Здравей Гост

Княгиня Анастасия Романова

• 56 Отговора
  • 11824 Прегледи
*

Nebesna

Re:Княгиня Анастасия Романова
« Отговор #20 -: Април 20, 2009, 05:52:01 pm »
Няма пък :P!!! И сега кво ;D !

А това звучи инфантилно!

« Отговор #21 -: Април 20, 2009, 06:00:26 pm »
Цитат
Аз разбирам, че имате желание някой да ви просвещава, както се изказа там някой по-горе, но от форуми не се учи астрология.
Жалко, че не схвана иронията- аз го казах. Тук сме , за да споделяме и обсъждаме информация, а не да се заяждаме. Като не искаш да споделяш и обсъждаш, защо си тук?

*

porto_kalka

« Отговор #22 -: Април 20, 2009, 06:17:42 pm »
Цитат
Аз разбирам, че имате желание някой да ви просвещава, както се изказа там някой по-горе, но от форуми не се учи астрология.
Жалко, че не схвана иронията- аз го казах. Тук сме , за да споделяме и обсъждаме информация, а не да се заяждаме. Като не искаш да споделяш и обсъждаш, защо си тук?
Напротив - на иронията, отвърнах с ирония, която всъщност ти не разбра.  Всеки има различни мотиви да бъде, където й да е. И това какви са моите, и какво искам или не искам си е моя работа така че недей да си вреш носа в нея или да ми държиш сметка! ОК?   :) :P

*

porto_kalka

« Отговор #23 -: Април 20, 2009, 06:32:28 pm »
Абе, другарко Небесна, що продължаваш да се излагаш?  ::) 

*

Mia21

• 2502
« Отговор #24 -: Април 20, 2009, 06:55:13 pm »
Porto,не зная какво и колко разбираш от астрология,но единственото,което ми стана ясно за теб,и показа е,че скандалите и обидите ги владееш,само че тук те нямат място.Ако четеш и интерпретираш картите по начина,по който четеш условията на темите,със сигурност на никого няма да си интересна,за да ти се обръща по-специално внимание.

Спри се вече.Не разваляй добрата атмосфера във форума.Преди да се включиш беше далеч по-приятно...
« Последна редакция: Април 20, 2009, 06:59:24 pm от Мia21 »

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Април 20, 2009, 06:59:01 pm »
Абе, другарко Небесна, що продължаваш да се излагаш?  ::) 

Продължих, защото несправедливо ме обвини и си позволи да коментираш ценностната ми система. А дали се излагам...нека другите преценят, ти си субективна.

*

aiia

« Отговор #26 -: Април 20, 2009, 07:19:20 pm »
Не виждам нищо лошо във всеки форум да се обсъжда тема с една и съща или подобна насоченост.
А ти Порто да не държиш правата за княгинята? Мисля, че подобно отношение е недопустимо в публично пространство. Ако имаш нещо лично към г-жа Небесна, обърни се на лични.  Може и да знаеш астрологията, но това не те прави велика. И другарка ще викаш на леля си.  :-[

*

porto_kalka

« Отговор #27 -: Април 20, 2009, 07:21:37 pm »
Благодаря на всички ви, че оспамихте темата :)! Подхвърлих въдичката и отворихте огромните си усти!!! БРАВО НА ВАС!!! 

*

aiia

« Отговор #28 -: Април 20, 2009, 07:23:29 pm »
По-добре оспамена, отколкото празна тема, както е в клуб астролози на дир.бг...
Всеки си е направил изводите... предпочитам да запазя благоприличие  :-[

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Април 20, 2009, 07:44:19 pm »
Аз също съжалявам, че оспамихме темата. Темата е много хубава и ми се иска наистина да разгледаме картата. Построих картата в двете версии на Зет-а с коригираните координати за Петерхоф и получих съвсем различни карти от тази в астро.ком. За съжаление различните програми работят с различни координатни, даже и за еднаквите домови системи. затова сложих тук и няколко карти, понеже самата аз се усъмних, че има разминавания.

Порто, аз не искам да влизаме в конфликт. Ако можеш да преглътнеш гордостта си, присъедини се към нас. Можехме да насочим усилията си към картата, вместо да спорим на кого е била идеята. Аз даже бих предложила на администратора да закрие тази тема и те приканвам ти да отвориш нова. Аз не държа да бъда първа. Стават такива неща - всички гледаме телевизия, раждат се идеи от медийното пространство, а и всички ползваме Интернет. Но аз наистина не съм влизала в Дир-а. А сега научавам, че темата била празна. Ако искаш можем да обсъдим тук картата, която ти си поставила. Аз ще изтрия другите.

*

porto_kalka

« Отговор #30 -: Април 20, 2009, 07:51:25 pm »
Съжалявам прекалено много ми дойдоха грубостите избълвани по мой адрес от теб и от "клакьорките" ти.
Помоли ги тях да ти построят карта на Анастасия и да ти я разтълкуват.
Успех!!!

