Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360394 Прегледи
*

Nebesna

Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #40 -: Април 04, 2009, 12:49:28 am »
била съм червена преди много години, била съм и кестенява ,била съм и руса,но моят цвят е черна!не съм висока ,по-скоро ниска..., ;)

Типично за Скорпион на Асцендента - да си трасформира външността.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Април 04, 2009, 12:53:16 am »
била съм червена преди много години, била съм и кестенява ,била съм и руса,но моят цвят е черна!не съм висока ,по-скоро ниска..., ;)

Типично за Скорпион на Асцендента - да си трасформира външността.
и аз така си мисля,имаше въпрос защо и мц- е точно за това ,упр.на асц в съвпад с мц.
но принципно юлв , в близост до асц ,създава трудно разбираеми и разпознаваеми хора. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #42 -: Април 04, 2009, 12:58:18 am »
И залагам на това, че Марая е типичен Скорпион. Скорпионско излъчване има и дъщерята най-отдясно - с лилавата блуза.  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #43 -: Април 04, 2009, 01:01:16 am »
Много отдавна,като четох мисля някъде из "Знаци на любовта" на Линда Гудман за Скорпион и Близнаци много се смях, защото те (Меркурий и Плутон) ,могат най-добре да се дегизират и преобразяват.Имаше горе-долу следната ситуация:

Влиза единия-облечен младежки ,в спортни дрехи и поздравява всички в едно заведение,говори и ръкомаха,облечен в шапка и с очила и никой не го познава.

Влиза втория- загърнат в дълги тежки дрехи,крие си очите,никой не гледа,пуснал дълга коса и брада, на никой мимика-нищо,всички се чудят кой е този ( да се приеме че е заведение в което повечето които ходят там се познават), седнал мълчаливо в единия ъгъл на бара и не гъкнал.

Познайте кой е Близнака и кой Скорпиона ?  ::)

Тъй като и двамата са се дегизирали и се опитват да скрият истинското си Аз-се оказва,че първият е Скорпион,а вторият е Близнак  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Април 04, 2009, 01:04:13 am »
И залагам на това, че Марая е типичен Скорпион. Скорпионско излъчване има и дъщерята най-отдясно - с лилавата блуза.  ;D
тя има асц на 29гр.везни ,но има плутон на трон в скорпион и венерка на асц....,тая къв манипулатор е....бедна ти е фантастиката! ;D :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Април 04, 2009, 01:04:30 am »
С този моя доминантен Меркурий- колкото и духовно зрял да съм по принцип, душата ми ще си остане вечно млада (ще поработим и над тялото  8) )-за мен това е и символ и на самия живот-постоянното възраждане и запазване на свежо и чисто присъствие .

На мен Мерка ми управлява 7-ми и 9-ти дом (на първия и на втория партньор). Затова вероятно харесвам хора, които са интелектуалци и млади по дух.

Цитат
Сигурно е от Луната ми и нейната фаза  ;) Аз харесвам главно хора които са духовно зрели и душевно млади-да могат да се радват на живота в простотата му ,да го разбират и да го усещат.

Да не би да имаш Венера в Козирог? Имам усещавето, че козирожките Венери са такива.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Април 04, 2009, 01:08:10 am »
Много отдавна,като четох мисля някъде из "Знаци на любовта" на Линда Гудман за Скорпион и Близнаци много се смях, защото те (Меркурий и Плутон) ,могат най-добре да се дегизират и преобразяват.Имаше горе-долу следната ситуация:

Влиза единия-облечен младежки ,в спортни дрехи и поздравява всички в едно заведение,говори и ръкомаха,облечен в шапка и с очила и никой не го познава.

Влиза втория- загърнат в дълги тежки дрехи,крие си очите,никой не гледа,пуснал дълга коса и брада, на никой мимика-нищо,всички се чудят кой е този ( да се приеме че е заведение в което повечето които ходят там се познават), седнал мълчаливо в единия ъгъл на бара и не гъкнал.

Познайте кой е Близнака и кой Скорпиона ?  ::)

Тъй като и двамата са се дегизирали и се опитват да скрият истинското си Аз-се оказва,че първият е Скорпион,а вторият е Близнак  ;D ;D ;D

синухе,слънце-това много ми пасна! и знаеш ли колко е подходящо за мен ;D ;D ;D,аз много пъти ходя като тинейджър , ама ВЕТЕРАН ;D, и яко обърквам хората....имам много възможности за декизация и аз не знам защо , ама обичам да експериментирам.
знаеш ли ,единственното,което не мога да скрия е вътрешното ми усещане към всеки момент.иначе ,съм толкова шантава , че ..... ;D абе нема такова говедо-рекъл шопа ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #47 -: Април 04, 2009, 01:09:30 am »

Много се смях. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #48 -: Април 04, 2009, 01:11:16 am »

Да не би да имаш Венера в Козирог? Имам усещавето, че козирожките Венери са такива.

