Скарлет,благодаря ти за изчерпателните отговори,но ако трябва да съм честна нищо не разбрах в крайна сметка(тези планети,домове и аспекти...)
. Според теб не е възможно да има земетресение на 19 ,така ли? 
Ами,съжалявам,че не си разбрала нищо,но все пак тук е форум Астрология и аз бях длъжна да го обясня астрологично и за останалите.Нямам претенции за мунданната астрология,защото имам още много да уча.

Но и не бих си позволила лукса да оспорвам мнението на друг астролог и то на човек с натрупан опит.Аз не го познавам нито като астролог,нито като човек.Но по моите скромни знания и наблюдения на карти на вече станали земетресения,не смятам,че на 19 април трябва да има силно разрушително земетресение.Може и да съм вече уморена и да не съм видяла снощи добре всички аспекти.Астрологията е много трудна.За мен са много по-тежки аспектите за края на април и май.Утре докато си почивам,ще боядисам яйцата/най-после/

и ще гледам отново картата и прогресии с дирекции и транзити.
Ако ви е интересно,ще пусна картата на опустошителното земетресение от 1858 година в София.Да видите какво се казва разрушителни аспекти.И като пусна и картата за 19 април,дори и нищо не разбиращ човек от астрология,ще си направи равносметката.И пак повтарям-това си е мое мнение.Предпоставки за земетресения през годината има.Да не забравяме,че Плутон е в Козирог,който е земен знак и ще влияе на земята до 2024 година.Ще ни тресе на приливи и отливи,та ум да ни зайде,докато не станем по-добри/това е шега,разбира се/.

Плутон действа унищожаващо и трансформиращо.Това е!