Здравей Гост

Земетресение в Хасково?Може ли да се предвиди?

• 133 Отговора
  • 20927 Прегледи
*

nerealna

Re:Земетресение в Хасково?Може ли да се предвиди?
« Отговор #20 -: Април 16, 2009, 09:21:43 pm »
аз прерових всичко в нета по темата . никъде не се е обосновал на какво друго се дължи прогнозата му освен на този аспект на сатурн и плутон.  евакуирайте се хасковлии и толкова...

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Април 16, 2009, 09:32:50 pm »
Абе,тоз аспект продължава доста време-и Сатурн и Плутон са в аспект 108 градуса и на 9 май.И двете планети са ретроградни.На 25 април има Новолуние в Телец на 6 градуса,което прави точен квадрат с дирекционния Плутон.Това Новолуние е в точен съвпад с наталния Уран в картата на България.За мен най-вероятни дати за земетресение са 25 април и 9 май.Но дали и къде,не се наемам да прогнозирам,камо ли пък да се произнеса за град.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #22 -: Април 16, 2009, 09:33:17 pm »
Не знаех,че един тридецил може да бъде толкова страшен  :o
Е то вярно Сатурн и Плутон не са шега работа,но само на базата на този аспект да твърди това  ???

Аспекта сам по себе си носи енергия за хармонизиране на средата,за постигане на съвършенство .Дори дробата на аспекта 3/10 не разкрива нещо заплашително.Обикновено се води за един от най-хубавите аспекти, а числото 108 отделно присъства в много закони и религии.

Сега без майтап,отвъд темата за аспекта,то е ясно че Земята е в процес на хармонизиране на самата себе си от натрупаната негативна енергия,а това за човечеството означава земетресения,наводнения,урагани и т.н.

« Отговор #23 -: Април 16, 2009, 09:56:14 pm »
Този Лещански ли е не знам къв е, ама със сигурност е луд, болен мозък.  >:( Да каже на толкова много хора, вие ще умирате на Великден. Наглецът даже потвърдил вчера, още веднъж. Психиатрите къде спят?  Съдете го, ама сигурно ще го освидетелстват....
Точно така и аз съм с теб този човек, за да спечели пари се прави на луд. Щом е почнал и застраховки да прави, сигурно е решил по този нечестен начин да печели пари. Но като има бодали хора дето вярват на ясновидци.... Никой човешки индивид , освен природните сили /т.е.боговете никой не може да каже със сигурност кога ще стане земетресение и друго природно явление.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #24 -: Април 16, 2009, 10:08:02 pm »
Никой човешки индивид , освен природните сили /т.е.боговете никой не може да каже със сигурност кога ще стане земетресение и друго природно явление.

По тази логика и затъмненията не могат да се предвидят,
защото са природни явления и само боговете знаят  ;D

Това, че ние не можем, не означава, че няма да се открие някога ....
Естествени минерали и амулети

*

Skarlet

« Отговор #25 -: Април 16, 2009, 10:17:57 pm »
Никой човешки индивид , освен природните сили /т.е.боговете никой не може да каже със сигурност кога ще стане земетресение и друго природно явление.

Това ще го подмина без коментар,защото историята познава изключителни астролози,които са предсказвали с точност и земетресения,пожари и други бедствия.
 А за тези,които вярват и разбират от астрология,искам да споделя нещо,което ми хрумна.В картата на България съвпадът на Слънцето и Уран са в 4 дом-север,а Сатурн в 7 дом-запад.Дали има някаква закономерност,че София/запад/ и Стражица/север/ са най-сеизмични? Би следвало по пътя на логиката,евентуалното предстоящо земетресение да бъде на север.Учените се произнесоха по въпроса за сеизмичните райони,така че не вярвам да тресе разрушително там,където не е сеизмична зона.

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Април 16, 2009, 10:33:53 pm »
Ето едно изключително полезно четиво за невярващите за развитието на астрологията през вековете и информация за едни от най-добрите астролози: http://www.astro-art.com/history.htm

« Отговор #27 -: Април 17, 2009, 12:45:11 pm »
Скарлет,благодаря ти за изчерпателните отговори,но ако трябва да съм честна нищо не разбрах в крайна сметка(тези планети,домове и аспекти...)  ;D. Според теб не е възможно да има земетресение на 19 ,така ли? :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Април 17, 2009, 02:51:06 pm »
 ;D ;D ;D , не мога да повярвам , че кеплеровия аспект е лош. това е кармичен творчески аспект и от скромните наблюдения в/у него мисля , че е всичко друго ,но не и неблагоприятен.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #29 -: Април 17, 2009, 06:30:37 pm »
Скарлет,благодаря ти за изчерпателните отговори,но ако трябва да съм честна нищо не разбрах в крайна сметка(тези планети,домове и аспекти...)  ;D. Според теб не е възможно да има земетресение на 19 ,така ли? :)

