Хубава тема е тази за аватарите.Но това е при условие, че наистина човек разполага с картинката по негов вкус, а не с някакъв заместител, който ще даде изкривена представа. Цветовото решение е свързано с темперамента, превеса на елементите в картата.Триизмерността, анимациите, клиповете говорат за пространственото мислене и въображението.Самото изображение най-често се свързва с някаква важна митологема за лицето, всъщност е негов заместител, говори за личностната му символика.Изнамерих умишлено тази картинка от "Красавицата и звяра", защото за мен това е много значим символ.През какви изпитания трябваше да мине Бел, за да стигне до крайната победа, до осъществяването на мечтите си. Тя направи голяма жертва,после доказа, че изключителните награди идват при този, който много е дал от себе си.Заслужил е да бъде щастлив с цената на духовното си израстване, залогът е това, което си ти, личната ти ценност. Тя успя да види Човека в Звяра, да проникне зад грозната му и студена същност(за мен той винаги е бил Козирог),а тя е Стрелец- чете и мечтае да пътешества, да се развива.Ох, цял реферат мога да напиша, но спирам дотук.Филмът за мен не беше детски и не е наивен.Там намерих някои много древни архетипове.Даже имаше и отговори.