Не знам защо, но имам чувството, че имаме срещу себе си човек , който няма никакви вътрешни сили, за да си помогне сам. Даже ми звучи като пристрастен към дрогата( лекарствата също са дрога). Организмът е отвикнал да си произвежда сам серотонина, а това е ензимът на доброто самочувствие- ще го нарека така метафорично. Познавам наркомани, които говорят същите неща, които прочетох тук.
Мисля, че хомеопатията, билколечението и духовните практики могат да помогнат. Момче, не знам с какви възможности разполагате във Враца за духовно общуване, но моят съвет е да намериш духовно ориентирани хора, които да ти дадат да прочетеш малко литература за силата на позитивното мислене.Започни с нещо по-леко . Нийл Доналд Уолш "Разговори с Бога", не се притеснявай, книгата не е религиозна, а показва как този човек се е измъкнал сам от подобна на твоята ситуация. Четири части е книгата. После виж дали няма някъде при вас група за колективна медитация- това върши чудеса, лично съм го изпробвала, но ти трябват насоки. Йога също е подходяща практика. Мисля, че е назрял моментът в живота ти да се обърнеш към духовното- това не значи религия, а дух, и да разбереш какво е всъщност той и какво може да прави подсъзнанието ти. Велика сила е, но трябва да се научиш да го ползваш. Имаш много да учиш, там ти е спасението.