Здравей Гост

Любими аватари, предпочитани картинки - опит за анализ

• 61 Отговора
  • 13311 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
И моя е с цигара...:)Ами как не-с моя Марс на Асцендента... :)

освен сексуалност ,тези предмети излъчват и други неща,едно от който е неувереност....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

Много красиво, Емма! Имаш дарба за поетеса.

*

Emma

• *
  • 321
 :-[ Мерси. Аз наистина понякога пиша и поезия, но не ми е там силата, освен ако не съм в такова настроение. Аз съм многословна и не умея да се вмествам в стихове. Предпочитам прозата.  :-[

може и конкурс - мис/мистър Аватар! :)))

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind

иииии,така години наред аз се пазех от този СЛЪНЧЕВ цвят като дявол от тамян

Като оставим настрана ясновидството-явно за конкретния случай в живота ти,което е проявила жената-едва ли това означава за цял живот.Обаче сега не съм напълно сигурен в Китай ли беше или другаде,но жълтото според тази култура е цвят на смъртта.Колкото и странно да звучи-имаше и някакво обяснение,свързвали го със разложението някак си.В астрологията жълтото-златното попада под влиянието на Слънцето.А в женска карта това е съпругът.
Наистина странно преплитане се получава. ???

За моя настоящ аватар и подпис вече се изказах,мисля в "Говорилня".Като Козирог влагам смисъл във всичко,до най-малката подробност ( и покрай АСЦ Дева).При мен случайни или несъзнателни избори няма.Като харесам нещо- ник,парола или снимка-мога да ги ползвам години,именно защото гледам да ме отразяват,а човек независимо колко е многостранен в проявите си -има една същност.

Ника ми Синухе-преди да бъде ник,това първо ми беше творчески псевдоним и окултно име,което си избрах покрай героя Синухе в книгата на Хуан Хосе Бенитес "Бунтът на Луцифер".Синухе означава -"Този,който се усамотява...този който мисли".Години след това прочетох и романа на Мика Валтари "Синухе Египтянина" -там също открих известен символизъм (не толкова в характера на героя,колкото в съдба и избори),който се припокрива в някаква степен с мен, но първата книга има по-тежката дума.Номерологичната вибрация на името е 8-Сатурн.

Добре,че пуснахте тази тема,че най-накрая да се сетя да си сменя името на български  :D

Старият ми аватар-съдържаше цвета ,който се съдържа в името ми и отговаря на цвета на очите ми. Държа на живи аватари,защото просто имам силен 5 дом и най-важното Слънце и Упр на АСЦ там  :) Колкото до героя- Сасуке от анимето Наруто-волева личност,една от най-добрите нинджи (шиноби).

Старият ми подпис бяха : Плутон , Лилит и Слънце (в началото мислех онова момче с  червеното яке и ангелски крила да бъде Марс, но ми се видя прекалено русо и добричко и за това почнах да го асоциирам със Слънце). Причина-имам квадрат на Плутон и Лилит към Слънцето-а отдавна съм установил ,че квадратите дават не само сила, но и сила която може да противодейства на чуждо влияние.Особено квадрата Слънце/Плутон в живота ми. ;)

Новият ми аватар е абстрактен-чакрите и се сменят много бързо.С него не изразявам личността си,а по-скоро е символ на божествената енергия.Вече поясних,че такива вибрации са бързи ,а цветовете са определено вибрантни.
А защо съм го избрал-който има очи вижда и знае  ::)

В новия си подпис,освен това което вече споделих за него,сега правя следната допълнителна асоциация- първо е елемента на въздуха,после огъня и накрая земята.Земята присъства и в 3те снимки-самите тела,а в 3тата е представена от лотоса и планетата горе в ляво.Водата е самото внушение на подписа .... 8)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
синухе ,това за жълтото и аз го знам.преди години работех с китайци-и преводачката ми беше казала ,че и направили забележка за този цвят,които тя обожаваше.
психолозите имат обяснение за този цвят ,както и за присъствието му в тестовете.
за мен беше въпрос на вътрешна борба....