С Венера в Козирог съм  ??? И с Венера в квадрат със Сатурн в рецепцийка (по Сатурнова от това на къде  ;D )

Аз пък си мислех,че при мен това е от Луната.Тя е Близнашка и в растяща фаза.
Защото Козирог се свързва със старостта на душата,а аз затормозени души,сковани или материално завлечени не мога да изнеса.Е,не че Сатурн се проявява само така...

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Април 04, 2009, 01:14:01 am »
С този моя доминантен Меркурий- колкото и духовно зрял да съм по принцип, душата ми ще си остане вечно млада (ще поработим и над тялото  8) )-за мен това е и символ и на самия живот-постоянното възраждане и запазване на свежо и чисто присъствие .

На мен Мерка ми управлява 7-ми и 9-ти дом (на първия и на втория партньор). Затова вероятно харесвам хора, които са интелектуалци и млади по дух.

Цитат
Сигурно е от Луната ми и нейната фаза  ;) Аз харесвам главно хора които са духовно зрели и душевно млади-да могат да се радват на живота в простотата му ,да го разбират и да го усещат.

еее,много ме объркахте мерка дава младата душа-така ли?
и аз харесвам такива хора,духовно зрели и млади по душа! - има корелация с венера в козирог!! :o :o :o-правилно ли съм разбрала? :P

*

Синухе

• 4978
« Отговор #50 -: Април 04, 2009, 01:23:16 am »
При мен :
Луна в Близнаци - Растяща фаза : и в двата случая младост(душа)
Слънце в Козирог- Духа-старост (зрялост)

Мога да си навържа и отделно АСЦ и възлите и техните управители като допълнение  ;)

За тази Венера в Козирог наистина ми е чудно ,че може да има такова съответствие  ???

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Април 04, 2009, 01:24:36 am »
Венера (младата жена) + Козирог (зрялост)

Цитат
(не говоря за зашеметени момиченца които не знаят на кой свят живеят)

« Последна редакция: Април 04, 2009, 01:29:09 am от Nebesna »

*

Nebesna

« Отговор #52 -: Април 04, 2009, 01:59:34 am »

първо ,да кажа нещо по въпроса-небесна:
проницателен е погледа,личи си водата.влажни очи...и за нейно съжаление с риск да ме скастри  ;D,стъпва все едно по вода...., черната гъста коса-сатурн, дали съм права за това?абе за мен има нещо плутониянско в нея....

Правя обратна връзка:

Асцендент-Стрелец, Слънце и Луна във водолей. Юпитер в Рак.

"Черната гъста коса"- господар на Асцендента (Юпитер) в тригон със Сатурн;
"Влажни очи, стъпва все едно по вода": господарят на Асцендента- Юпитер в тригон с Нептун, светилата в квадрат с Нептун, господарят на светилата -Уран в секстил с Нептун; 5 планети във водни знаци, в т.ч. Юпитер в Рак.
"Проницателен е погледа" - Юпитер в секстил с Плутон. Плутон в квадрат с Асцендента, Плутон в съвпад с господаря на светилата - Уран.
"Интересна е, много е интересна" - Луна и Слънце във Водолей в секстил с Асцендента. Господарят на светилата-Уран в квадрат с Асцендента. Уран в секстил с господаря на Асцендента (Юпитер).

Просто потърсих астрологични съответствия по описанието на Марая.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #53 -: Април 04, 2009, 02:05:21 am »
Emma  и аз имам луна в Лъв - следващата снимка според мен ме показва най-приличаща на лъв (лъвът дава широко лице,като Луна - дащни сме, широки пръсти :) и весел нрав )

Tuk - Скорпионско - Стрелешки + Марс на купсида на 4 дом

тази снимка ми е любима, не защотото изглеждам добре (не изглеждам), а защотото девойката домен е с Уран на асц (под 2 гр) и аз със Сатурн на асц (около 2 гр) - показна е :), тук най приличамна Козирог.

Анализ:

Широко лице - Луна в Лъв, правилни пропорции - Венера егзалтира (хармония), скули - Сатурн, скосени очи - пак Лъв - Луна ... малко съм безцветна, отдавам го на липсата на въздух, косата ми тук е боядисвана в черно, по принцип е доста по-светла от веждите ми, тук се намесва Уран в 1 дом...на него отдавам и "азиатското" си излъчване...нали трябва нещо странно да има :). Скорпион - хищното,... широк гръден кош -пак го отдавам на Стрелеца или Лъва. Много хора с асц. Стрелецса мн. ниски, по Скорпион - набити и непропорционалности има обикновенно.

