иииии,така години наред аз се пазех от този СЛЪНЧЕВ цвят като дявол от тамян
Като оставим настрана ясновидството-явно за конкретния случай в живота ти,което е проявила жената-едва ли това означава за цял живот.Обаче сега не съм напълно сигурен в Китай ли беше или другаде,но жълтото според тази култура е цвят на смъртта.Колкото и странно да звучи-имаше и някакво обяснение,свързвали го със разложението някак си.В астрологията жълтото-златното попада под влиянието на Слънцето.А в женска карта това е съпругът.
Наистина странно преплитане се получава.

За моя настоящ аватар и подпис вече се изказах,мисля в "Говорилня".Като Козирог влагам смисъл във всичко,до най-малката подробност ( и покрай АСЦ Дева).При мен случайни или несъзнателни избори няма.Като харесам нещо- ник,парола или снимка-мога да ги ползвам години,именно защото гледам да ме отразяват,а човек независимо колко е многостранен в проявите си -има една същност.
Ника ми Синухе-преди да бъде ник,това първо ми беше творчески псевдоним и окултно име,което си избрах покрай героя Синухе в книгата на Хуан Хосе Бенитес "Бунтът на Луцифер".Синухе означава -"Този,който се усамотява...този който мисли".Години след това прочетох и романа на Мика Валтари "Синухе Египтянина" -там също открих известен символизъм (не толкова в характера на героя,колкото в съдба и избори),който се припокрива в някаква степен с мен, но първата книга има по-тежката дума.Номерологичната вибрация на името е 8-Сатурн.
Добре,че пуснахте тази тема,че най-накрая да се сетя да си сменя името на български

Старият ми аватар-съдържаше цвета ,който се съдържа в името ми и отговаря на цвета на очите ми. Държа на живи аватари,защото просто имам силен 5 дом и най-важното Слънце и Упр на АСЦ там

Колкото до героя- Сасуке от анимето Наруто-волева личност,една от най-добрите нинджи (шиноби).
Старият ми подпис бяха : Плутон , Лилит и Слънце (в началото мислех онова момче с червеното яке и ангелски крила да бъде Марс, но ми се видя прекалено русо и добричко и за това почнах да го асоциирам със Слънце). Причина-имам квадрат на Плутон и Лилит към Слънцето-а отдавна съм установил ,че квадратите дават не само сила, но и сила която може да противодейства на чуждо влияние.Особено квадрата Слънце/Плутон в живота ми.

Новият ми аватар е абстрактен-чакрите и се сменят много бързо.С него не изразявам личността си,а по-скоро е символ на божествената енергия.Вече поясних,че такива вибрации са бързи ,а цветовете са определено вибрантни.
А защо съм го избрал-който има очи вижда и знае

В новия си подпис,освен това което вече споделих за него,сега правя следната допълнителна асоциация- първо е елемента на въздуха,после огъня и накрая земята.Земята присъства и в 3те снимки-самите тела,а в 3тата е представена от лотоса и планетата горе в ляво.Водата е
самото внушение на подписа ....