Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361719 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #220 -: Април 05, 2009, 07:56:11 pm »
обаче,всички сме много суетни , и това най-много ми допада ,все женички....,женското говори ;D,мъжете да ме простят -тях не ги визирам!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #221 -: Април 05, 2009, 08:13:47 pm »
Бооооже,мило,къв сексапил на мойте години?Имало е нявга. ;D А косата пак ще има лек червеникав отенък,но основата ще е по-светла.А любовта и смелостта към експериментите са ми от Луната в Овен.  ;D ;D ;D Наистина приличаш на кинозвезда,не е четка.
Скарлет, какви ги говориш  ;D  Да не си на  70-80 г. Млада жена си, поне което виждам от снимките ...защо да нямаш сексапил ... не се кротвай още  ;D

А за цвета на очите кое оказва влияние най много? аз нямам планети в първи дом, пъстри са ми - възможно ли е да е от ДСЦ - водолей ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #222 -: Април 05, 2009, 08:30:28 pm »
изводите ,които се заформят от тази тема са много , основното ,което забелязах обаче е силата на погледа и проницателното му присъствие у всички. загадъчност и мистичност открих във всички лица.при силния огън енергията е излъчване на жизненост и увереност.
там където е сатурн има зрял и философски отпечатък . :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #223 -: Април 05, 2009, 08:35:22 pm »
Малко в офтопик на темата, но и аз съм много впечатлена от всички. Всъщност, много ми харесва обстановката тук ("Искрено и лично"  :-[ ;D).
А Скарлет е толкова слънчева и е страхотна мацка.  :-[ Много обичам жизнените хора, а тя е точно такъв човек. 49 не е много, в никакъв случай, но моите предположения бяха, че си на около 35 години.

« Отговор #224 -: Април 05, 2009, 08:41:31 pm »
Нереална, работила ли си върху снимката с фотошопа? Очите ти наистина изглеждат "нереално"! ;D

*

Skarlet

« Отговор #225 -: Април 05, 2009, 08:57:44 pm »
Малко в офтопик на темата, но и аз съм много впечатлена от всички. Всъщност, много ми харесва обстановката тук ("Искрено и лично"  :-[ ;D).
А Скарлет е толкова слънчева и е страхотна мацка.  :-[ Много обичам жизнените хора, а тя е точно такъв човек. 49 не е много, в никакъв случай, но моите предположения бяха, че си на около 35 години.

Лелеле,ти ме уби.  ;D Благодаря ти,повдигаш ми духа и вярата,че като заслабна,ще заприличам на мацка.  ;D Между другото и гена си има значение.На който кажа,че баща ми е на 80,след като го е видял,не ми вярват.А и килограмите правят жената по-стара.Но какво да се прави-Марса ми е много лаком.И живота ми заседнал.Но от Новолунието в Овен в 6-я ми дом,в съвпад с наталната ми Луна,нещо в мен се преобърна.А и една хубавица ме предизвика пред доста хора,като ми каза,че не вярвала в лунната диета.А на Овена това му трябва-предизвикателство.Казах пред всички само да гледа как ще ми подейства. :D И....после-здравей,Варна! Пай се,че идвам!  ;D ;D

« Отговор #226 -: Април 05, 2009, 09:06:12 pm »
Skarlet, аз като бивша червенокоса да дам един съвет при смяна на цвета. Първо поне 4 пъти трябва да я боядисваш с тъмно кестеняво или тъмно кафяво. Червеното ще избива постоянно. Дори да ти го направи фризьор няма да се получи нито от втория нито от третия път пепелявия рус цвят /или каквото си харесала там/.  8)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #227 -: Април 05, 2009, 09:08:08 pm »

Лелеле,ти ме уби.  ;D Благодаря ти,повдигаш ми духа и вярата,че като заслабна,ще заприличам на мацка.  ;D Между другото и гена си има значение.На който кажа,че баща ми е на 80,след като го е видял,не ми вярват.А и килограмите правят жената по-стара.Но какво да се прави-Марса ми е много лаком.И живота ми заседнал.Но от Новолунието в Овен в 6-я ми дом,в съвпад с наталната ми Луна,нещо в мен се преобърна.А и една хубавица ме предизвика пред доста хора,като ми каза,че не вярвала в лунната диета.А на Овена това му трябва-предизвикателство.Казах пред всички само да гледа как ще ми подейства. :D И....после-здравей,Варна! Пай се,че идвам!  ;D ;D

;D ;D ;D , чесно ти казвам , ако съм на марс незнам на какво ще те направя! той виновен за това,той виновен за онова ,са бил лаком! а стига вече , какво си се вторачила в него.не ти е лаком той , луната в рак ти е виновна за дупето. а това,че имаш дупе и малко коремче не значи ,че си дебела!стига си създавала погрешно впечатление у хората за килцата си! всички раци,които познавам много обичат комплиментите.ама ти не си чак такава...молим те!стига ,хората ще си кажат тая е 100кила ;D ;D,а това въобще не така!
всички ги имат килата!