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Април 20, 2009, 08:09:54 pm »
"Каквото повикало-такова се обадило! Успех на обсъждането в Дир BG.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #32 -: Април 20, 2009, 08:22:10 pm »
Тука или в Дир.бг няма значение къде ще се коментира темата,
стига да има коментари по същество, защото историята
на  Анастасия  е достатъчно сложна и забулена в тайни.
Да не забравяме и благородното потекло - кой от вас е
правил хороскоп на Княгиня ?....  ???  ;D

Този хороскоп не е за всеки - само трябва да си го признаем :P
Естествени минерали и амулети

« Отговор #33 -: Април 20, 2009, 08:47:59 pm »
Небесна, направи ми впечатление в първата карта, която си качила, че часовата разлика към гринуичкото време е дадена като 2 часа.Не трябва ли да са повече?
Иначе намирам първата карта за много показателна.Вече написах впечатлението си, стигащо до почуда, от 4 дом, простиращ се в 4 знака.Що за родова карма чисти, то е ясно.
Наистина, хайде да се концентрираме върху картите, и защо да не можем да коментираме карти на принцеси- на Даяна не беше толкова сложна.А и съм сигурна, че тук бъка от преродени принцеси- най-малко, както и магове. ;D :P

« Отговор #34 -: Април 20, 2009, 09:21:16 pm »
Това, което се вижда по 4 и 12 дом дава по-скоро живот в изолация, чистене на родова карма(Луна тригон на СЛВ, Лилит,4-12 дом),творчество и себеотдаване в отказ от собствената идентичност(уран опозе на Плутон 5-11дом).Първата карта подхожда на човек, живеещ в изолация, а не на загинал от насилствена смърт. По скоро- трансформация на егото.

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Април 20, 2009, 09:56:20 pm »
Права си Рослин. Сгрешила съм часовата зона. Ето часовите зони могат да бъдат видяни на тази страница. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4b/Timezones.png

В картата, която Порто е сложила тук, часовата зона също е грешна, така че не можах да ползвам и нея. Направих нова карта в астро.ком, която в най-голяма степен се доближава до първата карта, построена в Зет 8 по отношение на МЦ. Ето и картата. Вече можем да разсъждаваме по нея. Изтрих другите карти, за да не се заблуждаваме.

« Последна редакция: Април 20, 2009, 10:24:38 pm от Небесна »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #36 -: Април 21, 2009, 10:58:39 am »
Здравейте и от мен! Реших и аз да се включа при вас-))) и в темата на Небесна.Понеже спорите за картата на Анастасия,намерих в нета много интересна статия на руски,която може да е от голяма помощ
http://www.proza.ru/2004/12/13-161
Няма карта,но има анализ на планетите и градусите,което може да доведе до някои насоки в тълкуването.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #37 -: Април 21, 2009, 12:12:12 pm »
Eто какво казава Дороте Кохлин дьо Бизмон в книгата Кармична астрология по повод лунните възли на Анастасия :

"В темата на Анастасия СЛВ се намира в 5 дом.това на пръв поглед изглежда удивително ,защото тя нито е имала деца ,нито оставила множество духовни наследници./ Но пък ако това ,което даваха в Ясновидци е истина ,в известен смисъл това твърдение не е вярно ,защото тази жена Елеонора е обичала децата и видяхме какво оношение е имала към тях и ги е образовала ,но пък авторката няма как да знае ,че Анастасия е живяла в в едно село в БГ   щом тази тайна се разкрива чак сега ;) /

Но онова дете ,което е трябвало да роди ,била самата тя - целта на целия и животи нейно то кармично изпитание се е състояло в борбата и да бъде призната за дете на царя./ Тук също виждам противоречие с Ясновидци ,защото там се наблегна на това ,че тя не се е афиширала ,а напротив пазела е тайната. /   Възможно е наистина да е била спасена от клането в Екатериринбург от някой предан приятел /значението на приятелите в предишните животи е описано в нейната тема от ЮЛВ в 11 дом-дома на приятелствата - в Телец-знака на живота./ Но лошите аспекти на Уран,които образуват с него трите планети,разположени в дома на приятелствата не позволили на Анастасия да продължи да разчита на тях.Смисълът на приятелствата Уран ,който е господар на 11 дом ,при нея не само е ретрограден,но и в опозиция на собствения дом."

Друго - авторката дава час на раждане 07,30 Петербург.

