Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360616 Прегледи
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #140 -: Април 05, 2009, 12:03:23 am »
За белезите по лицето -Марс управител на  асцендента-белег на челото вследствие на злополука

*

Skarlet

« Отговор #141 -: Април 05, 2009, 12:10:08 am »
доколкото разбирам някой може да ни прати по едно торбе чиста еко коприва! ;D

Споко,ще я запазим за косичката ти,знаеш ли колко добре действа?  ;D

« Отговор #142 -: Април 05, 2009, 12:18:00 am »
В физическия смисъл не е задължително да бъде тъмен мъжа-с тъмна коса ,кожа и очи,но в другия смисъл май тъмнички мъже ме привличат ,от тези лошите момчета ,за съжаление...Така си го тълкувам аз този Плутон на Десцендента  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #143 -: Април 05, 2009, 12:26:48 am »
В физическия смисъл не е задължително да бъде тъмен мъжа-с тъмна коса ,кожа и очи,но в другия смисъл май тъмнички мъже ме привличат ,от тези лошите момчета ,за съжаление...Така си го тълкувам аз този Плутон на Десцендента  :-[
абе мама му стара,дайте една дефиниция за лоши момчета,не се сещам какви са лошите и какви са добрите?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #144 -: Април 05, 2009, 12:32:47 am »
В темата за самотата Синухе го каза много точно според моите разбирания :P :P :P
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Април 05, 2009, 12:33:46 am »
доколкото разбирам някой може да ни прати по едно торбе чиста еко коприва! ;D

Споко,ще я запазим за косичката ти,знаеш ли колко добре действа?  ;D
;D ;D ;D ;D,не за първи път чувам ;D ;D ;D ;D ;D,ама аз си падам малко като прасетата , та и я харесвам на каша ,на манджа,панирана.предпочитам да си храня косата през устата! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #146 -: Април 05, 2009, 12:35:57 am »
абе мама му стара,дайте една дефиниция за лоши момчета,не се сещам какви са лошите и какви са добрите?

Дефиниция  за "лоши момчета"-цитат от Синухе
Да ви кажа и аз се чудих кои са "лошите момчета" и това определение ми пасва на виждането (както и "лошите момичета" би следвало да са огнени).В смисъл то "лоши" си е условно понятие и както казахте няма се предвид комплексари,незрели или злобички/агресори.Определено "лоши" считам че са всички тези които не могат да се контролират (от другия) ,които са самостоятелни в мислене и действия,наистина са донякъде непредсказуеми и живи, не правят компромиси дори и с вас и се борят винаги за това което искат ,дори и това да не ви харесва-в крайна сметка и това става привлекателна черта,защото показва твърдя воля и принципи   Това са хора които като постигнат определена фаза във взаимоотношенията,не се облягат на нея,а постоянно я доразвиват и не се отпускат,при това усещането им за лична свобода въпреки връзката ги кара да ги възприемате като нещо за което и вие все още се борите-и така до безкрайност без сигурност,освен това че в моментите в които е с вас-мисли и желае само вас  и гледате зашеметено      Вече като на филм го изкарах   

Една от водещите разлики между "добрите" и "лошите" момчета е,че първите са стабилни и донякъде скучни ,а с другите не знаете какво ще следва !(освен ако по цял ден не въртите хороскопи и Таро   ) И както казах- "лошите момчета" си живеят по свои си правила 
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

« Отговор #147 -: Април 05, 2009, 12:36:23 am »
Плутон и 8 дом -с това ги свързвам лошите момчета лично аз,може дефиницията ми да не е правилна  ???-Плутон на десцендента ми навява такива асоциации

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Април 05, 2009, 03:05:29 am »

Да ви кажа и аз се чудих кои са "лошите момчета" и това определение ми пасва на виждането  

Една от водещите разлики между "добрите" и "лошите" момчета е,че първите са стабилни и донякъде скучни ,а с другите не знаете какво ще следва !(освен ако по цял ден не въртите хороскопи и Таро   ) И както казах- "лошите момчета" си живеят по свои си правила 

не съм съгласна с това",с другитте не се знае какво ще последва...." ,означава ли ,че един сухар е добър ,един предсказуем недоразвит мъж ,комплескиран ,но романтичен с влажни ръце треперещи ,дето се прави на галантен ,сваля ти звезди , а в душата му вулкан трещи е добър....
и един мачо ,който действа ,изненадва ,креативен ,съблазнява ,и имаш усещането ,че всеки миг ще направи поредната лудория ,чийто очи блестят от възбуда.....миии,колкото и да е лош него искам!
по моему няма лоши и добри и би било обидно да ги рамкираме в две  лица -не те са толкова елементарни.
съвременната психология разпознава 528 архиетипа.......