*

Skarlet

« Отговор #228 -: Април 05, 2009, 09:16:17 pm »
;D ;D ;D , чесно ти казвам , ако съм на марс незнам на какво ще те направя! той виновен за това,той виновен за онова ,са бил лаком! а стига вече , какво си се вторачила в него.не ти е лаком той , луната в рак ти е виновна за дупето. а това,че имаш дупе и малко коремче не значи ,че си дебела!стига си създавала погрешно впечатление у хората за килцата си! всички раци,които познавам много обичат комплиментите.ама ти не си чак такава...молим те!стига ,хората ще си кажат тая е 100кила ;D ;D,а това въобще не така!
всички ги имат килата!

Айде сега,кво ме заяде,ма? Какво погрешно впечатление да създавам,като съм 85 кг? Ти пък се изказваш неподготвена.Не познавам човек,на който да не му е приятно да му направи някой комплимент,още повече,когато самочувствието му е отишло на майната си.И нямам Луна в Рак,нещо се бъркаш.Слънцето и Венера са ми в Рак,барабар с Меркурий.И ако искаш да знаеш,за апетита си е отговорен Марса.Иначе,с тази Овча Луна щях да имам по-бърз метаболизъм и с "право черво",както казват някои на шега.

*

Skarlet

« Отговор #229 -: Април 05, 2009, 09:33:21 pm »
Skarlet, аз като бивша червенокоса да дам един съвет при смяна на цвета. Първо поне 4 пъти трябва да я боядисваш с тъмно кестеняво или тъмно кафяво. Червеното ще избива постоянно. Дори да ти го направи фризьор няма да се получи нито от втория нито от третия път пепелявия рус цвят /или каквото си харесала там/.  8)
Aurora, винаги като преминавам от червено към друг цвят,слагам пепеливо русо,за да убия червения цвят.И чак след 3-тото боядисване добивам цвета,който искам.Нямаш представа колко много цветове съм имала на главата си.  ;D Ако си сложа тъмно кафяво,няма да ми отива.И този цвят имах веднъж,защото в тубата,която купих,вместо моя цвят,имаше тъмно кестеняво.Полудях,за два дни смених 3 цвята,докато се оправя.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #230 -: Април 05, 2009, 09:40:25 pm »
всички ги имат килата!

Айде сега,кво ме заяде,ма? Какво погрешно впечатление да създавам,като съм 85 кг? Ти пък се изказваш неподготвена.Не познавам човек,на който да не му е приятно да му направи някой комплимент,още повече,когато самочувствието му е отишло на майната си.И нямам Луна в Рак,нещо се бъркаш.Слънцето и Венера са ми в Рак,барабар с Меркурий.И ако искаш да знаеш,за апетита си е отговорен Марса.Иначе,с тази Овча Луна щях да имам по-бърз метаболизъм и с "право черво",както казват някои на шега.

абе не ти коментирам кой колко обича комплиментите ,това е ясно. сбърках за луната-верно ти беше овча.венера в рак и слънце тук.ми те са ти лакоми. и никой не те пита колко кила си ,за да го правиш достояние , ако това ще те успокой , а и ми е все едно как ще го възприемеш ще ти кажа в прав текст:НЕ СИ ДЕБЕЛА , А ПУХКАВА,ВТОРО С НОВИЯ ЦВЯТ ИЗГЛЕЖДАШЕ ПО-МЛАДА И ВЪОБЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ СТРАХОТНО!ЗАБРАВИ ЗА 50-ТЕ.И ИЗЛЪЧВАНЕТО МИЛА,КОЕТО ИМАШ МНОГО МЛАДИ МАЦКИ МОЖЕ ДА ТИ ЗАВИЖДАТ!РАЗБРА ЛИ МЕ?! :) :-[ :-*
 и още пак ти казвам въобще не му се цупи на марса!
нали твоя марс не е виновен нито за втората ,нито за първата световна??? ;D щото покрай него -твоя марс всички ще си помислят за това! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Април 05, 2009, 09:41:15 pm »
всички ги имат килата!

