КАК ОБЗАВЕЖДАТЕ СВОЯ ДОМ, СПОРЕД ЗНАКА НА КУСПИДАТА НА 4-ТИ ДОМ ?
Супер тема!
Моя четвърти дом е фрашкан с планети. Куспидата е в Скорпион, в него Меркурий и Венера съвпад с Нептун, но в Стрелец.
За мен пердетата са задължителни. Като отида някъде и няма пердета ми е някак голо. Хубави щори също. В дневната, където прекарвам деня държа да имам телевизор, компютър, СD. Много ми е важно всичката техника да е близо до мен

. Другото, на което държа е разпределението на жилището да е практично и функционално. Преди година имах причина да оглеждам жилища /от новите/. Е, не можах да се примиря със съчетанието кухнята в хола! Обичам меките, пастелни тонове /за разлика от цветните дрехи, които нося

/ За кухненското обзавеждане предпочитам дърво. Модерните кухни, които приличат на космически кораб по-скоро им се радвам, но не бих си купила такава. Кухненските уреди ги харесвам бели, а не иноксови.
Много обичам да си стоя в къщи /Луна в Рак/. За щастие имах щастливо детство. За мен най-добрата почивка е в къщи с наспиване; хапване, когато и каквото съм планирала да е в хладилника и разбира се срещи с приятели.
Израстнах в двустаен апартамент. От както преди 10-тина години се преместих в 4-ри стайния не мога да му се нарадвам. Сякаш има повече въздух за мен. Не мога да живея къде да е и затова хора,които ми казват, че се чувстват добре по тавани знам, че аз не бих се чувствала като в свой дом. Може би и затова от мен не става емигрант, защото съм си мислила, че не бих искала да правя компромис със жилището си и да живея мизерно някъде, та дори и временно...5-10 години