Просто страхотна тема.
За червеното - с две ръце. Това е най-въздействащия цвят според мен. 5 дом ми е в Овен, вероятно от там идва страстта ми към червеното.
А сега по истинската тема - за 4 дом.
Моят е в Риби и наистина обичам вкъщи да се уединявам, да блуждая, да има тишина, приятна музика, да е красиво и да е пълно със свещи, аромати иии ... любов.

Това за различните приспособления за свещи и масла и у нас е склад. За всеки сезон и празник си имам различни видове и цветове, според обстановката, която искам да създам. Всеки детайл е от значение. Дали ще е сувенир, арома лампа или покривка - просто всичко трябва да е в синхрон.
За Риби/4 дом знам, че изпадат в периоди на хаос и неподреденост, при мен рядко се забелязват подобни, прекалено съм педантична .. а само Меркурий ми е в Дева/10 дом. Но и да не забравяме и позицията на Сатурн при мен, който все ред иска и той.
Точно в момента аз съм на тема жилища, тъй като се надявам до няколко месеца да се сдобием с ново и вече си мечтая как ще бъде обзаведено, с какви цветове, по Фън Шуй, чета и се образовам по въпроса. Винаги съм си представяла как обзавеждам и подреждам, с какво желание правя такива неща, май съм си объркала професията.