*

Skarlet

« Отговор #232 -: Април 05, 2009, 09:56:06 pm »
абе не ти коментирам кой колко обича комплиментите ,това е ясно. сбърках за луната-верно ти беше овча.венера в рак и слънце тук.ми те са ти лакоми. и никой не те пита колко кила си ,за да го правиш достояние , ако това ще те успокой , а и ми е все едно как ще го възприемеш ще ти кажа в прав текст:НЕ СИ ДЕБЕЛА , А ПУХКАВА,ВТОРО С НОВИЯ ЦВЯТ ИЗГЛЕЖДАШЕ ПО-МЛАДА И ВЪОБЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ СТРАХОТНО!ЗАБРАВИ ЗА 50-ТЕ.И ИЗЛЪЧВАНЕТО МИЛА,КОЕТО ИМАШ МНОГО МЛАДИ МАЦКИ МОЖЕ ДА ТИ ЗАВИЖДАТ!РАЗБРА ЛИ МЕ?! :) :-[ :-*

Оооох,говори ми!  ;D Така по-лесно ще преживявам диетата.Младите мацки няма на какво да ми завиждат,защото младостта си е младост.Аз си знам кое ме краси,но няма да говоря повече за себе си,че много разтегнахме темата.Виж къв цвят съм си харесала.Кажи дали да се направя с такъв цвят и ще се подстрижа щръкнала отвсякъде,наплескана до козирката с гел.  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=8MVqbovtL7k

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #233 -: Април 05, 2009, 10:00:14 pm »
Ей най-важното забравихме ТРАПЧИНКИТЕ :)
силна Венера асц Везни, дават тръпчинки (и по бузите и на брадичката и на колената) :)

*

Skarlet

« Отговор #234 -: Април 05, 2009, 10:04:12 pm »
силна Венера асц Везни, дават тръпчинки (и по бузите и на брадичката и на колената) :)

Да,така е.И аз имам трапчинки-асц.Везни.Малкия ми син пък е целия в трапчинки-по две на бузка. ;D Той е Риби с асц. Везни.Само не видях Док има ли трапчинки с тая Венера на асцендента.Док,докладвай!  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #235 -: Април 05, 2009, 10:20:33 pm »

Оооох,говори ми!  ;D Така по-лесно ще преживявам диетата.Младите мацки няма на какво да ми завиждат,защото младостта си е младост.Аз си знам кое ме краси,но няма да говоря повече за себе си,че много разтегнахме темата.Виж къв цвят съм си харесала.Кажи дали да се направя с такъв цвят и ще се подстрижа щръкнала отвсякъде,наплескана до козирката с гел.  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=8MVqbovtL7k

не е лош , но пак не е твоя цвят! ;D една ,две идей по-светъл и да се прелива леко.всъщност този за основа, а каква прическа съм ти избрала ще утрепеш света и форума....кога ще минеш през нас? :) ;)

*

Skarlet

« Отговор #236 -: Април 05, 2009, 10:24:51 pm »
а каква прическа съм ти избрала ще утрепеш света и форума....кога ще минеш през нас? :) ;)

Е,що ще трепам света,еле пък и форума?Кво ще правя после сама?  ;D ;D ;D Имаш я на снимка ли тази прическа?Не можеш ли да ми я изпратиш? Утре съм много заета целия ден.Ще се чуем. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #237 -: Април 05, 2009, 10:47:29 pm »
а каква прическа съм ти избрала ще утрепеш света и форума....кога ще минеш през нас? :) ;)

Е,що ще трепам света,еле пък и форума?Кво ще правя после сама?  ;D ;D ;D Имаш я на снимка ли тази прическа?Не можеш ли да ми я изпратиш? Утре съм много заета целия ден.Ще се чуем. ;D

нямам я на снимка , в мозъка ми е и съм сигурна ,че и на теб ще ти хареса и ще ти отива  :)

« Отговор #238 -: Април 05, 2009, 11:05:02 pm »

Да,така е.И аз имам трапчинки-асц.Везни.Малкия ми син пък е целия в трапчинки-по две на бузка. ;D Той е Риби с асц. Везни.Само не видях Док има ли трапчинки с тая Венера на асцендента.Док,докладвай!  ;D ;D ;D
Не ,нямам тръпчинки  ;D . докладвах :P

*

unicorn

« Отговор #239 -: Април 05, 2009, 11:11:46 pm »
http://s645.photobucket.com/albums/uu179/_yuliya_/?action=view&current=IMG_1484.jpg
http://i645.photobucket.com/albums/uu179/_yuliya_/IMG_1398.jpg?t=1238961406
Ето ме и мен.
Слънце риби, асцендент дева, венера във водолей и стелиум от четири планети-луна, марс,сатурн и плутон в скорпион.
« Последна редакция: Април 05, 2009, 11:16:59 pm от unicorn »