Заради разположението на Венера - дали е в десети или в девети дом. Ако реалното й положение е във девети, може да е показател че ще го срещнеш в чужбина. А интернета е по Уран и 11 дом. 3 дом е дом на комуникацията, но се разглежда паралелно с девети т.е с някого от чужбина. За другото: Значи можем да интерпретираме положението на сигнификатора на седми дом - Венера по следния начин: Ако аспектите на Венера определят типа партньор, то съвпада й с Юпитер, освен за чужденец говори в твоя случай че има изгряващ знак Стрелец. Би трябвало акцентът на Юпитер да е по-застъпен в картата на партньора, дали като слънчев знак или асцендент. Водният Марс го привличат и такива Венери и при вас е точно така. Като ти гледам снимките ми изглеждаш огън момиче - Овен на асцендента, сигурно си много отговорна с този стелиум в Козирог, но и чувствителна с Марс в Рак.
Аз имам два брака. И двата са довели при мен до промени в социалния статус ( затова се питам дали Венера не е в десети дом).
Първия си мъж срещнах в родния си град ( в един ресторант ха- ха). Мисля, че някъде четох, че за да се види брачният партньор се гледа първият аспект, който Венера или управителят на 7 дом сключва, (ама дали пък не беше на Слънцето и Марс в женски хороскоп). Не съм сигурна какво се има предвид под "първият аспект" . Ако гледаме по посока въртенето на картата първият аспект на Венера при мен е с Марс от четвърти дом. Тогава ,за втория брак, кой аспект се гледа?
А пък по въпроса дали съм чувствителна, даже свръх понякога, но по един вреден за себе си начин. Има обаче моменти, когато съм чувствителна колкото тухла. Ще дам един пример за развеселяване:
Тези дни гаджето на един наш приятел го напусна и я приютихме за ден-два вкъщи, след което тя си замина. Когато после срещнахме приятеля си ,той попита "Замина ли си кучката от ада?" Аз приех думите буквално и реших, че е грозно, че е живял с нея, пък я смята за боклук. Освен това знаех, че тя имаше чувства към него и ми стана мъчно за нея, че е била лъгана. Наложи си се мъжът ми да ми обясни, че приятелят ни говори така само защото всъщност е наранен, че го е изоставила. След няколко дни тя му се обади по телефона, нашият човек подскочи до небето от радост и хукна при нея, "кучката от ада". Та на мен понякога някои неща около човешките отношения трябва да ми се обясняват.
п. п. забравих да кажа, че в същото време имам изненадващи проблясъци по отношение на преценката за хора и събития, които са в десетката.