а пропуснах да ви кажа ,че Мараж се казва сивото ми коте.... :) ,но вие рекохте марая ,то ВИЕ сте ми кръстници ;D,на мен си ми харесва.. :P :-*
« Последна редакция: Април 07, 2009, 02:42:42 am от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

crazy_666_999

Избрах аватара си не защото го свързвам по някакъв начин със скромната си личност,а защото..........Защото........ ???Абе защото е готин ;DПоне на мен си ми харесва.Принципно си падам по сините тонове,но досега не съм намерала някой,който да ме грабне.Предполагам че скоро ще има тунинг,щото всичко омръзва,нал мъ рЪзбиратИ? ;D

*

veshti4ka

моят ник идва от името на първият роман, който написах, а и коренът на думата Вещичка е ВЕЩ. умалително е, защото знам, че все още нищо не знам, но за разлика от хората около мен все пак знам...  ;D ;D ;D ;D ;D

подписът ми в момента са думите на Сатурн - разговарях с него по време на медитация и това беше най-силното изречение, което ми се наби в главата...

а картинката просто ми харесва. картинките в подписа както и аватара си ги сменям когато ми скимне и ги сменям с неща, които ми грабнат сърцето...

*

Uran

• 6041
Aватарите на Лили и Ема приличат на тях самите.
Относно пушещите персонажи...ами секси са.
Аз самата НЕ пуша и никога не съм пробвала, дори поради бунтарски причини, но намирам табачната миризма за възбуждаща както и жеста на държене на цигарата.
Когато ям солети го правя с жест на пущач (сигурно в предния си живот съм била такъв).
До скоро и аз нямах аватар и не изпитвах необходимост от подобно идентифициране.
Иначе обичам синьото и хладината му.
п.п.Очите и погледът от аватара са като моите. :)

*

Skarlet

Аз,както повечето знаят,обичам отвреме навреме да си сменявам аватарите.Все пак съм лунна представителка и си меня настроенията.Обожавам Скарлет О' Хара от мига,в който прочетох книгата "Отнесени от вихъра".Изключително ми допада нейната ,страст,дълбоки чувства,женственост и в същото време излъчва сила.Външно не си приличаме,но по характер-много.Така и дойде името на аватара ми.Сега открих и снимка на Вивиан Лий в ролята на Скарлет.Надявам се да ви хареса.А подписа ми е много весел.Много ме кефи това пилещо си ноктите момиченце.Някак е палаво и същевременно кокетно-и то прилича на мен.  ;D Никога няма да порасна.Чак понякога ме досрамява пред хората-стоят некви сериозни и зрели пред мен,а аз се чудя ква мизерийка да измисля,да стане по-весело.Не че съм несериозен човек.Когато работя,съм изключително задълбочена и сериозна.Но иначе не пропускам да пусна някоя закачка или лаф,пък после се чудя защо ме питат:"Ти в кой склад работиш?" Много обичам да казвам за нещо,което го няма никъде и не мога да го намеря "И в склада няма".Изобщо,обичам смеха и закачките,но правя това само,когато е време за това.Смеха и музиката ми помагат да преодолявам прекалената си чувствителност,която на моменти се опитва да ме срине.Но не й се давам.Винаги съм казвала:"Няма не мога,има не искам"-нещо като скарлетовите думи "Ще го мисля утре".
« Последна редакция: Април 07, 2009, 10:10:36 am от Skarlet »

*

Jd_K

• *
  • 435

Това за Скарлет - и аз обичам "Отнесени от вихъра" много, а и така "описах" Раците в темата им за тях, това като малко намигване към теб, в смисъл писах си за Раците по принцип нищо лично.

малко Вивиян Лии, със типично Скорпионско излъчване и сини очи на Водолей :) ( Сл- Скорпион, Луна - Водолей, асц Телец :)

*

Skarlet

Не знам защо,но Линда Гудман пише,че Скарлет е Овен. :o Много благодаря за снимките.Имам ги всичките. ;D Избрах си тази последно за аватар,че се виждат по-добре очичките й и излъчва такава непоколебимост.  ;D
« Последна редакция: Април 07, 2009, 11:40:53 am от Skarlet »

*

Lillie

• 30532
Не знам защо,но Линда Гудман пише,че Скарлет е Овен.

Имала е предвид, че филмовият образ е въплъщение на архетипа "жена Овен".
В реалния живот обаче актрисата, въплътена в ролята на Скарлет О'Хара, е Скорпион с Луна във Водолей.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

Имала е предвид, че филмовият образ е въплъщение на архетипа "жена Овен".
 :)

Да,това имах предвид.  ;D Тя и самата актриса излъчва сила,но явно асцендента и е някой по-омекотяващ,със сигурност не е Скорпи.

