Здравей Гост

Усещането за щастие,

• 103 Отговора
  • 16134 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Усещането за щастие,
« Отговор #80 -: Юли 27, 2010, 07:53:24 pm »
Да ви кажа, така и не можах да вдяна защо свързват Луна в Стрелец със склонността към депресии? На мен лично тоя знак не ми изглежда да е много "sad".  :-\

Лилито, понякога и от многото човек се депресира  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

tanina80

« Отговор #81 -: Юли 27, 2010, 07:54:40 pm »
Зле аспектираната Луна-Сатурн си е класика за песимистa.. неудовлетворения

и като цяло за sad човека  ;D

Абе гадно е, това е едно от нещата, които не пожелавам и на враговете си. Чудя се дали Плутон квадрат с Луна е нещо подобно?

глупости  :tongue2:
Ами при мен квадрата е точен - 90градуса, и отделно и песимистичния АСЦ Козирог ..., абе незнам, но понякога сама себе си едвам изтрайвам, омръзва ми от толкова песимизъм.
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 08:12:06 pm от tanina80 »

*

tanina80

« Отговор #82 -: Юли 27, 2010, 07:58:52 pm »
Да ви кажа, така и не можах да вдяна защо свързват Луна в Стрелец със склонността към депресии? На мен лично тоя знак не ми изглежда да е много "sad".  :-\

Лилито, понякога и от многото човек се депресира  ;D

Ами примерно Луната Стрелец веднага се кефи на нещо, хвърчи в облаците от най-малкото, но това трае само секунда, защото веднага идва стрелкаща мисъл от злобарския Сатурн Дева, който и казва "Стига Фърча из облаците,а ми я се огледай и слез на земята" и така, оптимистично настроената Луничка, в един момент е полята със студен душ, и колкото й е било готино, толкова, че и два пъти повече й става кофти.

Отделно Луната ми е в съвпад с Нептун, който още повече я изстрелва в облаците, надъхва я за мечти и свобода (Стрелец) и пак идва гадния Сатурн и .... така  :mellow:

(Това моля да не го пишете в бисерите  ;))

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #83 -: Юли 27, 2010, 08:10:22 pm »
Зле аспектираната Луна-Сатурн си е класика за песимистa.. неудовлетворения

и като цяло за sad човека  ;D

Абе гадно е, това е едно от нещата, които не пожелавам и на враговете си. Чудя се дали Плутон квадрат с Луна е нещо подобно?

глупости  :tongue2:
Ами при мен съвпада е точен - 90градуса, и отделно и песимистичния АСЦ Козирог ..., абе незнам, но понякога сама себе си едвам изтрайвам, омръзва ми от толкова песимизъм.

нидей рИва, аз имам натален съвпад на Луна със Сатурн и по щастливо диване от мен няма...  а отделно Луната ми също по натал е в квадрат с Плутон  :P

дори и преди малко се хилих като идиот на нещастието на сина ми, ма като си е говедо си е негов проблем - хвърлил си мръсната тениска на пода вчера и явно сестра му е затворила вратата на банята и котката се изакала в тениската му, а той понеже не го видял и седнал отгоре и да си рови нещо под бюрото и като стана задника му беше все едно той се е насрал хахахахаааааааааааааааааааааааааа  :57: :57: :57:  божкеее със сълзи се смях, а той ме гледаше просто убийствено  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #84 -: Юли 27, 2010, 08:15:02 pm »
Да ви кажа, така и не можах да вдяна защо свързват Луна в Стрелец със склонността към депресии?

Кой го свързва? А да не би да е защото Юпитер е класическия управител на Рибите?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

tanina80

« Отговор #85 -: Юли 27, 2010, 08:18:38 pm »
Ами при мен съвпада е точен - 90градуса...

Еми да, пак съм писала без да мисля, не е съвпад ами е квадрат  :P

*

holanda

« Отговор #86 -: Юли 27, 2010, 08:21:45 pm »
а той понеже не го видял и седнал отгоре и да си рови нещо под бюрото и като стана задника му беше все едно той се е насрал хахахахаааааааааааааааааааааааааа  :57: :57: :57:  божкеее със сълзи се смях, а той ме гледаше просто убийствено  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
оооо,майка да си ми и да ми се изхилиш в такъв момент ...малеййй,хич няма да ти е до ''усещане за щастие''.. ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #87 -: Юли 27, 2010, 08:25:09 pm »

оооо,майка да си ми и да ми се изхилиш в такъв момент ...малеййй,хич няма да ти е до ''усещане за щастие''.. ;D

ела ми ела ми гугутка златна  :tongue2:  просто как да не се изхилиш като идиот в такъв момент  ;D ;D ;D  олеееее още се смея... просто няма такъв случай беееее... то и по филмите няма такива дивотии като в къщи  :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Юли 27, 2010, 08:27:59 pm »

Що бе, живее се и с такива аспекти. Питай тези, дето имат Луна в твърд аспект и с двамата хубостници.  ;D
При мен има квадрат на Плутон с Луна в 8 дом, но мисля, че плутоновите аспекти с Луната действат много по-завоалирано от сатурновите, трябва да си добър психолог, за да ги усетиш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Юли 27, 2010, 08:29:21 pm »
Да ви кажа, така и не можах да вдяна защо свързват Луна в Стрелец със склонността към депресии?

