аз пък съм фен на екстравагантоността, но в нормални граници Усмивчица обичам когато хората имат собствен стил, обожавам аксесоари-напоследък съм се запали по разни цветенца за коса и блузки, да не говорим гривните и разни там дрънкулки Ухилен иначе често си сменям имиджа, така да се каже, в момента съм на вълна 80-те, страшно ми харесват тия дрехи и супер се радвам , че лъщичните дунки преди време пак излязоха от забравата... за мен този стил е свързан и с любимата ми музика , така че Плезещ се другото, което много харесвам сега са обувките на ток с връзки, т.нар охфордски или колежански стил.. тъкмо съм сега и с къса коса го р :Пздавам малко по-мъжки стил на обличане Усмивчица а иначе преди нпсих опр. цветове-в училище най-много синьо, после черно, сега от всичко, ямм мн лилави неща и много дрехи на райета
реших да преведа предишни постове
и този от днес : Завърти очи мерси асол, хехе, аз имах предвид че венера сега е в близнаци, а наталната ми венера е в телец.. овенско ми е слънцето, асцендент -рак, в 1ви дом нямам планети, луна също в рак, марс съвпад с нептун в козирог.. снимката е леко стара, много често си променям прическите и цвета на косата Усмивчица а откъде съдим за стила на обличане на даден човек?