Аз пък много харесвам ярки и шарени неща ,носят ми настроение.След сивата и дълга зима определено този аватар ми създава хубави емоции и асоциации-лято,слънце,море... :)

*

Инти

• 2068
Скарлет, много се радвам че си сложи този аватар, моля те не го сменяй твърде скоро ;D!

Този филм, заедно с "Котка върху горещ ламаринен покрив" са ми от най-любимите. "Отнесени от вихъра" съм го гледала най-малко пет пъти и няма да ми омръзне, всеки път емоцията от филма , която се загнездва в мен е неописума.

Не знаех, че Вивиан Лий, е с Луна във Водолей, може би на нея се дължат сините ириси. Скорпионското си личи в дълбочината на погледа,а остротата и хладината е повече по Водолей.

Това е новия ми астро псевдноним, но довечера ще напиша защо и как, не е проста приумица, но покрай Синухе, разбрах ,че мога да си сменя името, без да правя нов акаунт, нещо което ми искаше да направя отдавна.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
О,да Скарлет -новият ти аватар е много подходящ,излъчва сила и заставане над нещата (поне на мен този поглед ми изглежда как някак си гледа всичко отгоре с някаква невъзмутимост- и света да се срине,няма да мигна  ;D ), увереност-но вътрешна,не такава която някой се опитва да си създаде в критичен момент и има червеничко за твоята Луница  ;)

Линда Гудман мисля беше писала,че и двамата главни актьори са Скорпиони.Ей на това се вика филмова двойка  :)

*

holanda

супер темичка сте измислили ::).Аз винаги съм се палила по изобразителното изкуство и смея да кажа,че имам талант в тази област(Плутон/Венера на куспида 1/2 дом/Скорпион/като аспект,отговарящ на личността и евентуални таланти(заради Венера във 2 дом)-предполагам и това ще развивам в бъдеще-северен възел в 5 дом(Водолей).Предпочитам аватари с по-сиви,блудкави нюнси,на които има жена(с трагичен израз на лицето,самовглъбена или изпиваща и жестока).Специално женското лице ми е мания,като малка все жени си рисувах,та досега-хвана ли химикалка все ще направя някое женско лице.Обяснявам си го с това,че намирам съвършенството в едно наистина красиво женско лице с израз,носещ цяла история...

*

Skarlet

Скарлет, много се радвам че си сложи този аватар, моля те не го сменяй твърде скоро ;D!
Това е новия ми астро псевдноним, но довечера ще напиша защо и как, не е проста приумица, но покрай Синухе, разбрах ,че мога да си сменя името, без да правя нов акаунт, нещо което ми искаше да направя отдавна.

Надявам се да не ме хванат скоро бесовете,че само тогава ми идва желанието да се дегизирам и променя нещо във външния си вид,та да мирясам.  ;D
А колкото до новия ти псевдоним,много ми прилича на един подобен с разлика само в една от буквите.Имаш ли нещо общо с него?  ;)
И,убий ме,ще трябва да се разровя и да видя кой липсва,за да се сетя коя си по стария ник.Аз винаги бързам,не се узяпвам много много във всички подробности.Животът и света около мен е като вихър.Затова и така добре ми пасва ника Скарлет.А този аватар ми се лепна на душата от раз.Такава съм и с покупките на дрехи и други красоти,и с влюбването.Добре,че не се влюбвам често.  ;D

*

Skarlet

О,да Скарлет -новият ти аватар е много подходящ,излъчва сила и заставане над нещата (поне на мен този поглед ми изглежда как някак си гледа всичко отгоре с някаква невъзмутимост- и света да се срине,няма да мигна  ;D ), увереност-но вътрешна,не такава която някой се опитва да си създаде в критичен момент и има червеничко за твоята Луница  ;)

Линда Гудман мисля беше писала,че и двамата главни актьори са Скорпиони.Ей на това се вика филмова двойка  :)

Ще ме накараш да се разровя и да ти цитирам/да не сгреша точно дали беше Линда Гудман/,но го прочетох,че сама героиня/не актрисата/ е Овен. Вивиан Лий е много красива жена,но аз гледам излъчването й.И то абсолютно припокрива и моята непоколебимост, с тази разлика,че когато съм спокойна имам меко излъчване.В мига,в който ми кипнат ф.....,придобивам друго изражение/да го нарека/.  ;D