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #149 -: Април 05, 2009, 09:37:37 am »
Е ,точно с такъв тип "лошо " момче съм аз  ;)

... не могат да се контролират (от другия) .......самостоятелни в мислене и действия..... непредсказуеми и живи, не правят компромиси дори и с вас и се борят винаги за това което искат ,дори и това да не ви харесва..........при това усещането им за лична свобода въпреки връзката ги кара да ги възприемате като нещо за което и вие все още се борите-и така до безкрайност без сигурност,освен това че в моментите в които е с вас-мисли и желае само вас  и гледате зашеметено   

Друго свързано с външния вид се сетих ,че сигурно има връзка с Плутон в Козирог ,защото при мен е в квадрат,макар ,че не е точен  с натален и съответно Асц и Дсц, е това че горе-долу като е влязъл в Козирог изведнъж си потъмних  косата ,а дълго време преди това,над 10 години съм била със светла коса от червено ,рижо до русо .Започнах да се обличам в черно ,сиво ,докато преди харесвах само цветни и шарени дрехи.

*

malina

« Отговор #150 -: Април 05, 2009, 10:37:55 am »
Привет! Приемате ли още физиономии за анализиране ..?!   ???  Eто ме и мен. Кои планети според вас са оказали влияние на външността ми ?! 

АС - Скорпион
МЦ - Дева

п.с. Надявам се да отчетете правото на фотографа за избор на ракурс, и да не определите излъчването ми като надменно ..  ;D   
« Последна редакция: Април 28, 2009, 03:31:27 pm от ga3l »

*

Helo

« Отговор #151 -: Април 05, 2009, 10:57:51 am »
Привет! Приемате ли още физиономии за анализиране ..?!   ???  Eто ме и мен. Кои планети според вас са оказали влияние на външността ми ?! 

АС - Скорпион
МЦ - Дева

п.с. Надявам се да отчетете правото на фотографа за избор на ракурс, и да не определите излъчването ми като надменно ..  ;D   

Косата ти с естествен цвят ли е? Това естествено рижави оттенъци ли са?  ::)

Искам да те питам и дали слънчевият ти знак е покровителстван от Венера.

*

malina

« Отговор #152 -: Април 05, 2009, 11:45:34 am »

Косата ти с естествен цвят ли е?

Не. Ако не ме лъже паметта .., естествения ми цвят е светло кестеняв.   ::)

Цитат

Не, от Марс ..   :)

*

Helo

« Отговор #153 -: Април 05, 2009, 12:06:31 pm »

Косата ти с естествен цвят ли е?

Не. Ако не ме лъже паметта .., естествения ми цвят е светло кестеняв.   ::)

Цитат

Не, от Марс ..   :)

А какви планети имаш в първи дом?

*

malina

« Отговор #154 -: Април 05, 2009, 12:21:18 pm »
А какви планети имаш в първи дом?

Нептун ми е в първи дом  ..    :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Април 05, 2009, 12:26:13 pm »

С теб понеже сме почти астрални близначки, да се включа и аз с коментар.  :)
От струпването на планети в 5 дом излъчването е доста лъвско, но същевременно се усеща и мекота. Буйна къдрава коса, афинитет към червеникавите оттенъци - Овен/Лъв.
Усеща се и дълбочина в погледа, самовглъбеност - това е от влиянието на Скорпион и Плутон. На мен лично много ми приличаш на Лъв.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #156 -: Април 05, 2009, 12:39:43 pm »
Много ми харесва темата  :)

Може ли ,тези които сте по- навътре в астрологията да посочите някакви източници ,където има информация как планети, знаци влияят на външния вид .

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #157 -: Април 05, 2009, 01:09:08 pm »

А аз каква съм?

« Отговор #158 -: Април 05, 2009, 01:13:57 pm »
Кайли, много ти е нептуново-лунно излъчването :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Април 05, 2009, 01:16:51 pm »
Много ми харесва темата  :)

Може ли ,тези които сте по- навътре в астрологията да посочите някакви източници ,където има информация как планети, знаци влияят на външния вид .
почти във всички нови книги има информация... :)