Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360483 Прегледи
*

malina

Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #200 -: Април 05, 2009, 05:53:45 pm »
??? На мен пък Лили ми прилича на мен ., когато съм усмихната ..   ;D

И моите скули при усмивка скачат високо - по наследство са ми от мама, която има татарски черти .. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Април 05, 2009, 05:56:33 pm »
И все пак нека не прекаляваме с публичните коментари на хора, които не присъстват тук, да не заприличаме на един голям клюкарник. Станалото е станало, нека се абстрахираме от случилото се и не го намесваме в темата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #202 -: Април 05, 2009, 05:57:00 pm »
Лилие такъв чар и магнетизъм е характерен за хората с асцендент Скорпион,имам приятелка с такъв асцендент -невъзможно е да остане незабелязана.А усмивките ви направо са уникални

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #203 -: Април 05, 2009, 05:58:57 pm »

Ето ме и мен  :)
Темата много ми харесва, много е естествена и истинска.

И да се представя:
Слънце-Телец
Асц-Козирог, празен първи дом и огромен, включва почти целия Водолей.
Венера-Телец
Марс-Рак
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 02:24:56 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Skarlet

« Отговор #204 -: Април 05, 2009, 06:00:35 pm »
И все пак нека не прекаляваме с публичните коментари на хора, които не присъстват тук, да не заприличаме на един голям клюкарник. Станалото е станало, нека се абстрахираме от случилото се и не го намесваме в темата.

Съгласна съм с теб,но нямате никаква прилика.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #205 -: Април 05, 2009, 06:01:29 pm »
Да ви кажа какъв колега имах с АС Скорпион и Венера в съвпад с Уран в първи дом в Скорпион, Луна в Рак, Марс в Козирог... още го сънувам  :-[ /очи пълни, ръце празни/...  :D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #206 -: Април 05, 2009, 06:03:56 pm »
Моля те,не ще те набия,ами ще те убия.  ;D :D :o Ти виждала ли си я? Аз няма да я коментирам,защото си имам принципи-когато напусна някого,той е "мъртъв" за мен.

... ми на снимка само...не знам що ма като видях снимката на Лили и веднага ми заприлича на някой, почудих се и се сетих на кого... ми убийте ме де.  :-X

Като държа да отбележа, че аз нея на оная снимка много я харесвах, имаше нещо загадъчно и в същото време пламенно.
Освен да си е качнала друга снимка, наживо не съм я виждала.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #207 -: Април 05, 2009, 06:07:16 pm »
А Кали е от типа жени, които аз харесвам  :P - брюнетки със светли очи, изписани вежди, плътни устни... Спирам дотук, че да не вземете да си помислите нещо.  :-[ ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #208 -: Април 05, 2009, 06:16:28 pm »
Здравейте,
Аз съм със Слънце в телец
Луна в близнаци
Асцендент- лъв
Внера в риби
И най много от пленетите ми са във водните домове
Имам склконност към пълнеене затова и цял живот съм на диета:) / от слънчевия знак/
Вимнаги съм харесвала да имам дълга коса /асценедента в лъв/ имам и малко лунички вероятно също от лъва....

« Последна редакция: Април 11, 2009, 05:04:14 pm от nerealna »

*

Skarlet

« Отговор #209 -: Април 05, 2009, 06:17:23 pm »
ми убийте ме де.  :-X

Майтап,бе Уили!  ;D Как ща убивам?Ми,кво ша правим после без теб?  ;D ;)

*

Skarlet

« Отговор #210 -: Април 05, 2009, 06:22:49 pm »
Здравейте,
Луна в близнаци
Асцендент- лъв
Внера в риби
Имам склконност към пълнеене затова и цял живот съм на диета:) / от слънчевия знак/
Вимнаги съм харесвала да имам дълга коса /асценедента в лъв/ имам и малко лунички вероятно също от лъва....
ето снимка -  http://bgcenter.net/users/17.01.09.jpg

Планетите във водните домове са си казали думата. ;D Е..ти големите очи!!От де ги вземате тез очи? И твойта не е лесна-цял живот да си на диета..... ??? Голямо коте си.  ;)

« Отговор #211 -: Април 05, 2009, 06:28:12 pm »
Nerealna, приличаш на филмова звезда!

