И все пак нека не прекаляваме с публичните коментари на хора, които не присъстват тук, да не заприличаме на един голям клюкарник. Станалото е станало, нека се абстрахираме от случилото се и не го намесваме в темата.
Моля те,не ще те набия,ами ще те убия. Ти виждала ли си я? Аз няма да я коментирам,защото си имам принципи-когато напусна някого,той е "мъртъв" за мен.
ми убийте ме де.
Здравейте, Аз съм със Слънце в телецЛуна в близнаци Асцендент- лъв Внера в рибиИ най много от пленетите ми са във водните домовеИмам склконност към пълнеене затова и цял живот съм на диета:) / от слънчевия знак/Вимнаги съм харесвала да имам дълга коса /асценедента в лъв/ имам и малко лунички вероятно също от лъва....ето снимка - http://bgcenter.net/users/17.01.09.jpg
И аз съм на мнение, че по-светла коса ще стои добре., но не дюс ., ами на няколко тона. И понеже имам опит с червените тонове., да дам един съвет. Мисля, че ще е подходящо преди боята да се използва някакъв обезцветител.. , като преди това се прецени дали структурата на косъма ще позволи силно третиране ., защото на базата на опита си мога да кажа, че резултатите от експериментите в домашни условия при изсветляване на косата, понякога са доста комични ..
Цитат на: nerealna в Април 05, 2009, 06:16:28 pmЗдравейте, Аз съм със Слънце в телецЛуна в близнаци Асцендент- лъв Внера в рибиИ най много от пленетите ми са във водните домовеИмам склконност към пълнеене затова и цял живот съм на диета:) / от слънчевия знак/Вимнаги съм харесвала да имам дълга коса /асценедента в лъв/ имам и малко лунички вероятно също от лъва....ето снимка - http://bgcenter.net/users/17.01.09.jpg Планетите във водните домове са си казали думата. Е..ти големите очи!!От де ги вземате тез очи? И твойта не е лесна-цял живот да си на диета..... Голямо коте си.
Skarlet, мисля че тази прическа ще ти стои страхотно., докато ти порасне бретона ..
Голямо коте си.
душо, ма не знаеш ли водните откъде си взимат очите жабите кат ги настъпят и ние им крадем изскочилите очи уф сори обаче напоследък не ми се пише нищо сериозно