Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360468 Прегледи
*

Flora

• *
  • 140
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #380 -: Юли 11, 2009, 07:38:52 pm »
az puk sum fen na ekstravagantonostta, no v normalni granici  :)  obicham kogato horata imat sobstven stil, obojavam aksesoari-naposleduk sum se zapali po razni cvetenca za kosa i bluzki, da ne govorim grivnite i razni tam drunkulki  ;D  inache chesto si smenqm imidja, taka da se kaje, v momenta sum na vulna 80-te, strashno mi haresvat tiq drehi i super se radvam , che lastichnite dunki predi vreme pak izlqzoha ot zabravata... za men tozi stil e svurzan i s lyubimata mi muzika , taka che  :P  drugoto, koeto mnogo haresvam sega sa obuvkite na tok s vruzki, t.nar oxfordski ili kolejanski stil.. tukmo sum sega i s kusa kosa go r :Pzdavam malko po-mujki stil na oblichane  :)  a inache predi npsih opr. cvetove-v uchilishte nai-mnogo sinio, posle cherno, sega ot vsichko, iamm mn lilavi neshta i mnogo drehi na raieta
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

123

« Отговор #381 -: Юли 11, 2009, 07:44:21 pm »
az puk sum fen na ekstravagantonostta, no v normalni granici  :)  obicham kogato horata imat sobstven stil, obojavam aksesoari-naposleduk sum se zapali po razni cvetenca za kosa i bluzki, da ne govorim grivnite i razni tam drunkulki  ;D  inache chesto si smenqm imidja, taka da se kaje, v momenta sum na vulna 80-te, strashno mi haresvat tiq drehi i super se radvam , che lastichnite dunki predi vreme pak izlqzoha ot zabravata... za men tozi stil e svurzan i s lyubimata mi muzika , taka che  :P  drugoto, koeto mnogo haresvam sega sa obuvkite na tok s vruzki, t.nar oxfordski ili kolejanski stil.. tukmo sum sega i s kusa kosa go r :Pzdavam malko po-mujki stil na oblichane  :)  a inache predi npsih opr. cvetove-v uchilishte nai-mnogo sinio, posle cherno, sega ot vsichko, iamm mn lilavi neshta i mnogo drehi na raieta

Моля те да пишеш на кирилица :)

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #382 -: Юли 11, 2009, 07:54:58 pm »
sujaliavam,  :(    bih pisala , no nqmam fonetichna, a kirilicata mi e s nevuzmojno malki bukvi s cvqt koito ne se vijda mnogo na klavisha i ima baq nesuotvetstviq s latinicata... ako trqbva da svikna edna duma q pisha 10 min  :(  a nqkoi bukvi sa otkrii si sam
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Asol

• 4140
« Отговор #383 -: Юли 11, 2009, 08:07:12 pm »
Ако искаш може да използваш този кирилизатор

*

Nebesna

« Отговор #384 -: Юли 11, 2009, 08:08:17 pm »
sujaliavam,  :(    bih pisala , no nqmam fonetichna, a kirilicata mi e s nevuzmojno malki bukvi s cvqt koito ne se vijda mnogo na klavisha i ima baq nesuotvetstviq s latinicata... ako trqbva da svikna edna duma q pisha 10 min  :(  a nqkoi bukvi sa otkrii si sam

На мен лично ми е дразнещо да чета латиница и такива постове обикновено ги прескачам. Пиши на Зъболекар на лични, той ще ти обясни какво да направиш, за да обърнеш латиницата в кирилицата (мисля, че имаше начин да стане през abv-то). Беше посъветвал едно момиче как да се справи с този проблем. ....Но явно Асол ме е изпреварила.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #385 -: Юли 11, 2009, 08:14:08 pm »
а, супер , ок така вече надявам се става
 ;D     този кирилизатор действа

*

123

« Отговор #386 -: Юли 11, 2009, 08:15:33 pm »
а, супер , ок така вече надявам се става
 ;D     този кирилизатор действа

:) ;)