« Последна редакция: Април 21, 2009, 03:26:36 pm от *Lina* »

*

Skarlet

« Отговор #38 -: Април 21, 2009, 02:41:23 pm »
Здравейте и от мен! Реших и аз да се включа при вас-))) и в темата на Небесна.Понеже спорите за картата на Анастасия,намерих в нета много интересна статия на руски,която може да е от голяма помощ
http://www.proza.ru/2004/12/13-161
Няма карта,но има анализ на планетите и градусите,което може да доведе до някои насоки в тълкуването.
Цитат

Добре дошла при нас!  ;D Не знам защо,но едва днес успявам да вляза във форума.Както и да е.Аз построих картата с час 7,30 и повече пасва на дадената информация за нея и семейството й.МЦ в Овен,с управител Марс прави квадратура с Плутон-управител на заключения Скорпион в 4 дом.Уран е в опозиция с Плутон,а Уран управлява 7-я й дом-домът на явните врагове.Тази карта повече пасва,поне според мен.Ако искате,ще я кача,за да разсъждаваме вече по нея.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #39 -: Април 21, 2009, 06:08:22 pm »
Аз още не съм решил твърдо коя е картата ,но за сега се спирам на 1та (6 часа сутринта)   :D

Първия натал с възел в 5 дом по ми пасва-както за това,че е била принцеса,така и за кармичната и задача да си осигури личен живот извън социално-колективният (ЮЛВ 11 дом) и това че е обучавала деца е също част от изпълнената и кармична задача по СЛВ в 5 дом.Интересното е,че УПР на СЛВ е Плутон,а Слънцето е в разделящ се съвпад с него(всъщност е на границата да излезе и от орбиса за съвпад)-това може да означава,че тя ще избегне предаването на гени (Плутон и 5 дом),както и че нейната наследственост/съдба като принцеса може да бъде осуетена (СЛВ в 5 дом)-заради разпадащият се съвпад.Слънцето отива към съвпад с Нептун-което показва и че целият и живот може да бъде една огромна тайна и мистерия,както и огромна лична жертва,забулване на истинското Аз.Слънцето съвпада и с К12-което говори за същото ,както и за потенциал за емиграция и ранна загуба на бащата при стресиращи и колективни процеси (Слънце съвпад Плутон и Нептун на К12 от към 11 дом).Нептун упр МЦ и съвпада със Слънцето-това пак загатва за едно криене на истинското и обществено лице,призвание и мисия.

Целият 12 дом дава силна застъпеност за емиграция и тайнственост-особено за първото е наличието на Луната + 2та управители на 4 дом-Меркурий и Венера (Везни заключени в 4ти дом).Луна,Меркурий опозиция Сатурн говори за принуда,както и за това че тези решения няма да са нейни лични,а на някой друг (в случая родителите).
Марса в 3 дом добре отразява брат и с когото е имала единствени останали родствени отношения и с когото отношенията и са били най-близки-Марс прави секстил към Луната и Меркурий в 12 дом(той е знаел тайната и).
Меркурий управлява и 3 и 4 дом- и е също в 12 дом-и той емигрира с нея и съответно живее с нея.
Негативните аспекти към Марс свидетелстват иначе тежките събития когато е била малка (3 дом съотвества горе-долу на този период на ключовите и събития) и вероятно насилието върху близките и.

В този натал има индикация за брак с чужденец: точна опозиция Венера/Юпитер, УПР на 7 дом Уран в Стрелец, Луна и Венера в 12 дом.Опозицията Луна/Венера и Сатурн също може да даде обществена принуда при създаване на брак,  налагането на избори които не отговарят на нуждите или желанията заради обстоятелствата (Сатурн).

Но реших за потвърждаване на това коя карта е валидна да направим и няколко релокирани да видим и коя релокирана карта пасва,отделно от наталните особености.И релокираната карта на първият натал пасва много.
При втората релокирана карта (за 7,30) няма данни за брак.Сложил съм я за Казанлък (не за селото).

Първо прави силно впечатление ,че опозицията Луна/Сатурн отива в 1/7 дом и благоприятства брака(независимо дали е по принуда и необходимост).Венера и Юпитер съвпадат с остта 1/7 дом от 12/6 дом-което пак я засилва и говори за някакъв дълг при сключване на брака или неясни причини,които не са видни за останалите.Луната и Сатурн тук застъпват и студенината и чистата формалност на този брак.

Слънцето заедно с Плутон се изместват в 12 дом-тук тя може добре да прикрие самоличността си.

Луната и Меркурий стават изгряващи,което е много важно.1во защото тя прави по-силно впечатление така върху околните,второ качествата на тези планети на това място от нея се изразяват по-силно и очевидно,видимо за околните.Тя се е грижила (Луна) за деца (Меркурий),при това за подхранване (Луна) на интелекта им (Меркурий).
За нея лично този съвпад в 1 дом може да показва и че може да бъде с брат си открито и непритеснявано.Марс отново е в 3 дом.
Била е водеща жена в селото (Луна в 1 дом),отделно Венера е в съвпад с АСЦ от към 12 дом,както и водеща интелектуалка -Меркурий в 1 дом.Сатурн в 7 дом говори,че е била студена или формална,дръпната спрямо другите около нея и че неин основен враг (7 дом) е била самата държава като социална структура (Сатурн).

Не съм задълбавал много,това за сега на 1 поглед ми се набива.После докато установяваме коя е картата ще приложим и транзити и прогресии и т.н.  ;)