Здравей Гост

Четвърти дом в хороскопа и при прогнози (Фенг Шуй)

• 385 Отговора
  • 85193 Прегледи
*

missKapriz

Re:Четвърти дом в хороскопа и при прогнози (Фенг Шуй)
« Отговор #240 -: Септември 03, 2009, 08:05:26 pm »
Провокира ме един разговор между Марая и Вижън в съседна тема,та искам да попитам по 4 дом ли си личи дали човек е домошар,дали една жена иска да ражда деца и да си седи до печката или кариерата и независимостта е по-важна за нея.Кои са аспектите ,които показват това

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #241 -: Септември 03, 2009, 08:10:48 pm »
обожавам големия град , но сутрин искам да виждам изгрева отразен в морето.мама му стара,дали не е от иц-риби? :)

Мама му млада,сигурно ще е от това  ;D + управител Нептун във воден знак и дом, че ти ще пресъхнеш като жаба на сухо,ако ти е далеч водицата от дома ! Или у вас ще трябва да си слагаш фонтани-монтани-аквариуми,но Нептун е море,океан-трудно се залъгва с някоя и друга локвичка!  :P Така че мисли докато му е време  :)

А за големия град няма начин- Нептун в аспект с Плутон/Уран държи да е сред групите,съвременен начин на живот  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #242 -: Септември 03, 2009, 08:40:28 pm »
обожавам големия град , но сутрин искам да виждам изгрева отразен в морето.мама му стара,дали не е от иц-риби? :)

Мама му млада,сигурно ще е от това  ;D + управител Нептун във воден знак и дом, че ти ще пресъхнеш като жаба на сухо,ако ти е далеч водицата от дома ! Или у вас ще трябва да си слагаш фонтани-монтани-аквариуми,но Нептун е море,океан-трудно се залъгва с някоя и друга локвичка!  :P Така че мисли докато му е време  :)

А за големия град няма начин- Нептун в аспект с Плутон/Уран държи да е сред групите,съвременен начин на живот  ;)

малеее,колко си прав , пък и колко МНОГО ЗНАЕШ И МОЖЕШ!  :-* :-* :-*
ама верно ич не става с фонтани -монтани , се гърмят ,се изтрещяват....а аз без вода нееееееееее ммммммммммооооооооога! :) ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #243 -: Септември 03, 2009, 08:43:16 pm »
Провокира ме един разговор между Марая и Вижън в съседна тема,та искам да попитам по 4 дом ли си личи дали човек е домошар,дали една жена иска да ражда деца и да си седи до печката или кариерата и независимостта е по-важна за нея.Кои са аспектите ,които показват това

кой каза ,че ние стоиме само до печките? ;D ;D ;D ;D
абе питай съфорумците???? ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #244 -: Септември 03, 2009, 08:50:14 pm »
 :)Марая,нямам предвид,че стоиш до печката само.Просто ме подсетихте с Вижън и ми стана интересно дали е заложено в хороскопа по принцип

*

Марая

• 28287
« Отговор #245 -: Септември 03, 2009, 08:53:38 pm »
:)Марая,нямам предвид,че стоиш до печката само.Просто ме подсетихте с Вижън и ми стана интересно дали е заложено в хороскопа по принцип

:),да да дадем дефиниция за домошар и тогава да търсим аспекти и домове и планети!

*

missKapriz

« Отговор #246 -: Септември 03, 2009, 08:58:26 pm »
Жена,която предпочита да гледа деца и да готви,пред това да гони кариера.Която няма против мъжа и да и дава пари за всичко,вместо сама да си ги изработва.Абсолютно зависима финансово.

« Отговор #247 -: Септември 03, 2009, 09:09:36 pm »
   -...отдала съзнателния си живот в служба на семейството  ;)

*

missKapriz

« Отговор #248 -: Септември 03, 2009, 09:10:28 pm »
Венера в 4 дом дали дава такива "наклонности".Или Луна в 4,или 4 дом в рак...

*

Марая

• 28287
« Отговор #249 -: Септември 03, 2009, 09:14:45 pm »
Жена,която предпочита да гледа деца и да готви,пред това да гони кариера.Която няма против мъжа и да и дава пари за всичко,вместо сама да си ги изработва.Абсолютно зависима финансово.