Ами,съжалявам,че не си разбрала нищо,но все пак тук е форум Астрология и аз бях длъжна да го обясня астрологично и за останалите.Нямам претенции за мунданната астрология,защото имам още много да уча. ;D Но и не бих си позволила лукса да оспорвам мнението на друг астролог и то на човек с натрупан опит.Аз не го познавам нито като астролог,нито като човек.Но по моите скромни знания и наблюдения на карти на вече станали земетресения,не смятам,че на 19 април трябва да има силно разрушително земетресение.Може и да съм вече уморена и да не съм видяла снощи добре всички аспекти.Астрологията е много трудна.За мен са много по-тежки аспектите за края на април и май.Утре докато си почивам,ще боядисам яйцата/най-после/  ;D и ще гледам отново картата и прогресии с дирекции и транзити.
 Ако ви е интересно,ще пусна картата на опустошителното земетресение от 1858 година в София.Да видите какво се казва разрушителни аспекти.И като пусна и картата за 19 април,дори и нищо не разбиращ човек от астрология,ще си направи равносметката.И пак повтарям-това си е мое мнение.Предпоставки за земетресения през годината има.Да не забравяме,че Плутон е в Козирог,който е земен знак и ще влияе на земята до 2024 година.Ще ни тресе на приливи и отливи,та ум да ни зайде,докато не станем по-добри/това е шега,разбира се/. ;D Плутон действа унищожаващо и трансформиращо.Това е!

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Април 17, 2009, 08:33:47 pm »
По канал 1 съобщиха, че Областният управител на Хасково ще търси отговорност от астролога Лещански. Според него това е проява на "тероризъм". Сключените имотни застраховки срещу земетресение нарастнали десетократно за последните 10 години. Лещански продължава да твърди пред журналистите, че ще има трус на 19.04. в 4,00 ч. сутринта и че е готов да си поеме всички негативи.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #31 -: Април 17, 2009, 08:39:08 pm »
Може да има някакви трусове около посочената дата, но те няма да бъдат значителни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Април 17, 2009, 08:41:19 pm »
Лещански продължава да твърди пред журналистите, че ще има трус на 19.04. в 4,00 ч. сутринта и че е готов да си поеме всички негативи.

Да няма пряка връзка с извънземните?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Април 17, 2009, 08:53:47 pm »
Лещански продължава да твърди пред журналистите, че ще има трус на 19.04. в 4,00 ч. сутринта и че е готов да си поеме всички негативи.

Да няма пряка връзка с извънземните?  ;D

Може и а му се е явил някой "извънземен" в образа на крупен застраховател. ;D
Дано, дай Боже да няма жертви!

*

Skarlet

« Отговор #34 -: Април 17, 2009, 09:49:22 pm »
Това са транзитите за земетресението на 4 март 1977 г.,само че с координати на Силистра.В ЗЕТ е доста бедно откъм българските градове.Но поне може да се направи сравнение.

Това е картата на силно разрушителното земетресение в София през 1858 г.,с жертви.

Всеки може да направи сравнение с транзитите на 19 април.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Април 17, 2009, 10:31:55 pm »
прилича ми на случая с италия тази тема :)преди няколко години италиански сеизмолог е предрекъл земетресението,което люля италия.....преди една година астролог предрича същото ,като казва предполагаема дата....следва изгонването му от града.сега,когато това е факт последния го търсят под дърво и камък обаче човека е изчезнал...дали не е нашия лещански?! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #36 -: Април 18, 2009, 12:39:32 am »
Очевидно, нашият не се крие.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Април 18, 2009, 01:05:49 pm »
не коментирам знанията му , както и практиката му , смятам , че е един от добрите български астролози , знам от кого се е учил ;) , а тези бяха най-добрите./мир на праха им/.

*

nerealna

« Отговор #38 -: Април 18, 2009, 05:27:49 pm »
от Алена - http://bulgaria.actualno.com/news_234373.html

искрено се надявам алена да е по-добра астроложка от лещански ...
« Последна редакция: Април 18, 2009, 05:50:15 pm от nerealna »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #39 -: Април 18, 2009, 06:48:48 pm »
Борба между български астролози. Кой ли ще победи? И двамата ми се виждат доста можещи.  ;D