Ревати, случили се нещо съществено, когато Плутон е задействал Y с връх Меркурий в картата ти? (обкръжение? адм. или творческа работа?)
Аз не съм сигурна какъв е правилният орбис за транзити на Плутон. Стивън Аройо дава 6 гр. орбис за транзитиращ плутон, защото въздействието му е много мощно. Ако се придържам горе-долу към това и сложим ок. 5-6 гр. орбис, значи съвпада с мерк. е започнал 1999 и е завършил ок. 2004. Началото на периода беше белязано с много сериозни дейности и успехи в работата ми. Много силна активност, работата беше основен смисъл на живота ми и това даваше плодове. Имаше трусове свързани с един голям обир, местене от едно жилище в друго, продажба на първото, успешна. В емоционален план - най-нещастните ми години. Най-трагичното събитие в моя живот досега се случи точно в този период, декември 2002 г., когато почина моята баба, от инфаркт. Тя ме е отгледала, живеех с нея, приличам на нея. В края на транзита 2004 почина дядо ми. Това обаче е при разходящ аспект на плутон към меркурий. Точният съвпад е бил ноември 2001.
След кратко дишане ми подхвана слънцето. Имаше и има събития. Много са. Писах за тях вече по темите. Осмислян от години развод - тежък, но бърз. И съпътстващите екстри. Пак жилища, продажби, покупки. Любов, нова, непозната. Като цяло ги намирам позитивни. Не се е свършило още...
После ще е венера. Орисана съм цял живот да ме газят Плутон и плутонианци. Нося на бой. Аз май си разказах живота.
Наистина не зная дали Плутон провокира всички горни събития, защото е бавен и през целия ми живот ще прави важни транзити. А кой няма събития в живота си. Това обезмисля целия ми пост, но карай.
За протокола, бившият е скорпион, стелиум в 8-ми.