На мен транзитен Уран ми направи квадратура с наталния Нептун днес и ще е така дълго време.

Ще има да потъвам в мечти, а според някои писания може да се засиля към наркотиците или алкохола.

Хайде да му отразя квадратурата с малко екзотика, дано е благосклонен към моя милост.

Синухе, може балсам за очите ти да потече.
Мен много ме радва идеята за покрив в стил Казабланка, а и като цяло пищността на Мароко ми допада, както и на арабските страни, на източните, мога да изреждам до утре. Ако съм се прераждала във всяка държава, която чувствам особено близка и позната, обиколила съм света.

Задължително капелата за слънце. Аз наистина се радвам на такива шапки. Миналото лято направих бум с покупки на такива. Всичките бяха подобен модел, но в различни цветове. Явно съм била в "капеления период".

Това е една примерна "тайна" пътечка, която не се знае до какво скрито местенце може да те отведе.

Ето такъв покрив имах предвид. Естествено, само заради идеята и там да има летен кът с легло на открито. С отделен кът със стълби от покоите на Емануел към мястото с леглото, до който само отбрани хора ще имат достъп. А за останалите - място за релакс и коктейли.

Вътрешен басейн или поне някаква опция за подобно малко местенце.

Синухе, ще ти трябват и примерни варианти за бани в стаите за гости.

В различен стил. А и след като ще имаш изглед към морето...

Мога до утре да нареждам картинки, а привидно и от квадратурата на Уран и Нептун, мога и до другата пролет.