Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360490 Прегледи
*

Revati

• *
  • 310
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #660 -: Октомври 06, 2009, 10:35:18 am »
Пак си слагам снимката за малко за онагледяване. Много ми е любопитно къде видя земя. Моля.  ::)
Питах, защото нищо съществено не научих от темата онзи ден. Ние само си правихме комплименти и коментирахме по женски, в най-добър тон разбира се. Но кое от кое иде, много малко се разбра. Нищо. Друг път.  :)
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 11:03:59 am от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #661 -: Октомври 06, 2009, 10:48:22 am »
Пак си слагам снимката за малко за унагледяване. Много ми е любопитно къде видя земя. Моля.  ::)
Питах, защото нищо съществено не научих от темата онзи ден. Ние само си правихме комплименти и коментирахме по женски, в най-добър тон разбира се. Но кое от кое иде, много малко се разбра. Нищо. Друг път.  :)

Излъчването ти ми се стори доста строго, дори Сатурновско.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #662 -: Октомври 06, 2009, 10:55:09 am »
Пък мене ме сърбеше да питам дали не се върти Марс около асц. ама после се видя, че е в първи дом и щеше да е голямо нагаждане.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #663 -: Октомври 06, 2009, 10:56:34 am »
Пак си слагам снимката за малко за унагледяване. Много ми е любопитно къде видя земя. Моля.  ::)

И на мен ми е много интересна темата, за това и се включих. Обаче наистина е трудно по снимки да се определят основните насоки. Случва ми се да познавам някакви основни елементи или знаци на хора, с които се запознавам, но там излъчването, жестовете, начина на говорене играят много важна роля.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Helo

« Отговор #664 -: Октомври 06, 2009, 11:01:54 am »
Пък мене ме сърбеше да питам дали не се върти Марс около асц. ама после се видя, че е в първи дом и щеше да е голямо нагаждане.

При кого?

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #665 -: Октомври 06, 2009, 11:04:14 am »
Втори път ми спират тока днес.  >:(
Хело, благодаря за отговора. Но не е така.  :P Аз съм винаги усмихната, та чак е притеснително.  :P Наистина по една снимка не можеш да усетиш човека.  :)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #666 -: Октомври 06, 2009, 11:15:14 am »

При кого?
При Ревати

*

Asol

• 4140
« Отговор #667 -: Октомври 06, 2009, 11:17:34 am »
Ревати, на мен ми изглеждаш като човек с по-засилен акцент на огън и земя. Засилени Стрелец, Овен и Телец

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #668 -: Октомври 06, 2009, 11:18:51 am »
Аз имам марс в 4-ти, във везни, в падение по дом и знак.  :'(
Юпитер в първи, но сравнително далеч от АЦ (рак), в лъв. Той ми е гордостта, иначе да съм умрЕла!!!  ;D

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #669 -: Октомври 06, 2009, 11:22:03 am »
Ето ме в картата.

Впрочем не обичам да ме снимат и се чувствам неловко. Сигур зарад туй гледам кат теле (телец де!) :P
Благодаря все пак за коментарите. Ще се замислям...  :-\
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 11:26:17 am от Revati »

*

Asol

• 4140
« Отговор #670 -: Октомври 06, 2009, 11:34:15 am »
Ревати, управителят на асцендента ти е Луна в Овен ...бая "видима" овнешката жилка  :P Импулсивна ли си ?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #671 -: Октомври 06, 2009, 11:36:47 am »
Аз имам марс в 4-ти, във везни, в падение по дом и знак.  :'(
Юпитер в първи, но сравнително далеч от АЦ (рак), в лъв. Той ми е гордостта, иначе да съм умрЕла!!!  ;D
;D Ами голямо забъркване съм се забъркала тогава  ;D Изобщо нямам обяснение защо.

Но, сега бих могла например да река, че господаря на Асц. ти е в Овен, а пък и квадратът с Луната е най-точния аспект към Асц., ако не броим секстила със СЛВ. Или пък, че в момента Марс ти е на Асц., та затова....