Широкия гръден кош върви с голямо разстояние между очите - типично за източните народи, Дънов го обяснява, като възможност да се диша по надълбока, да се възприема повече прана и по-дълбоко, истинно мислене да дава като последствие. Това по Сатурн трябва да е при мен. Забележете западно-европейците имат много събрани очи и затова цялата им цивилизация е толкова повърхностна и недомислена и центрирана в себе си.

Рибите не си личат изобщо, също и Марс на К4, много не личи, обикновенно дава хубави главички, но силен Марс дава и "забележителни" по някакъв начин глави и бемки по лицето/лунички (аз имам 3 бемки, никъде другаде по тялото нямам)
« Последна редакция: Април 07, 2009, 04:46:11 pm от Jd_K »

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Април 04, 2009, 02:09:00 am »
има нещо ,което не мога да уловя....,освен това,че като мен си матахари ;D,освен еднаквите асц,при теб има и малко нептунианско :)

*

Nebesna

« Отговор #55 -: Април 04, 2009, 02:12:04 am »
А аз благородно и завиждам за веждите. за такива "си мечтая"...ама не мога да ги докарам.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #56 -: Април 04, 2009, 02:22:23 am »
За Марая - аз нещо Нептуна го невиждам, но за матахари си е така :) а за Небесна, родена съм така, освен сключеното почти нищо друго не пипам...

Обаче искам да се оплача, че всички мъже, които ме харесват не са нормални. Едно "добро" момче не ме е харесвало никога. Винаги са се плашели от мен добрите мъже, и все ми се лепят "хищни" и странни и не много почтени мъже и всички до един са чревоугодници - обичат насладите и да си угаждат. Затова съм решила малко да се попроменя, да си изсветля малко косата, по-миловидна да стана... затова благородно аз завиждам на жени със светли очи, светло излъчване....мъжете, които харесват по-тъмни жени си имат наистина афинитет към тъмните неща във всичко.:)

*

Nebesna

« Отговор #57 -: Април 04, 2009, 02:28:56 am »
Обаче искам да се оплача, че всички мъже, които ме харесват не са нормални. Едно "добро" момче не ме е харесвало никога. Винаги са се плашели от мен добрите мъже, и все ми се лепят "хищни" и странни и не много почтени мъже и всички до един са чревоугодници - обичат насладите и да си угаждат. Затова съм решила малко да се попроменя, да си изсветля малко косата, по-миловидна да стана... затова благородно аз завиждам на жени със светли очи, светло излъчване....мъжете, които харесват по-тъмни жени си имат наистина афинитет към тъмните неща във всичко.:)

Знаеш ли, аз не обичам да си правя такива обобщения. Трябва да попитаме мъжете във форума за мнението им, относно брюнетките и тяхната връзка с "тъмните неща".

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #58 -: Април 04, 2009, 02:34:30 am »
Emma  и аз имам луна в Лъв - следващата снимка според мен ме показва най-приличаща на лъв (лъвът дава широко лице,като Луна - дащни сме, широки пръсти :) и весел нрав )

Ти щом го докарваш само на широки пръсти, това е пак добре.  ;D На мен ръцете са ми отрязани от лактите надолу в някои отношения.  :-[

Наистина на първата снимка приличаш на котка/Лъв. Нещо в излъчването, в нослето. Не знам дали защото много ме привличат мъжете Лъвове, но имам голям нюх или интуиция за лъвските носове.  :-[
На първа страница след като Аурора показа снимка, първата ми мисъл беше, че въпреки всичко останало, има нещо лъвско, защото това носле ми е поразително познато по лъвската си поза.  :-[

*

Skarlet

« Отговор #59 -: Април 04, 2009, 03:30:20 am »
Аз съм момиченце, Синухе! По душа съм момиченце. И до ден днешен бившият ми съпруг казва, че аз съм била неговото момиченце. Но съм срамежлива, повярвай ми. Погледът може да изглежда закачлив, но отвътре ми е срамежливо.  

Наистина си като момиченце,Небесна. ;D Толкова сте сладки всички.Жалко,че нямах време по-рано да се включа.Но успях поне да кична една от малкото ми сегашни снимки на аватара.И аз нямам навик да се снимам.Обикновено се снимаме из планините,по чукарите.Нали съм планинарка всяка неделя?  ;D