И на мен ми стана много интересно за ведическата астрология от прочетеното и от чисто любопитство вчера си построих карта. Малко се съмнявам дали правилно съм я изчислила и по-нататък бих помолила Лили просто да ми свери данните, за да съм сигурна, че поне в основата си съм стъпила здраво, за да започна да си я разглеждам и разучавам. Естествено, ако Лили няма против и има желание. :-[За съжаление прекалено късно открих ведическата астрология, защото от утре ми се налага да пътувам за месец и едва ли ще имам толкова свободно време, за да ползвам интернет.

Съвсем искрено и лично, но толкова свикнах всеки ден да попрочитам по нещо ново за астрологията от старите теми, че много ще ми липсва това занимание.

Добрата новина е, че имам убийствена зрителна памет и всичко ми е в главата - ще си анализирам мисловно на воля, а и малко да улегне всичко прочетено.

И на мен ми е интересно за Кету, защото от построената карта видях, че до 11 Ноември 2009 имам Ke/Ju. До Декември 2010 имам Ke/Sa, до Декември 2011 Ke/Me.
А при Ke/Ra какво се случва? Питам, защото този период ми е приключил Декември 2008. Нямам представа с каква продължителност е бил, но този период беше много ненормален за мен. И в този период приключиха отношенията ми с човек, с който имаме кармична връзка според западната астрология. И ми е интересно дали Ke/Ra кореспондира по някакъв начин с това нещо? (Кету ми попада в 1 дом, а Раху в 7)
Някак...от прочетеното в интернет за това съчетания, не се чувствам много изплашена от краля.

И се сещам за написаното от Лили в една от темите по повод ведическата астрология и предксазанието, че ще й погинат воловете.

Мен ме заплашваше нападение от змии. Нищо чудно, имайки предвид, че ще съм сред природата дълго време. За змии не съм убедена, но някой кон може да ме нападне.