Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360419 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #2200 -: Август 20, 2013, 11:16:30 am »
Много съм я мислила, защото много ме кефи, страшна е и овенското много й личи.

За мен е подвижна. Пускай карта да си припомня ))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #2201 -: Август 20, 2013, 11:47:00 am »
Тук ще си говорим алабала, защото не отчитаме кога тя печели титли, кога се отказва и пак се връща в спорта, травми и други.
Но аз много я харесвам, а и кариерата й не е от най-праволинейните, затова си слагам подвижни оси, при нея има и доста противоречиво ниво на формата на моменти и въпреки марса в двойнствен знак, играта й е силова и непрецизна, предвидима /предвидимост по рак на к5 и 6/.
Ако сложим асц риби, то пълним хубав първи дом, правим я обаятелна, венера близо или на асц, наречена е за символ, печели много пари от красотат си, най-добре платената спортистка изобщо, венера е и у 2. Тикам марса във втори, все пак е по спорта и печели от него.
Наблъскваме по този начин и 9-10 дом, около мц. Съответно ключови у на ключови домове са или в първи, или около мц.
Тя пътува много, подписва добри договори, добре е да има акцент по 9, както и иц в двойнствен.
Мъжете я харесват, тя сменя партньори, говори се за връзките й, сега е и с много по-млад /гордея се с нашето хубаво момче )))/, то тогава се връзва мерка да е в първи. Плутон да си остане в 7.
Като цяло тя има скупчване на планети на две места и групирани някакси по ац и мц, мисля се връзва добре на живота й - красива, известна, успешна и пробивна, сама на себе си.

Когато играе, все едно няма друг на терена, ол айс он ме )))) Евала.

Ето го моето условно предложение.
« Последна редакция: Август 20, 2013, 11:54:17 am от Нова »

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2202 -: Август 20, 2013, 11:48:56 am »
Много ми е грозновата на мен тази Шарапова :/
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2203 -: Август 20, 2013, 11:51:25 am »
Супер красива е! Нова, ей сега четох колко печеливша е. Един път , като рекламно лице (23 млн) и после от турнири (6 млн). Респект!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2204 -: Август 20, 2013, 12:45:03 pm »
Супер красива е! Нова, ей сега четох колко печеливша е. Един път , като рекламно лице (23 млн) и после от турнири (6 млн). Респект!

Не ми я хвали, ама както каза Лили вчера, всеки има рачлично понятие за красота. Много мъжки ми идват чертите в лицето и...някак си груби.. :-X

Иначе за всичко останалот, и аз мога да кажа респект. За турнирите и т.н, в крайна сметка за тенисистка не се иска да си красива, така че тя си е на мястото. Виж Ивет Лалова ми харесва  :-[

*

Нова

• 3491
« Отговор #2205 -: Август 20, 2013, 01:05:21 pm »
Краби, наистина е условно, но за да сме обективни не можем да наречем тази жена друго освен красива, защото многомилионните й договори се дължат предимно на визията й, а не толкова на играта. Успехите й на корта имат по-скоро допълнителен ефект, а и винаги е имало по-добри от нея.
Но начина по който й стоят рокличките за тенис на формите й, краката й, рамене, крайници изобщо и съответно маратонки на глезен, дългата руса коса под козирката...
Как ще я сравниш с онези "маймуни", извинете, но е така, Уилямс прилича на носорог от саваната - бърза, мощна, силна и яка.

И да, Лалова си е Лалова пак по този признак. Като се нареди до онези други 7 на старта и как да не блесне.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2206 -: Август 20, 2013, 01:07:55 pm »

Не ми я хвали, ама както каза Лили вчера, всеки има рачлично понятие за красота. Много мъжки ми идват чертите в лицето и...някак си груби.. :-X

Иначе за всичко останалот, и аз мога да кажа респект. За турнирите и т.н, в крайна сметка за тенисистка не се иска да си красива, така че тя си е на мястото. Виж Ивет Лалова ми харесва  :-[
Няма какво да я хваля, то се вижда, че е красива, а и всички заинтересовани знаят постиженията й.  Не я харесвай като искаш, това си е твое право. Тя е рускиня, най-малко рускините са с груби черти за мен.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2207 -: Август 20, 2013, 01:13:56 pm »
Не се карайте! Найк няма да предлагат такива луди договори, ако нямаше да получат възвръщение на инвестициите. Дали не са изчислили според вас рентабилност на база променливи разходи или не считат Шарапова за актив? И на тях им е ясно, че има и консуматори като Краби и Сънили, които ще подминат витрината с нейната визия, но и знаят, че много, много, много жени ще решат да си купят точно този модел тенис поличка, за да се "оприличат и си представят", че бедрата им са нейните.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2208 -: Август 20, 2013, 01:15:07 pm »
Да бе хора, харесвайте си я. Не е мой вкус девойчето, не съм казала, че е грозна, просто не е красива за мен :) Никой не се кара, поне аз де. Все ми е тая кой харесвате, стига да сте здрави, щастливи и усмихнати! А и да се обичате  ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2209 -: Август 20, 2013, 01:22:33 pm »
А какво хубаво упражнение, ставаш за даскалица определено!!!

