От такава баня не можете да ме изкарате

Лъвската масичка и тя ми хареса

Имам ИЦ Стрелец-в 4 дом Венера и Нептун, управител Юпитер във Везни 2 дом с много аспекти.
Макар че все още не е реализирана (а знам че ще стане все някога)-държа да имам огромна къща сред природата, с много простор и задължително високи тавани.Стилът ще бъде екзотика- всяка стая ще бъде свързана с етно елементи със някои от любимите ми страни като обзавеждане ( Египет,Китай,Япония,Индия,Древен Рим,Персия и т.н.),като декори, като всичко

За това като видях тази баня и си викам-хайде обратно в миналите ми животи като принц

, а огледалото е просто...нямам думи.Освен по Стрелец- екзотика и етно елементи,простор,задължително и лека романтика и изящество по Везни,ще има много предмети на изкуството и преливане на цветове.Юпитер ми съвпада със Сатурн-държа на изолация,някъде където на километри от дома ми няма да има хора или поне на такова достатъчно разстояние,че с просто око да не ги хващам-да виждам само природа. Нептуна в 4 дом ще държи минимум за басеин-може вътрешен и външен,на място където мога да се отпусна,да медитирам просто като присъствам на мястото,Венерата- за тотален комфорт, но не свръх лукс (все пак е в Козирог)-лъскавии не обичам,никакви пластмаси-само естествени материали,а и най-добре ще да е на място близо до море,което да се вижда в далечината.И Венера и Нептун ми държат много на хармонията и любовта в дома.
А да- и сега имам поне 5-6 аромолампи и постоянно паля свещи,огъня е задължителен елемент.Държа на силно осветление по принцип-независимо дали ще е естествено или изкуствено.Както и на много чист въздух-постоянно се проветрява.
Спирам,че ако почна-няма да мога да се спра

Обаче определено с този Стрелец на 4 дом-само там може да ме избие грандомания