В физическия смисъл не е задължително да бъде тъмен мъжа-с тъмна коса ,кожа и очи,но в другия смисъл май тъмнички мъже ме привличат ,от тези лошите момчета ,за съжаление...Така си го тълкувам аз този Плутон на Десцендента 
абе мама му стара,дайте една дефиниция за лоши момчета,не се сещам какви са лошите и какви са добрите?
Дефиниция за "лоши момчета"-цитат от Синухе
Да ви кажа и аз се чудих кои са "лошите момчета" и това определение ми пасва на виждането
Една от водещите разлики между "добрите" и "лошите" момчета е,че първите са стабилни и донякъде скучни ,а с другите не знаете какво ще следва !(освен ако по цял ден не въртите хороскопи и Таро ) И както казах- "лошите момчета" си живеят по свои си правила
не съм съгласна с това",с другитте не се знае какво ще последва...." ,означава ли ,че един сухар е добър ,един предсказуем недоразвит мъж ,комплескиран ,но романтичен с влажни ръце треперещи ,дето се прави на галантен ,сваля ти звезди , а в душата му вулкан трещи е добър....
и един мачо ,който действа ,изненадва ,креативен ,съблазнява ,и имаш усещането ,че всеки миг ще направи поредната лудория ,чийто очи блестят от възбуда.....миии,колкото и да е лош него искам!
по моему няма лоши и добри и би било обидно да ги рамкираме в две лица -не те са толкова елементарни.
съвременната психология разпознава 528 архиетипа.......