Анабел, Крис - благодаря за отговорите. Лили, няма проблем, ще споделя каквото знам.
Имали сме склад на едро тогава, баща ми е пътувал с камион, пълен със стока, и негов колега е шофирал, но е заспал на волана. Татко е починал на място, в смъртния акт пише като причина "съчетано черепно-мозъчни, гръдни и коремни травми вследствие на автозлополука". Знам, че е починал още един човек, навярно този, с който са се сблъскали. Бях открила вкъщи преди време една статия от вестник, в която се споменава за катастрофата, пише, че няколкостоин метра от пътя били засипани с петрол и шоколад. Шофьорът е оцелял и си спомням, че години майка ми и баба ми водеха дело срещу него, но винаги са ме държали настрана, и май накрая пропадна.
Неговият квадрат Слънце-Марс при тебе е съвпад, при двама ви попада в силни зони (по Гоклен).
От него ли си наследила литературните заложби?
Имало ли е злополуки по мъжка линия в тяхното семейство - баща, дядо, прадядо?
Днес се питах точно това - има ли как от картите на родител и дете да се разбере какво е наследило детето точно от него? Мъчно ми е, че не го познавам, останали са много снимки и писма, които е писал на майка ми, пазя ги всичките. Не знам какво съм наследила от него, казвали са ми, че е имал зелени очи, но аз съм взела очите на майка си, приличам много на нея - тя рисува, пеела е народни песни, постоянно майстори нещо и декорира вкъщи (истински Близнак). От татко може би съм взела само устните, имал е много красиви устни. Разказвали са ми какъв е бил - много добър, трудолюбив, колко много ме е обичал, как си е играел с мен...

Имал е красив почерк и е рисувал много добре. Тяхното е било учелищна любов, бях открила в една стара книга обща рисунка, на която са оставили и подписите си, просто ми става много мило като я гледам, а и като разказвам за него.
http://prikachi.com/images/865/4481865n.jpgБащата на татко е починал от инфаркт, доколкото знам, но преди това е имало някаква злополука с електрически стълб, паднал е...нещо такова. И той е починал рано.