Здравей Гост

нивата на космическо просветление-еволюцията на индивида

• 263 Отговора
  • 44410 Прегледи
Обичам светлината в картините ,усещането за живот и движение . Затова съм маняк на анимираните картинки . Обичам или много ярки тонове или много тъмни и мрачни.
На ярките им ценя усещането за веселие ,а на мрачните усещането за напрежение и съм забелязал ,че не харесвам картинки с хора по тях. ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
Ако искаш на лично съобщение, за да не се спамва темата, и защото си е ценна инфо, не е за всички. Имам предвид,че този форум се чете от прекалено много хора.

Да, ако имаш желание, може и на лични.
Вярно е, че се чете от доста хора, мнозина от които не пишат активно тук. Вече трябва повече да внимавам къде какво поствам...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jd_K

• *
  • 435
И що ценното инфо да не е за всички?
Не знаеш ли, че тайната пази сама себе си?
Ти с кое самочувствие си решила да си и пазител и оттук за кое ниво всъщност се имаш и що гледаш отвисоко на нас, стадото?  :-[

Аз самочувствие си имам, но нямах предвид хората, които пишат и с които комуникирам. Имах предвид че форумът е публичен. Има знание, което е опасно... това е. И на вас ако искате като лични съобщения ще ви го пратя, като го напиша :).

Ти с кое самочувствие си решила да си и пазител и оттук за кое ниво всъщност се имаш и що гледаш отвисоко на нас, стадото?  :-[

Аз самочувствие си имам, но нямах предвид хората, които пишат и с които комуникирам. Имах предвид че форумът е публичен. Има знание, което е опасно... това е. И на вас ако искате като лични съобщения ще ви го пратя, като го напиша :).
Ако може и на мен ,моляяя  ;D!!!!

(определено ми стана любопитно )

*

Kali

• **
  • 1411

Може ли и аз да се включа в списъка за личните съобщения?   :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

Искаме, благодаря!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Jd_K

• *
  • 435
ок, утре по някое време пращам :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Джей-ди ти много ясно се изрази. Правиш обобщения и това е очевидно. Да се грижиш за близките си, без да се самоизтъкваш и без да очакваш нещо в замяна, не е проява на егоизъм, а на САМОЖЕРТВА.

двузначно е! близките -егоизма-саможертвата!  ;D ;D ;D всичко зависи от нивата!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Хубава тема е тази за аватарите.Но това е при условие, че наистина човек разполага с картинката по негов вкус, а не с някакъв заместител, който ще даде изкривена представа. Цветовото решение е свързано с темперамента, превеса на елементите в картата.Триизмерността, анимациите, клиповете говорат за пространственото мислене и въображението.Самото изображение най-често се свързва с някаква важна митологема за лицето, всъщност е негов заместител, говори за личностната му символика.Изнамерих умишлено тази картинка от "Красавицата и звяра", защото за мен това е много значим символ.През какви изпитания трябваше да мине Бел, за да стигне до крайната победа, до осъществяването на мечтите си. Тя направи голяма жертва,после доказа, че изключителните награди идват при този, който много е дал от себе си.Заслужил е да бъде щастлив с цената на духовното си израстване, залогът е това, което си ти, личната ти ценност. Тя успя да види Човека в Звяра, да проникне зад грозната му и студена същност(за мен той винаги е бил Козирог),а тя е Стрелец- чете и мечтае да пътешества, да се развива.Ох, цял реферат мога да напиша, но спирам дотук.Филмът за мен не беше детски и не е наивен.Там намерих някои много древни архетипове.Даже имаше и отговори.

*

Марая

• 28287
Хубава тема е тази за аватарите.Но това е при условие, че наистина човек разполага с картинката по негов вкус, а не с някакъв заместител, който ще даде изкривена представа.... Цветовото решение е свързано с темперамента, превеса на елементите в картата.Триизмерността, анимациите, клиповете говорат за пространственото мислене и въображението.....Тя успя да види Човека в Звяра, да проникне зад грозната му и студена същност(за мен той винаги е бил Козирог),а тя е Стрелец- чете и мечтае да пътешества, да се развива.Ох, цял реферат мога да напиша, но спирам дотук.Филмът за мен не беше детски и не е наивен.Там намерих някои много древни архетипове.Даже имаше и отговори.

на-много цветове може да намери съзнанието в черното и бялото.спектъра "надгражда"над тях.но тук ЧИНИ МИ СЕ , ;D , НЕ СТАВА ДУМА ЗА АВАТАРИ,РАЦИ И ВОДОЛЕЙ,СТАВА ДУМА ЗА НИВОТО НА ЕМОЛЮЦИОННО РАЗВИТИЕ ,КАКТО И ЗА КОСМИЧЕСКО ПРОСВЕТЛЕНИЕ!
ТОВА,КОЕТО ЧЕТА НЕ ГРАНИЧИ С НИЩО ДРУГО ОСВЕН С МЕРЕНЕ НА ПИШКИ-КОЙ ЗНАЕ ПОВЕЧЕ,КОЙ ПО-МАЛКО,КОЙ Е ПО-ПРОСВЕТЕН ,КОЙ Е НА ТЪМНО!
НЯМА КОНСТРУКТИВНА КРИТИКА ,КАКТО И ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДРУГИЯ,С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ВИРТУАЛЕН СЛАДУР ,КОЙТО ДО ТУК НИКОЙ НЕ ОБИДИ ,С НИЩО НЕ ПОКАЗА,ЧЕ ЗНАЕ ПОВЕЧЕ,НА НИКОЙ НЕ СЕ ОПИТА ДА ОПЕТНИ ИЛИ СРИНЕ САМОЧУВСТВИЕТО!ТОЗИ ЧОВЕК ЗА МЕН ИМА 5-ТО НИВО ,ТО ДОРИ НЕ Е ЧЕТВЪРТО.
приличаме на кошер,а говорим за ДУХ И ДУХОВНОСТ ,ЗА ДУША И НИВА , просто се чувствам употребена -,да това е най-точната дума!ЕГО И ЕГОИЗЪМ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА! >:(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