Lillie, добре че влязох във форума преди да си свалила снимката. Ти ми изглеждаш така.....както пишеш  :) От Скорпиона ще да е!

« Последна редакция: Април 05, 2009, 06:36:23 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #212 -: Април 05, 2009, 06:28:48 pm »
И аз съм на мнение, че по-светла коса ще стои добре., но не дюс ., ами на няколко тона. И понеже имам опит с червените тонове., да дам един съвет. Мисля, че ще е подходящо преди боята да се използва някакъв обезцветител.. , като преди това се прецени дали структурата на косъма ще позволи силно третиране ., защото на базата на опита си мога да кажа, че резултатите от експериментите в домашни условия при изсветляване на косата, понякога са доста комични ..  :-[

Благодаря и на теб за съвета.Само два пъти си боядисвах косата при фризьор и от тогава не позволявам никой да я пипа/освен мъж/  ;D Правят си какви ли не експерименти с цвета ми и никога не правят това,което искам.Дори веднъж си тръгнах с морковен цвят ревяща.
Имам здрава коса-тънък косъм,но гъста.И позволява стабилно третиране.Иначе,досега щях да съм оплешивяла. ;D

*

nerealna

« Отговор #213 -: Април 05, 2009, 06:44:38 pm »
Скарлет, не са ми чак толкова големи очите...малко повече молив и спирала и така изглеждат  ;)  А за експериментите с косата не е лошо да си прави човек..така поне знаеш какво ти отива. А според мен на теб и с червена коса ти е добре. дава ти чар и сексапил.

Aurora Borealis-  чак филмова звезда...  ;D все пак благодаря за комплимента! :)

*

malina

« Отговор #214 -: Април 05, 2009, 06:47:58 pm »
Skarlet, мисля че тази прическа ще ти стои страхотно., докато ти порасне бретона ..   :)

*

Skarlet

« Отговор #215 -: Април 05, 2009, 06:48:44 pm »
Бооооже,мило,къв сексапил на мойте години?Имало е нявга. ;D А косата пак ще има лек червеникав отенък,но основата ще е по-светла.А любовта и смелостта към експериментите са ми от Луната в Овен.  ;D ;D ;D Наистина приличаш на кинозвезда,не е четка.

*

veshti4ka

« Отговор #216 -: Април 05, 2009, 06:49:01 pm »
Здравейте,
Луна в близнаци
Асцендент- лъв
Внера в риби
ето снимка -  http://bgcenter.net/users/17.01.09.jpg

Планетите във водните домове са си казали думата. ;D Е..ти големите очи!!От де ги вземате тез очи? И твойта не е лесна-цял живот да си на диета..... ??? Голямо коте си.  ;)

душо, ма не знаеш ли водните откъде си взимат очите  ???  жабите кат ги настъпят и ние им крадем изскочилите очи  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  уф сори обаче напоследък не ми се пише нищо сериозно  ;D

*

Skarlet

« Отговор #217 -: Април 05, 2009, 06:51:23 pm »
Skarlet, мисля че тази прическа ще ти стои страхотно., докато ти порасне бретона ..   :)

Хихихихи,винаги съм я харесвала Марта.Имаме много прилика,особено в килограмите,енергията,чувството за хумор,артистичността и не на последно място зодията.И двете сме Раци.И прическата от аватара ми е подобна,но с по-малко гел,защото снимката е направена инцидентно,както винаги из чукарите.

*

malina

« Отговор #218 -: Април 05, 2009, 06:52:54 pm »
Голямо коте си.  ;)

Да, наистина ., и този цвят на очите ..  ::)  м-м-м както казва Nebesna: благородно ти завиждам ..  ;D

*

Skarlet

« Отговор #219 -: Април 05, 2009, 06:54:54 pm »
душо, ма не знаеш ли водните откъде си взимат очите  ???  жабите кат ги настъпят и ние им крадем изскочилите очи  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  уф сори обаче напоследък не ми се пише нищо сериозно  ;D

Кви настъпени очи те гонят пък теб,маааа? Едно е да имаш изпъкнали очи,друго очи као плочи.