Кой го свързва?

Астролозите.
Видят ли Луна в Стрелец, веднага следва "склонност към депресии". Ама така го пише в книжките, затова, те просто възпроизвеждат прочетеното.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Юли 27, 2010, 08:32:09 pm »
дори и преди малко се хилих като идиот на нещастието на сина ми, ма като си е говедо си е негов проблем - хвърлил си мръсната тениска на пода вчера и явно сестра му е затворила вратата на банята и котката се изакала в тениската му, а той понеже не го видял и седнал отгоре и да си рови нещо под бюрото и като стана задника му беше все едно той се е насрал...

Кензо Кензов  :85:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #91 -: Юли 27, 2010, 08:35:49 pm »
Питай тези, дето имат Луна в твърд аспект и с двамата хубостници.  ;D
При мен има квадрат на Плутон с Луна в 8 дом, но мисля, че плутоновите аспекти с Луната действат много по-завоалирано от сатурновите, трябва да си добър психолог, за да ги усетиш.

Много точно.
Наскоро, мисля Марая зададе риторичев въпрос, за това което провокира завоалираните въпроси/отговори - е, Плутон е, в аспект с лични планети, колкото по-лични, толкова повече ;D, колкото по-твърди, толкова по-завоалирано го дават

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Юли 27, 2010, 08:41:42 pm »
Да, от личен опит го знам.  :-[ По принцип прям човек съм, но мога така фино да иронизирам, че обектът изобщо да не се усети, че той е иронизираният, и да посочи някой друг. Доста са жилещи тези аспекти - и за родения, и за околните.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #93 -: Юли 27, 2010, 08:46:25 pm »
плутоновите аспекти с Луната действат много по-завоалирано от сатурновите, трябва да си добър психолог, за да ги усетиш[/b].
това което провокира завоалираните въпроси/отговори - е, Плутон е, в аспект с лични планети, колкото по-лични, толкова повече ;D, колкото по-твърди, толкова по-завоалирано го дават

Офф много съм проста, ама тази дума "завоалирано" нищо не ми говори. Може би, защото винаги съм пряма и казвам нещата директно. Звучи ми като "подмолно", а мъжчето ми , което е с "Плутон квадрат Луна" ми го обясни като "скрито", "все едно нещо е зад воал". Определено "добър психолог" не ми е силна страна, явно това го дава Плутон, така като ви чета ...., а също и иронизирането не го обичам и много често не се усещам, когато ме бъзика, все му вярвам.

*

Nebesna

« Отговор #94 -: Юли 27, 2010, 09:16:31 pm »
Това за бисерите е за сиирджиите.. колкото до луната в Стрелец може би много се раздава и накрая е sad ;D , ама от друга страна знаем, че душевните болести вървят по кофти аспекти с Юпитер и Стрелец.

Бреееей, ти ще вземеш да пренапишеш астрологията, май!
Това да не е, според ведическата школа?
Щото, според нашите тука наблюдения, най-често са по Меркурий в кофти аспект с Нептун.

*

Nebesna

« Отговор #95 -: Юли 27, 2010, 09:18:18 pm »
Да, от личен опит го знам.  :-[ По принцип прям човек съм, но мога така фино да иронизирам, че обектът изобщо да не се усети, че той е иронизираният, и да посочи някой друг. Доста са жилещи тези аспекти - и за родения, и за околните.

кое му е жилещото, като не може зда се усети, че го иронизираш?

*

tanina80

« Отговор #96 -: Юли 27, 2010, 09:30:41 pm »
Ами може би момента, в който иронизираният се усети разбира, че човека с Плутона е голяма гад. И може би човека с Плутона се чувства като гад.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Юли 27, 2010, 09:55:32 pm »
кое му е жилещото, като не може зда се усети, че го иронизираш?

Забавно е да гледаш как се самозабравят хората, та чак не се усещат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Юли 27, 2010, 09:58:38 pm »
Това да не е, според ведическата школа?
Щото, според нашите тука наблюдения, най-често са по Меркурий в кофти аспект с Нептун.

Не е по Джйотиш това.
Там се гледат Луната и Меркурий основно - връзка с възлите, с малефиците, слаба есенциална позиция, неблагоприятна позиция по дом, аспект с управител на "малефичен" /дустхана/ дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #99 -: Юли 27, 2010, 10:08:52 pm »
Офф много съм проста, ама тази дума "завоалирано" нищо не ми говори. Може би, защото винаги съм пряма и казвам нещата директно. Звучи ми като "подмолно", а мъжчето ми , което е с "Плутон квадрат Луна" ми го обясни като "скрито", "все едно нещо е зад воал". Определено "добър психолог" не ми е силна страна, явно това го дава Плутон, така като ви чета ...., а също и иронизирането не го обичам и много често не се усещам, когато ме бъзика, все му вярвам.

точно днес ме избъзикаха новите колеги, че на служебните партита се слуша само хейви метал и доста се порадвах, докато усетя колко им е смешно.. ;D ама така е, като сме наивни и доверчиви и приемаме желаното за факт.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..