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #387 -: Юли 11, 2009, 08:18:50 pm »
аз пък съм фен на екстравагантоността, но в нормални граници  Усмивчица  обичам когато хората имат собствен стил, обожавам аксесоари-напоследък съм се запали по разни цветенца за коса и блузки, да не говорим гривните и разни там дрънкулки  Ухилен  иначе често си сменям имиджа, така да се каже, в момента съм на вълна 80-те, страшно ми харесват тия дрехи и супер се радвам , че лъщичните дунки преди време пак излязоха от забравата... за мен този стил е свързан и с любимата ми музика , така че  Плезещ се  другото, което много харесвам сега са обувките на ток с връзки, т.нар охфордски или колежански стил.. тъкмо съм сега и с къса коса го р :Пздавам малко по-мъжки стил на обличане  Усмивчица  а иначе преди нпсих опр. цветове-в училище най-много синьо, после черно, сега от всичко, ямм мн лилави неща и много дрехи на райета

реших да преведа предишни постове  :)  

и този от днес : Завърти очи  мерси асол, хехе, аз имах предвид че венера сега е в близнаци, а наталната ми венера е в телец.. овенско ми е слънцето, асцендент -рак, в 1ви дом нямам планети, луна също в рак, марс съвпад с нептун в козирог.. снимката е леко стара, много често си променям прическите и цвета на косата  Усмивчица  а откъде съдим за стила на обличане на даден човек?

*

Skarlet

« Отговор #389 -: Юли 18, 2009, 06:16:27 pm »
Този Алек Болдуин е нек'ъв трепач.Майкоооо.....   ;D

*

Helo

« Отговор #390 -: Юли 18, 2009, 07:07:58 pm »
Този Алек Болдуин е нек'ъв трепач.Майкоооо.....   ;D

Бил е хубав, ама лош. Беше женен за Ким Бейсингър. Той има сериозни проблеми в характера - лесно си изпуска нервите. Ама Ким изглежда много склонна да попада точно на такива мъже.  ???

*

Nebesna

« Отговор #392 -: Юли 18, 2009, 08:27:55 pm »
http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/ristable.html
http://www.librarising.com/astrology/moonsigns/moontable.html

http://www.librarising.com/astrology/sunsigns/suntable.html

Много готин сайт!
Най-красивите жени са с Асцендент Стрелец и Везни.
Жените с изгряващ Лъв са руси слънчица.
Мъжете с изгряваща Дева са очилатковци,
а тези  с изгряващи Риби са направо карикатурести.

*

malina

« Отговор #394 -: Юли 18, 2009, 08:33:05 pm »
Внимавайте има вируси в тези линкове!
Проверявах ги онлайн на две места и излизат чисти. Коя антивирусна ти ги засича?!  ???   

*

malina

« Отговор #395 -: Юли 18, 2009, 09:01:31 pm »
С общо 11 онлайн скенера го проверих: сайта нема отклонения.   ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #396 -: Юли 18, 2009, 09:10:46 pm »
Асцендентите на някои от актрисите са объркани.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #397 -: Юли 18, 2009, 09:23:03 pm »
Асцендентите на някои от актрисите са объркани.

И аз забелязах. Елизабет Тейлър май беше Везни, не Стрелец.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #398 -: Юли 18, 2009, 10:01:42 pm »
понеже имам АСЦ- скорпион , гледам то всички диктатори - хитлер, мусолини,наполеон са така, и може би най много известни актъори са тук , леле да заминавам за холивуд направо
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Helo

« Отговор #399 -: Юли 18, 2009, 10:26:43 pm »
http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/ristable.html
http://www.librarising.com/astrology/moonsigns/moontable.html

http://www.librarising.com/astrology/sunsigns/suntable.html

Много готин сайт!
Най-красивите жени са с Асцендент Стрелец и Везни.
Жените с изгряващ Лъв са руси слънчица.
Мъжете с изгряваща Дева са очилатковци,
а тези  с изгряващи Риби са направо карикатурести.

Ти си с асцендент Стрелец.  :P  ::)  ;D  ;D  ;D  ;)

А ако Везни или Стрелец е знакът на Луната, това влияе ли положително на вънншността?