Здравей Гост

Ретрограден Плутон в Козирог

• 35 Отговора
  • 7265 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Ретрограден Плутон в Козирог
« Отговор #20 -: Април 07, 2009, 10:18:21 am »
Леле, Небесна, това ако помага ... да взема да напръскам офиса. То тук само интриги и ниски страсти, аман. Вчера ако мога да използвам думата "земетресение", направо такова си беше в отношенията между колегите, просто не ми е ясно докога ще продължава тази простотия.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #21 -: Април 07, 2009, 11:10:03 am »
кайли ,някога занимавала ли си се с политика? :) била ли си им коректив? :) при мен положението е същото ,само дето слв е в 7-ми. :-\
С политика пробвах многократно,само че имам мнооого тънка чувствителност спрямо неправдите,безхаберието, двуличието, всякакви мърсотии. И незабавно се самоизхвърлях от котилото.
Мирише ми бе.  >:(
А коректив откак се помня, ама то в тая държава коректив е нещо средно между безполезна кафеварка и развален грамофон. Никой не те ебава за слива.
Писна ми вече и се убедих, че е безполезно.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #22 -: Април 07, 2009, 11:26:59 am »
кайли ,някога занимавала ли си се с политика? :) била ли си им коректив? :) при мен положението е същото ,само дето слв е в 7-ми. :-\
С политика пробвах многократно,само че имам мнооого тънка чувствителност спрямо неправдите,безхаберието, двуличието, всякакви мърсотии. И незабавно се самоизхвърлях от котилото.
А коректив откак се помня, ама то в тая държава коректив е нещо средно между безполезна кафеварка и развален грамофон. Никой не те ебава за слива.

Да и аз го забелязах това, че някак винаги казваш точната ситуация, откриваш проблема, и предполагам трудно се оправяш в БГ. Би ли ми дала точните си данни да ти спретна един хороскоп, интересно ми е колко ти е силен знака Везни (моите познати,които наистина балансират нещата и болезнено приемат неправдата са все със силни Везни). Ако си ги давала преди...не ми се рови... мерси предварително :)

*

Skarlet

« Отговор #23 -: Април 07, 2009, 12:30:05 pm »
Леле, Небесна, това ако помага ... да взема да напръскам офиса. То тук само интриги и ниски страсти, аман. Вчера ако мога да използвам думата "земетресение", направо такова си беше в отношенията между колегите, просто не ми е ясно докога ще продължава тази простотия.

Елементарно Уотсън-когато отмине квадратурата на транзитния Марс към наталния ти.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Април 07, 2009, 12:52:20 pm »
Би ли ми дала точните си данни да ти спретна един хороскоп, интересно ми е колко ти е силен знака Везни (моите познати,които наистина балансират нещата и болезнено приемат неправдата са все със силни Везни).

Доколкото зная, Кайли няма никакви везнишки акценти, ама наистина никакви.
А другото, не така приятно лице на Везните са двойните стандарти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Април 07, 2009, 01:14:23 pm »

сигурна бях! :o ,е много съм добра бе! :P :-[ :-[ :-[
според мен все още не е дошло време за истинската политика , и няма като как да присъстват "ЛИЧНОСТИ" на тази сцена.тук сега има маса от безхаберници и жадни за власт хора,които считат ,че са родени за това и влизат В ПОЛИТИКАТА,НЕ ЗА ДА ОСТАНАТ В ИСТОРИЯТА , А ЗА ДА СИ НАПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ!!!
доколкото си спомням ,при теб имаше ярко изразено присъствие на 4-ти,8-ми,12-ти /може и да ме лъже паметта/,а такива хора са принципно учители на онези финните нива и не са изпратени просто ей така!тяхната мисия е коректив на човечеството ,за да достигнем до истината!
транзита на плутон през слънцето ,ще ти даде възможност да съблечеш като змия една стара кожа от гърба си и да облечеш нова.но с каквато и болка да е съпроводен този транзит ,страда онова,което може да бъде пожертвано..... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Април 07, 2009, 01:21:55 pm »

Елементарно Уотсън-когато отмине квадратурата на транзитния Марс към наталния ти.  ;)

Да, определено си права. Знам си го аз, благодаря, че напомняш, защото мисълта, че все някога ще има край някак си ме стопля.  :) Ама то да ти кажа в работата ми често се е случвало и затова нямам особено голяма надежда.   

*

Skarlet

« Отговор #27 -: Април 07, 2009, 01:32:54 pm »

Да, определено си права. Знам си го аз, благодаря, че напомняш, защото мисълта, че все някога ще има край някак си ме стопля.  :) Ама то да ти кажа в работата ми често се е случвало и затова нямам особено голяма надежда.   

