Тук ще си говорим алабала, защото не отчитаме кога тя печели титли, кога се отказва и пак се връща в спорта, травми и други.
Но аз много я харесвам, а и кариерата й не е от най-праволинейните, затова си слагам подвижни оси, при нея има и доста противоречиво ниво на формата на моменти и въпреки марса в двойнствен знак, играта й е силова и непрецизна, предвидима /предвидимост по рак на к5 и 6/.
Ако сложим асц риби, то пълним хубав първи дом, правим я обаятелна, венера близо или на асц, наречена е за символ, печели много пари от красотат си, най-добре платената спортистка изобщо, венера е и у 2. Тикам марса във втори, все пак е по спорта и печели от него.
Наблъскваме по този начин и 9-10 дом, около мц. Съответно ключови у на ключови домове са или в първи, или около мц.
Тя пътува много, подписва добри договори, добре е да има акцент по 9, както и иц в двойнствен.
Мъжете я харесват, тя сменя партньори, говори се за връзките й, сега е и с много по-млад /гордея се с нашето хубаво момче )))/, то тогава се връзва мерка да е в първи. Плутон да си остане в 7.
Като цяло тя има скупчване на планети на две места и групирани някакси по ац и мц, мисля се връзва добре на живота й - красива, известна, успешна и пробивна, сама на себе си.
Когато играе, все едно няма друг на терена, ол айс он ме )))) Евала.
Ето го моето условно предложение.