Emma и аз имам луна в Лъв - следващата снимка според мен ме показва най-приличаща на лъв (лъвът дава широко лице,като Луна - дащни сме, широки пръсти

и весел нрав )
Tuk - Скорпионско - Стрелешки + Марс на купсида на 4 дом
тази снимка ми е любима, не защотото изглеждам добре (не изглеждам), а защотото девойката домен е с Уран на асц (под 2 гр) и аз със Сатурн на асц (около 2 гр) -
показна е
, тук най приличамна Козирог.
Анализ:
Широко лице - Луна в Лъв, правилни пропорции - Венера егзалтира (хармония), скули - Сатурн, скосени очи - пак Лъв - Луна ... малко съм безцветна, отдавам го на липсата на въздух, косата ми тук е боядисвана в черно, по принцип е доста по-светла от веждите ми, тук се намесва Уран в 1 дом...на него отдавам и "азиатското" си излъчване...нали трябва нещо странно да има

. Скорпион - хищното,... широк гръден кош -пак го отдавам на Стрелеца или Лъва. Много хора с асц. Стрелецса мн. ниски, по Скорпион - набити и непропорционалности има обикновенно.
Широкия гръден кош върви с голямо разстояние между очите - типично за източните народи, Дънов го обяснява, като възможност да се диша по надълбока, да се възприема повече прана и по-дълбоко, истинно мислене да дава като последствие. Това по Сатурн трябва да е при мен. Забележете западно-европейците имат много събрани очи и затова цялата им цивилизация е толкова повърхностна и недомислена и центрирана в себе си.
Рибите не си личат изобщо, също и Марс на К4, много не личи, обикновенно дава хубави главички, но силен Марс дава и "забележителни" по някакъв начин глави и бемки по лицето/лунички (аз имам 3 бемки, никъде другаде по тялото нямам)