Към Порто-Не разбираям какво ти пречи, че са използвали материал, който ти също отнякъде си преписала или си преразказала прочетено. Темата се породи поради предаването за ясновидците. Това разбуди енергиите. Лично аз затова се заинтересувах и всички знаем как да преписваме от нета. По едно и също време няколко човека са проявили активност, поставяйки темата за разглеждане. Само можеше да си поласкана, че те " преписват", след като ти не си го измислила това сама. Всеки тук е достатъчно наясно как да си набавя информация.Въпрос е кой колко обича да е пръв и да води другите по своите пътеки.
Порто, често тонът ти тук е меко казано заядлив и нападателен. Вместо това, след като виждаме, че имаш много задълбочени познания, просто сподели мнение. Просвети ни, та да знаем и ние.
На мен например ми направи впечатление, че 4 дом в картата обхваща 4 знака. Това не съм го виждала никъде преди. Как ще коментирате това, мисля, че се вписва в историята на родената, независимо по коя домова система работим.