Сега те погледнах,за да си припомня,но имаш управител на 6-ти дом/колегите/ в квадрат с Плутон.Това може да ескалира при транзита на Марс в Овен.Я погледни и ти.  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #28 -: Април 07, 2009, 01:47:52 pm »
Освен де Венерата ми е неаспектирана и в интерсептиран водолей, управител на празен седми и 11...
И ми е фрашкан втори дом най-паче.
Плутон през слънце ще ме отучи от старото и непотребното и верно, вече почвам да се отказвам от секви напъни да просветлявам, обучавам, променям и дуднем.
Да се оправя кой как може, има си господ за тая работа да го оправя, мен кво ми е.
Занапред зарязвам дудненето, наречено учителстване, и се отдавам на лични удоволствия.
Даже вчера като се карах с поредния чиновник на тема полиция и шумни съседи, оная отсреща пробва да е изработи за гражданско общество, самооправяне и активна гражданска позиция. Ама аз оментално я репликирах, че 20 години маам с активни позиции, сега вече искам държавата и общината да си вършат работата, за която им плащат, а мен да ми дадат възможност да изживея остатъка от живота си щастливо и спокойно.  >:(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Април 07, 2009, 01:55:17 pm »

Сега те погледнах,за да си припомня,но имаш управител на 6-ти дом/колегите/ в квадрат с Плутон.Това може да ескалира при транзита на Марс в Овен.Я погледни и ти.  ;D

:-* Добре. Сега бягам, че пак геройства в мирно време ще правя. Слънчев ден.  :)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #30 -: Април 07, 2009, 04:59:41 pm »
Освен де Венерата ми е неаспектирана и в интерсептиран водолей, управител на празен седми и 11...
И ми е фрашкан втори дом най-паче.

Венера в 3 така ли, асц Скорпион - кой градус, имали шанс да си с асц Везни? А това, че е неаспектирана и в интерсептиран знак, как го отчиташ (има теория, че ако знакът е интерсептиран се раждаш с преработени негови качества, заложени са ти в характерамн силно,при теб явно Водоея доста се проявява...) но много, много ми напомняш и като начин на водена на "политика" на Везна. И М. Тачър и Стамболов са Везни и някой от близките ми приятели, които се занимават с подобни поприща и имаш нещо от техния "почерк". А М.Тачър е с изгряващ Сатурн в Скорпион и стелиум 11 дом... :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #31 -: Април 07, 2009, 05:20:50 pm »
Не ми е от везната ми ми е от просветлението тва.
Ние, просветлените, сме друга зодия.  ;D :P

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #32 -: Април 07, 2009, 05:24:24 pm »
хахаха добре, аз още не съм се обявила за просветена или индигово дете :):):) Айде поздрави, разсмя ме :)

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #33 -: Май 28, 2009, 05:36:36 pm »
Съвпад на Плутон с първи дом в Козирог?Всичко около мен е пълна каша,само нерви и неприятности, на всичкото отгоре  и ревизията нещо не излиза.Все още се уча ,затова питам дали това има нещо общо с цялата тази бъркотия?А и да не забравя имам опзиция на  транзитно Слънце в Близнаци в 9дом с натален Нептун вСтрелец в 11 дом.

« Отговор #34 -: Май 29, 2009, 10:15:12 am »
Моят е точно на върха м/у 2 и 3ти дом
съвпад нат. Меркюрий,Нептун и Юпитер, секстил нат.Плутон,Марс,Асцендент  :D

Някак си не ми звучи много добре,
като изключим че от 2 седмици не искам да виждам никои и си ходя сама като кукувица,
кой знае какво още ще се случи  ???

*

lolitta

« Отговор #35 -: Юли 04, 2009, 07:32:47 pm »
моят Плутон е на 1ви градус в Козиорог и прави съвпад с натален Нептун /1 градус Козирог/  - в 5ти дом...същевремнно прави секстил към натално Слънце, което ми е в съвпад с наталния Плутон...с излизането от знака на Стрлец, който е управителн на 5ти дом и навлизането му в Козирог  - имах 2 връзки с 2ма Стрелци, и двете се прекратиха внезапно, за много кратко време...  последната приключи окончателно преди около 2 седмици, когато един силно Плутонов тип дойде на работата ми и ми преобърна представите за връзка - преди не исках и да помислям за по-възрастен от мене партньор, сега съм влюбена в 9 години по-голям от мене (соларен Сатурн ш 5ти дом на 29 градус Дева) и още няколко подобни неща - абе със сигурност вече не гелдам на връзките така, както допреди..и всичко това е от около две седмици насам.... :-\