Аз още не съм решил твърдо коя е картата ,но за сега се спирам на 1та (6 часа сутринта)

Първия натал с възел в 5 дом по ми пасва-както за това,че е била принцеса,така и за кармичната и задача да си осигури личен живот извън социално-колективният (ЮЛВ 11 дом) и това че е обучавала деца е също част от изпълнената и кармична задача по СЛВ в 5 дом.Интересното е,че УПР на СЛВ е Плутон,а Слънцето е в разделящ се съвпад с него(всъщност е на границата да излезе и от орбиса за съвпад)-това може да означава,че тя ще избегне предаването на гени (Плутон и 5 дом),както и че нейната наследственост/съдба като принцеса може да бъде осуетена (СЛВ в 5 дом)-заради разпадащият се съвпад.Слънцето отива към съвпад с Нептун-което показва и че целият и живот може да бъде една огромна тайна и мистерия,както и огромна лична жертва,забулване на истинското Аз.Слънцето съвпада и с К12-което говори за същото ,както и за потенциал за емиграция и ранна загуба на бащата при стресиращи и колективни процеси (Слънце съвпад Плутон и Нептун на К12 от към 11 дом).Нептун упр МЦ и съвпада със Слънцето-това пак загатва за едно криене на истинското и обществено лице,призвание и мисия.
Целият 12 дом дава силна застъпеност за емиграция и тайнственост-особено за първото е наличието на Луната + 2та управители на 4 дом-Меркурий и Венера (Везни заключени в 4ти дом).Луна,Меркурий опозиция Сатурн говори за принуда,както и за това че тези решения няма да са нейни лични,а на някой друг (в случая родителите).
Марса в 3 дом добре отразява брат и с когото е имала единствени останали родствени отношения и с когото отношенията и са били най-близки-Марс прави секстил към Луната и Меркурий в 12 дом(той е знаел тайната и).
Меркурий управлява и 3 и 4 дом- и е също в 12 дом-и той емигрира с нея и съответно живее с нея.
Негативните аспекти към Марс свидетелстват иначе тежките събития когато е била малка (3 дом съотвества горе-долу на този период на ключовите и събития) и вероятно насилието върху близките и.
В този натал има индикация за брак с чужденец: точна опозиция Венера/Юпитер, УПР на 7 дом Уран в Стрелец, Луна и Венера в 12 дом.Опозицията Луна/Венера и Сатурн също може да даде обществена принуда при създаване на брак, налагането на избори които не отговарят на нуждите или желанията заради обстоятелствата (Сатурн).
Но реших за потвърждаване на това коя карта е валидна да направим и няколко релокирани да видим и коя релокирана карта пасва,отделно от наталните особености.И релокираната карта на първият натал пасва много.
При втората релокирана карта (за 7,30) няма данни за брак.Сложил съм я за Казанлък (не за селото).

Първо прави силно впечатление ,че опозицията Луна/Сатурн отива в 1/7 дом и благоприятства брака(независимо дали е по принуда и необходимост).Венера и Юпитер съвпадат с остта 1/7 дом от 12/6 дом-което пак я засилва и говори за някакъв дълг при сключване на брака или неясни причини,които не са видни за останалите.Луната и Сатурн тук застъпват и студенината и чистата формалност на този брак.
Слънцето заедно с Плутон се изместват в 12 дом-тук тя може добре да прикрие самоличността си.
Луната и Меркурий стават изгряващи,което е много важно.1во защото тя прави по-силно впечатление така върху околните,второ качествата на тези планети на това място от нея се изразяват по-силно и очевидно,видимо за околните.Тя се е грижила (Луна) за деца (Меркурий),при това за подхранване (Луна) на интелекта им (Меркурий).
За нея лично този съвпад в 1 дом може да показва и че може да бъде с брат си открито и непритеснявано.Марс отново е в 3 дом.
Била е водеща жена в селото (Луна в 1 дом),отделно Венера е в съвпад с АСЦ от към 12 дом,както и водеща интелектуалка -Меркурий в 1 дом.Сатурн в 7 дом говори,че е била студена или формална,дръпната спрямо другите около нея и че неин основен враг (7 дом) е била самата държава като социална структура (Сатурн).
Не съм задълбавал много,това за сега на 1 поглед ми се набива.После докато установяваме коя е картата ще приложим и транзити и прогресии и т.н.