Аз си сменям картинките, според настроението.

По въпроса с картинките наистина можем да поговорим и ще видите, че ще бъде интересно. Като начало който иска може да сподели какво точно харесва в определена картинка, защо я предпочита и т.н. Сигурна съм, че ще има големи изненади в мотивите, т.е. някой поства определена картинка, друг разсъждава и прави изводи и на финала се оказва, че участниците забелязват различни елементи   :). Това е добър начин да си сверим часовниците.

Просто приех идеята като добра и реших да споделя за мойта картинка- ако това някой го възприема като мерене...........Просто нямам думи.

*

Марая

• 28287
и тази невинност ,самовглъбяване от дясно има друго излъчване от ляво. но на мен много ми допада,защото във всеки възрастен ЖИВЕЕ ,ЕДНО ЗАСПАЛО ДЕТЕ! да пуснем детето на воля.....
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 06:47:18 am от Марая »

*

Nebesna

Марая не искаше да те засегне, а просто е възмутена, че темата се изкриви много бързо.

Цитат
но тук ЧИНИ МИ СЕ, НЕ СТАВА ДУМА ЗА АВАТАРИ,РАЦИ И ВОДОЛЕЙ,СТАВА ДУМА ЗА НИВОТО НА ЕВОЛЮЦИОННО РАЗВИТИЕ ,КАКТО И ЗА КОСМИЧЕСКО ПРОСВЕТЛЕНИЕ!

*

Nebesna

ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБАТА .

*

Jd_K

• *
  • 435

а ,аз днес имам рожденничка у дома!най-малката навършва 9год. и тази невинност ,самовглъбяване от дясно има друго излъчване от ляво. но на мен много ми допада,защото във всеки възрастен ЖИВЕЕ ,ЕДНО ЗАСПАЛО ДЕТЕ! да пуснем детето на воля.....

О, честито :) да я нацелуваш от нас :)

а ,аз днес имам рожденничка у дома!най-малката навършва 9год. и тази невинност ,самовглъбяване от дясно има друго излъчване от ляво. но на мен много ми допада,защото във всеки възрастен ЖИВЕЕ ,ЕДНО ЗАСПАЛО ДЕТЕ! да пуснем детето на воля.....

Ооооо, Марая! Да ти е живо, здраво и любознателно детенцето! То има ли избор с такава майка?! ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
По въпроса с картинките наистина можем да поговорим и ще видите, че ще бъде интересно. Като начало който иска може да сподели какво точно харесва в определена картинка, защо я предпочита и т.н. Сигурна съм, че ще има големи изненади в мотивите, т.е. някой поства определена картинка, друг разсъждава и прави изводи и на финала се оказва, че участниците забелязват различни елементи   :). Това е добър начин да си сверим часовниците.

Просто приех идеята като добра и реших да споделя за мойта картинка- ако това някой го възприема като мерене...........Просто нямам думи.

въобще не визирам поста ти ,ползвах го отчасти ,хареса ми метафората за красавицата и звяра!

*

Kali

• **
  • 1411
И аз не забелязвам някакво мерене, точно за това става дума-за смисъла и идеята, която влагаме и какво стига до всеки един потребител. Най-малкото ще се научим да не реагираме и преценяваме първосигнално  :).

Избрах си аватара, понеже много обичам да карам кола, това е едно от големите ми удоволствия. Правя го всеки ден и колата, която карам точно толкова червена, само дето не е Ауди. Мъжката половина от семейството се движи с мотор. Аз също имам "А" категория, но не я употребявам. Преди 2 години катастрофирах с мотор в спряла кола и от тогава не съм се качвала, но май скоро ще ми мине страха.

Марая, честит празник на цялото ти семейство. Да ти е живо и здраво момиченцето. :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287

О, честито :) да я нацелуваш от нас :)

много ВИ благодаря на всички!много сте мили,само да споделя нещо и дано ме разберете правилно.....
аз вярвам ,че всички ще стигнат до края на пътя , а той всъщност няма край.....,защто тези след 2000-та са родени духовници.днес ме извадиха от равновесие!толкова мъдрост ,неподправена радост и воля,и такъв хъс към доброто- кристали са! :)срам ме беше от време на време от компетенцийте и нещата ,които аз съм научила на 18 , те ги знаят и работят добре с тях на 9! :)