Аз също съм с Везни с АС Лъв. Лампионите върху кухненския плот ми идват в повече.
Имам Скорпион на 4-ти и Венра, Нептун и Мерк в него. Плутон е във 2-ри и прави квадрат на Сатурн и тригон към Юпитер
Скорпиона на 4ти дом често изисква дома да му бъде нещо като скривалище,където да се скрие от света.Оградите вероятно ще са задължителни (нищо че по принцип са Сатурнов елемент),тъмни завеси да не се пропускат любопитни погледи отвън

Възможно е да се държи на тишината в дома ,на потайността или да се залага на еротично излъчване,да се отделя голямо внимание на спалнята.
Вероятно и Скорпиона като воден знак,ще обича да има повече вода ,а предпочитани цветове ще са тъмните и тежките или убити цветове (как звучи само-
убити 
) в декорацията на стените или мебелировката.
Нептун в 4 дом иска направо дома да е оазис,място за релаксация и там където да не го занимават с ангажиращи дейности. Венера+Нептун в 4ти ще държи на комфорта,музиката,изкуството,угаждането.(Брех и аз я имам тази комбинация-но следва да се имат предвид и знаците и аспектите за повече детайлност).Меркурий в 4ти дом често е място за кратки срещи с приятели за обмен на инфо или просто обича да събира книги,вестници,техника свързана с възприемането на информация (всякакви TV,PC и т.н. -колкото повече толкова по-добре хаха ).
Аурора сигурно Плутон упр на 4ти ти е в Дева? Ако е там вероятно ще държиш на чистотата,особено на банята и на кухнята (и в двете има елемент вода),възможно е и заради Девата да обичаш растенията,но ще са някакви странни видове с този Плутон

Плутон във 2 дом като упр на 4ти може да бъде колекционер на вещи като цяло,включително на родови скъпоценности

Абе какво се занимавам-я си кажете какво харесвате или не харесвате и споделете дали ви се връзва с картата (по 4 дом) !