Ееее, Скарлет, ти си щастливка в това отношение. Мъжка майка...явно си много търпелива. Аз не знам как да категоризирам сина си, но трудностите тепърва ми предстоят. Сега навлезе в пубертета, училището не го вълнува по никакъв начин...Никога не е виждал баща си, няма изграден мъжки модел на поведение. От сега се опитва да ме подчини на волята си....Когато забременях, бях точно там, където стана земетресението в Л'акуила в Италия, но преди 14 години. Така и не разбрах, защо бащататкото реши да има дете, защото след това изчезна....и до ден днешен не знам къде е. На сина си съм разказала истината, каквато е била в моите очи. Аз не бях готова да имам дете, но просто се оставих в божиите ръце и приех съдбата си без да роптая. Така че трудните моменти със сина ми, предполагам тепърва ми предстоят. Пуши, но умело крие от мен, пие също като се съберат в компания, но също далеч от моите очи. Само не знам дали пуши и трева, няма финансова възможност, което до някъде ме успокоява - но това е нож с две остриета. Страхувам се да не се изкуши и да не тръгне по наклонената плоскост на престъпността.
Нещо съм много подробна, явно е от съвпада на транз.Плутон с наталния ми Меркурий.
Има само две тау-квадратури с Лунните възли и Уран, ЮЛВ, Меркурий и Уран, зодия Скорпион, асц-Близнаци, Плутон в последните градуси на Скорпиона-VІд, господар на хороскопа Марс.