това е дефиниция за курва!  ;) не за домошарка!каква е гаранцията ,че като стои в къщи си гледа децата?!че тя жена ли е?или прислужничка?! :o :o ;)

според мен знака  които предпочита домашния уют са раците . четвърти дам се свързва с дома ,с корените ,с началото с края и с още и други неща....,но домошарката да се търси там..... ::) ::)
а на жените ,на които мъжете им дават пари ,аз им казвам ДЪРЖАНКИ , не домошарки. :)

*

missKapriz

« Отговор #250 -: Септември 03, 2009, 09:20:20 pm »
Цитат
това е дефиниция за курва!   не за домошарка!каква е гаранцията ,че като стои в къщи си гледа децата?!че тя жена ли е?или прислужничка?! Шокиран Шокиран Намигване

а на жените ,на които мъжете им дават пари ,аз им казвам ДЪРЖАНКИ , не домошарки. Усмивчица
Изобщо не съм съгласна!!Една законна съпруга не може да е държанка!Липсата на амбиция за кариера не е курвенски манталитет.А иначе за сигнификаторите май сме на едно мнение.Ще потърся в картата на една позната,която макар и на квартира като се тръшна-бебе та бебе.И сега е бременна с второто.И е наистина с много висок морал :)

*

missKapriz

« Отговор #251 -: Септември 03, 2009, 09:28:53 pm »
Погледнах картата на моята домошарка :) 4 дом в Рак,Луна в Рак,Луната прави тригони с Юпитер,Уран и Плутон и опозиция с Нептун

*

Mia21

• 2502
« Отговор #252 -: Септември 03, 2009, 09:32:33 pm »
Цял живот домакиня-това е идеалния вариант,когато те мързи да работиш и чакаш някой да ти дава подаяния.Ами сигурно са по четвърди дом тези-спряли или по-точно приключили в развитието си. ::)

« Отговор #253 -: Септември 03, 2009, 09:45:10 pm »
   Не знам какъв смисъл влагате в смисъла домакиня, но този който го мързи да я върши тази работа, понеже е крайно неблагодарна - бяга от къщи.  Да си домакиня означава да въртиш цяло семейство - домочеляд - баба, дядо, деца, мъж. Не да ти дават пари на готово, щото си имаш чистачка или икономка, или не знам кво си, а да ти се съдере гъза от работа, за която пукната стотинка няма да получиш. Понеже това ти е призвание...Но времена, нрави, нещата доста се промениха...

*

veshti4ka

« Отговор #254 -: Септември 03, 2009, 09:53:05 pm »
  Не знам какъв смисъл влагате в смисъла домакиня, но този който го мързи да я върши тази работа, понеже е крайно неблагодарна - бяга от къщи.  Да си домакиня означава да въртиш цяло семейство - домочеляд - баба, дядо, деца, мъж. Не да ти дават пари на готово, щото си имаш чистачка или икономка, или не знам кво си, а да ти се съдере гъза от работа, за която пукната стотинка няма да получиш. Понеже това ти е призвание...Но времена, нрави, нещата доста се промениха...

а тъй кажи им го бре! ама ха!  >:( >:( >:(

в семейният кодекс на всяка една страна по света пише че: работата на жената домакиня при отглеждането на децата и въртенето на къщата е РАВНОЗНАЧНО на работата на мъжа в службата и носенето на пари от него в къщи!!!

въобще не смейте да твърдите, че една жена си бара сливата по цял ден и мъжа и носи парите в къщи, а тя нищо не прави!!! домакинската работа и отглеждането на новото поколение са най-важните приоритети в живота на една МАЙКА!  

а една жена, която поверява децата си на чужди хора и домакинството също - не е никаква майка и домакиня. дори и тази жена да работи то тя предпочита да работи отколкото да поеме отговорност за възпитанието на децата си! това не е майка, а фръцла според мен!

ай сиктир - ей ся ша ви покажа кво е туй Луна в рак в 4 дом! ама ха!
« Последна редакция: Септември 03, 2009, 10:11:39 pm от Вещичка »

*

Helo

« Отговор #255 -: Септември 03, 2009, 10:00:39 pm »

въобще не смейте да твърдите, че една жена си бара сливата по цял ден и мъжа и носи парите в къщи, а тя нищо не прави!!!

