В тази тема сме писали за земетреснията, можеш да я погледнеш, ако имаш желание.Аз не съм астролог и не смея да правя някакви заключения. Има някои неща, които можем да вземем предвид що се отнася до земетресенията.
На 19 Април транзитна Венера прави секстил с върха на 5-ти дом, който попада в Близнаци.
На 19 април транзитна Венера прави тригон с върха на 11 дом, който попада в Стрелец.
На 19 Април транзитен Марс е в секстил с натален Меркурий, който попада в 4-ти дом Телец. Управител на 4-ти дом е Венера и се намира в 5-ти дом Близнаци, в съвпад с Плутон.
На 18 април транзитен Марс е в квадрат със СЛВ, който се намира в 6 дом Близнаци и е в съвпад с Марс.
на 18 Април Марс е в квадрат с Марс.
По това време транзитен СЛВ е в секстил с върха на 3 дом Овен и в тригон с върха на 9 дом Везни.
На 19 Април Уран, Марс и Венера транзитират през 2 дом Риби, Плутон транзитира през 12 дом Козирог, а Сатурн в 8 дом Дева.
Транзитен Юпитер е кацнал на върха на втори дом Водолей, транзитен Нептун също е във Водолей, както и транзитен СЛВ.
Аз си мислех, че в началото на Май може да има нещо земетръсно, но въобще не предполагам или залагам това да е разрушаващо.
Защото транзитен Юпитер е кацнал на върха на 2 дом Водолей. А в картата на България Уран е в съвпад със Слънцето и IC в Телец.
Вече казахме, че Венера се намира в 5 дом и е в съвпад с Плутон.
Тогава транзитен Меркурий ще е кацнал на върха на 5 дом Близнаци и ще е в опозиция с върха на 11 дом Стрелец.
През целия месец Май транзитен Сатурн е в квадрат в Венера.
Както и транзитен Нептун е в тригон с Марс, който се намира в 6 дом Близнаци.
От прочетеното за земетресенията виждаме, че Уран, Нептун и Юпитер до някаква степен могат да отговарят за земетресенията, а предполагам, че Сатурн и Плутон ако става дума за много рушащи/носещи смърт и т.н.
Сам/а виждаш, че около тези дати по някакъв начин са засегнати Уран, Нептун, Юпитер с важни планети или управители на важни домове в картата на България. За пример Венера, а вече казахме, че Слънце, Уран и IC са в съвпад в Телец.