух и хъс.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1249 -: Ноември 15, 2011, 11:40:29 am »

Чудех се дали си Хаста или Читра, и двете дават привлекателност, но различен тип.
Първо помислих, че си Хаста (първата половина от Везни) - за тази накшатра казват, че дава на жените естествена красота.
Но като сподели за твоите експерименти с цвета на косата, повече на Читра ми заприлича. При родените с Луна, Венера и АС около и след 20ия градус на Везни съм забелязала, че са много умели в разкрасяването, понякога и суетни - обичат да се кипрят, да си сменят прическите и цвета на косата, умеят да правят хубав макиаж, могат да имат усет и в дизайна или в някоя сфера, свързана с изкуството, т.е. всичко, което носи удоволствие на сетивата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1250 -: Ноември 15, 2011, 12:05:29 pm »

Чудех се дали си Хаста или Читра, и двете дават привлекателност, но различен тип.
Първо помислих, че си Хаста (първата половина от Везни) - за тази накшатра казват, че дава на жените естествена красота.
Но като сподели за твоите експерименти с цвета на косата, повече на Читра ми заприлича. При родените с Луна, Венера и АС около и след 20ия градус на Везни съм забелязала, че са много умели в разкрасяването, понякога и суетни - обичат да се кипрят, да си сменят прическите и цвета на косата, умеят да правят хубав макиаж, могат да имат усет и в дизайна или в някоя сфера, свързана с изкуството, т.е. всичко, което носи удоволствие на сетивата.
Косата ми "страда" зарад мои настроения, грим слагам само за някоя сватба /променя ме много, все едно съм друг човек и за това не съм фен много/ ;D
Определено имам афинитет към всичко носещо удоволствие на сетивата  :blink:

« Отговор #1251 -: Ноември 18, 2011, 11:37:49 am »
Момичета, поставям ви и аз една задачка, но мисля, че никак няма да ви затрудня, всичко е ясно буквално от пръв поглед  :P
« Последна редакция: Декември 24, 2011, 10:47:02 pm от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1252 -: Ноември 18, 2011, 11:42:51 am »
Момичета, поставям ви и аз една задачка, но мисля, че никак няма да ви затрудня, всичко е ясно буквално от пръв поглед  :P

телец-риби-скорпион  :-\ по-силно влияние на венера, нептун и плутон
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1253 -: Ноември 18, 2011, 11:43:13 am »
 Само проба, нещо в Овен или Телец ?

« Отговор #1254 -: Ноември 18, 2011, 11:48:19 am »
Венера е на прав път, Детер - нищо важно нямам в тези знаци, Венера, може ли да те помоля да кажеш защо мислиш, че Плутон има влияние върху външността ми?
« Последна редакция: Ноември 18, 2011, 11:54:37 am от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1255 -: Ноември 18, 2011, 11:53:48 am »
Венера е на прав път, Детер - нищо важно нямам в тези знаци
  Уча се  :-[

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1256 -: Ноември 18, 2011, 11:54:33 am »
Значи нямаш нищо в телец. Аз мислех, че асц е телец, но тогава щом аз съм на прав път - остава да е везни ...Чудех се дали да пиша и дева, защото дева и везни ги бъркам често. И двата знака държат на външния си вид. Гледам маникюра ти, гримчето, веждичките всичко оправено, поддържано ...  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1257 -: Ноември 18, 2011, 11:55:14 am »
  Уча се  :-[

Много хубаво правиш, давай смело напред!!!

« Отговор #1258 -: Ноември 18, 2011, 11:56:50 am »
По-късно ще кажа, Венера, моля те за Плутон да кажеш, защо си мислиш, че има касателство.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1259 -: Ноември 18, 2011, 11:57:20 am »
 АС в риби или Луна ?
Даже се не отказвам  ;D