« Последна редакция: Септември 03, 2009, 10:05:32 pm от Helo »

*

Nebesna

« Отговор #256 -: Септември 03, 2009, 10:01:07 pm »
Аз пък обичам големия град. Тишийната на село/планина/т.н не ми понася, както не ми понася и чистия въздух  ;D - от повече кислород ми се доспива и ми си вие свят  :P

Хахаха! Аз така се бях разболяла от мързел след 5 дневен семинар на Златни пясъци в дома на учените, извън активния сезон по време на циганското лято. Мързел, сънливост, виене на свят. И като се върнах в града, като ми се изпрухка един ауспух в лицето, вдишах с пълни гърди, като ми изкочиха очите, като ми дойде един прилив на енергия и си възстанових набързо чакрите.  ;D ;D ;D
По този повод се сетих един виц.

Отишъл един дългогодишен служител от Козлодуй на почивка в планината и от ден на ден ходил все по-угрижен.
- "Имате ли нужда от нещо-попитали го домакините, нещо липсва ли Ви, да не би храната да не ви харесва!"
- " О, не! Харесва ми, всичко ми харесва-отвърнал човечеца, нямам никакви забележки относно обслужването"
- " Тук имаме прекрасни климатични условия, нашият въздух лекува много дихателни заболявания - астма, бронхити и т.н."
- "О, да това е прекрасно, казал човекът. Само, че аз съм свикнал да виждам това, което дишам!".

*

Mia21

• 2502
« Отговор #257 -: Септември 03, 2009, 10:16:48 pm »
Какво запали моторетката,бре Вещичке...Къде яхна метлата,па ти! ;D ;D ;D
Ами аз пък съм виждала "домакини",къде никога не са работили и децата им са станали на по 25-30 години,а те все още ги "гледат"и лежат по цял ден и гледат филми,че и пари има дават!Па като ги чуя и как рИват,направо ме стяга тотално шапката.Това не са домакини,това са "калпазанки".Не зная кой дом го показва!Разбра ли сега какво исках да кажа... ;) ;D

Каквито ядове имам на работа,в пъти предпочитам да си готвя и чистя у нас и да пера чорапи!Нема такъв кеф!Направо акъл ми дадохте... ;D ;D ;D
« Последна редакция: Септември 03, 2009, 10:23:24 pm от Мia21 »

*

veshti4ka

« Отговор #258 -: Септември 03, 2009, 10:20:00 pm »
Какво запали моторетката,бре Вещичке...Къде яхна метлата,па ти! ;D ;D ;D
Ами аз пък съм виждала "домакини",къде никога не са работили и децата им са станали на по 25-30 години,а те все още ги "гледат"и лежат по цял ден и гледат филми,че и пари има дават!Па като ги чуя и как рИват,направо ме стяга тотално шапката.Това не са домакини,това са "калпазанки".Не зная кой дом го показва!Разбра ли сега какво иска да кажа... ;) ;D

Каквито ядове имам на работа,в пъти предпочитам да си готвя и чистя у нас и да пера чорапи!Нема такъв кеф!Направо акъл ми дадохте... ;D ;D ;D

тез дет си ги описала не могат да имат Луна в рак и туй то - не калпазанки ами нямам думи за такива майки  >:(

ши я яхна я - не видиш ли как е описано и как взеха да поплюват рачешката Луница - естествено, че ще я защитя на 100%  :P

*

missKapriz

« Отговор #259 -: Септември 03, 2009, 10:27:05 pm »
Малииии,уж темата беше с образователна цел пък я какъв сблъсък се получи-Иван и Андрей могат само да се учат от нас ;D ;D :PЯ да се съсредоточим върху темата,без излишни емоции и мнения За и Против жените-домакини :)Дали е героизъм или мързел,няма значение в момента.Идеята е да разберем защо е така.То тук май няма домакини във форума,няма инфо от първа ръка.Но все имаме по някоя такава позната за анализ :-[Ами дайте да анализираме :D