Телец нещо? Някакси МЪЖ ми се струва, с главни букви!

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2210 -: Август 20, 2013, 01:24:37 pm »
Да бе хора, харесвайте си я. Не е мой вкус девойчето, не съм казала, че е грозна, просто не е красива за мен :) Никой не се кара, поне аз де. Все ми е тая кой харесвате, стига да сте здрави, щастливи и усмихнати! А и да се обичате  ;D ;D
Типично по близнашки ,с 2 лица си. По-рано каза .....
а сега....черното...
Нямаше да кажа нищо, ако беше написала от самото начало 'На мен Шарапова не ми харесва!" или това в червено
 :blink: Сори ама ми правят впечатление някакви несъответствия и търся логика.  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2211 -: Август 20, 2013, 01:28:57 pm »
Типично по близнашки ,с 2 лица си. По-рано каза .....
а сега....черното...
Нямаше да кажа нищо, ако беше написала от самото начало 'На мен Шарапова не ми харесва!" или това в червено
 :blink: Сори ама ми правят впечатление някакви несъответствия и търся логика.  :blink:

Знаем, че ти правят впечатление. Не е грозна, ГРОЗНОВАТА Е :)

П.С: Ини бъди пич днес и заеби, на никой не му пука. Достатъчно глупости има във форума, няма нужда от още.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2212 -: Август 20, 2013, 01:29:43 pm »
А какво хубаво упражнение, ставаш за даскалица определено!!!

Телец нещо? Някакси МЪЖ ми се струва, с главни букви!
В моя род грозни хора няма ;D
Нищо в телец!

Оххх, ами от къде тоя поглед.. Малко мъжки, но добър някакси.. Мислех, че ще е телец ( между другото момчето ми е много познато, да не кажа, че съм го виждала някъде.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2213 -: Август 20, 2013, 01:31:49 pm »
Краби и Ини да престанат! Ама веднага!

Наистина няма грозни, Съни, поне от това, което досега ни показа, а показа доста.
Водни очи, дълбоки, потъваш в тях, мъжкар е наистина, мъжки знак имаме тук и обеца на ухото, лъв? )) Казваш не телец, но има някаква стабилност, фиксаж, да, залагам на лъвско.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2214 -: Август 20, 2013, 01:35:41 pm »
Краби и Ини да престанат! Ама веднага!

Наистина няма грозни, Съни, поне от това, което досега ни показа, а показа доста.
Водни очи, дълбоки, потъваш в тях, мъжкар е наистина, мъжки знак имаме тук и обеца на ухото, лъв? )) Казваш не телец, но има някаква стабилност, фиксаж, да, залагам на лъвско.

Лъвско нещо да и аз така си помислих като ми одрязаха Телеца :п

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2215 -: Август 20, 2013, 01:37:41 pm »
Във везни или стрелец нещо?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2216 -: Август 20, 2013, 01:38:07 pm »
Не, нищо в лъв ;D
Знаех, че ще ви обърка снимката, затова я пуснах. Аз като го видях и направо се влюбих в него, мислех, че е скорпион, ама не, само 1 плутон има там, предвид възрастта и в последствие станахме големи приятели и от дума на дума, се оказа мой братовчед ;D

ХАХА! Колко кофти, братовчед а хахахаха!!! Уффф, Близнаци?

*

Нова

• 3491
« Отговор #2217 -: Август 20, 2013, 01:40:54 pm »
Ами, рожбо, трещим на овен тогава, мъжки знак, да няма марс на асц.? Като физика се получава, малко като излъчване не, личи по-голяма възраст и тежест от овенската.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2218 -: Август 20, 2013, 01:41:52 pm »
Не, нищо в лъв ;D
Знаех, че ще ви обърка снимката, затова я пуснах. Аз като го видях и направо се влюбих в него, мислех, че е скорпион, ама не, само 1 плутон има там, предвид възрастта и в последствие станахме големи приятели и от дума на дума, се оказа мой братовчед ;D

ХАХА! Колко кофти, братовчед а хахахаха!!! Уффф, Близнаци?
Да, аз аз тъкмо го харесах за сестра ми, 89 набор е все пак. Луна в близнаци, бинго!

89! Офф познавам го или съм го виждала... Ох и моята е там, че хубаво съвпадение.. На мене е ми е братовчед ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #2219 -: Август 20, 2013, 01:42:37 pm »
Лелее, въобще не ми заприлича на везнишки, ама честно, даже хич.  :( То си е мъжки знак, де, ама все пак изнежен по венера ))) Но, да, хубавец е младежът.