Абе сега знайш ли колко мога да извадя от ръкава.  :-[ Несериозно е.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #672 -: Октомври 06, 2009, 11:44:25 am »
Ревати, управителят на асцендента ти е Луна в Овен ...бая "видима" овнешката жилка  :P Импулсивна ли си ?
Да! Главно в речта. Бързина и сарказъм, много ядове брах от тоз мой език и много се ядосвах на себе си. И нетърпелива. Обаче мисля, че го отработих вече. Сега съм умерена и дипломатична. По марса.
Благодаря ви, че отделихте от времето си за мен.  :)

*

Skarlet

« Отговор #673 -: Октомври 06, 2009, 12:01:02 pm »
Ревати,имаш и Меркурий в квадрат с Уран,което дава бързина на ума,говора и сарказма.Още повече, че Меркурий е в Стрелец. Много огън,много енергия....  ;D.....много работа и т.н.  ::)

*

Uran

• 6041
« Отговор #674 -: Октомври 06, 2009, 03:53:32 pm »

Az имам Сатурново излъчване, ама земята ми хич я няма в хороскопа и заради липсата и си имам и някои здравословни проблеми. ;D
Земята по-скоро трябва да се асоциира ( според мен) с излъчванетона човек живял сред природата ( не разбирайте селянин). Такова едно чисто, лъхащо на здраве. Момичетата от Родопите го имат. :) :) :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #675 -: Октомври 06, 2009, 04:08:59 pm »
Ревати, случили се нещо съществено, когато Плутон е задействал Y с връх Меркурий в картата ти? (обкръжение? адм. или творческа работа?)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #676 -: Октомври 07, 2009, 02:05:46 am »
Ревати, случили се нещо съществено, когато Плутон е задействал Y с връх Меркурий в картата ти? (обкръжение? адм. или творческа работа?)
Аз не съм сигурна какъв е правилният орбис за транзити на Плутон. Стивън Аройо дава 6 гр. орбис за транзитиращ плутон, защото въздействието му е много мощно. Ако се придържам горе-долу към това и сложим ок. 5-6 гр. орбис, значи съвпада с мерк. е започнал 1999 и е завършил ок. 2004. Началото на периода беше белязано с много сериозни дейности и успехи в работата ми. Много силна активност, работата беше основен смисъл на живота ми и това даваше плодове. Имаше трусове свързани с един голям обир, местене от едно жилище в друго, продажба на първото, успешна. В емоционален план - най-нещастните ми години. Най-трагичното събитие в моя живот досега се случи точно в този период, декември 2002 г., когато почина моята баба, от инфаркт. Тя ме е отгледала, живеех с нея, приличам на нея. В края на транзита 2004 почина дядо ми. Това обаче е при разходящ аспект на плутон към меркурий. Точният съвпад е бил ноември 2001.
След кратко дишане ми подхвана слънцето. Имаше и има събития. Много са. Писах за тях вече по темите. Осмислян от години развод - тежък, но бърз. И съпътстващите екстри. Пак жилища, продажби, покупки. Любов, нова, непозната. Като цяло ги намирам позитивни. Не се е свършило още...  :-\
После ще е венера. Орисана съм цял живот да ме газят Плутон и плутонианци. Нося на бой. Аз май си разказах живота.  :-[
Наистина не зная дали Плутон провокира всички горни събития, защото е бавен и през целия ми живот ще прави важни транзити. А кой няма събития в живота си. Това обезмисля целия ми пост, но карай.
За протокола, бившият е скорпион, стелиум в 8-ми. 
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 02:29:58 am от Revati »

« Отговор #677 -: Октомври 07, 2009, 08:41:43 am »
   Макар че темата е за Плутон, но продължавам в контекса на казаното от Ревати, дааа и аз така мисля - виновникът е Плутон...И мен ме е газил Плутон и плутонианци...В момента е този сходящ съвпад на Плутон към Мерурий, та след като си взех малко въздух - отново ще се почне Меркурий и после Слънцето....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #678 -: Октомври 07, 2009, 04:49:28 pm »
   Макар че темата е за Плутон, но продължавам в контекса на казаното от Ревати, дааа и аз така мисля - виновникът е Плутон...И мен ме е газил Плутон и плутонианци...В момента е този сходящ съвпад на Плутон към Мерурий, та след като си взех малко въздух - отново ще се почне Меркурий и после Слънцето....

е страшни са ти пеперудките :),много ми харесват!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #679 -: Октомври 08, 2009, 10:40:30 am »
На мен предишния аватар ми харесваше повече  :P ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."